Kalas. . .

Det var en kul kväll igår hos pontus, Tack till pontus om min kära vänner:)

Denna dag har ägnats åt kalas för min gammla, gammelfarmor!
Annars har det bara varit en lugn dag! Ska glida under täcket i kväll med nått gott till
en bra film tänkte jag, bara slöa´ inför morgondagen! Det kommer vara mycket denna vecka inför bröllopet plus att man har läxor också. Måste fixa in massa musik på ipoden. Sen kommer mamma säkert inte vara på de mest avslappnaste goda humöret denna vecka! Men man får väl stå ut för hennes skull!



Sista inköpen...

Hockeyn var okej igår, Emil var jättebra! Men de dom spelade mot var
så usla så matchen slutade 9-.2!

Idag hoppade jag Götet med brudarna:/ Men hjälpte mamma massor idag istället köpte in det sista viktiga till Bröllopet! Mamma och hennes "kille" ska ju gifta sig på lördag:) Ska bli så kul. Köpte även in det sista till min klänning, ett brett sidenband! Var även tvungen att inhandla en ny mascara för min var helt TOM! Gick in på Expert också för att fixa sådana där silikonöverdragsskydd tillipoden men de hade dom självklart inte!
 Nu måste hitta fram något till ikväll, 18-års party på G! Ska bli trevligt!


Fika, uppföljt av lugn kväll!

Har precis kommit hem har vart och tagit en fika med Alex och tjejerna! längesen vi sågs nu Alex! Ganska trött. Skolan var annars ganska lugn idag har ju bara två lektioner på fredagar, rättskunslap och bild! Det jobbig var bara att jag fick ju ta mig ann att gå ut mina brunna snyggingskor så jag inköpte på stockholms-resan! AJ!
Nu ska jag bara ta det lungt inna viska nr och titta hockeyn ikväll. Mitt <3 spelar:)




Inköpen från stockholm!
Det var de bruna snyggingarna uppe i hörnet jag fik plågas i idag!



Nyskapad . .

Nu äntligen. . .


RSS 2.0