hoome

Nu är jag hemma från stockholm och birka cruises! De har vart skönt att komma iväg lite, ta de lugnt äta god resturangmat och handla taxfreegodis:) Nu ska jag sova för att gå upp och jobba i morgon. sen blir de utgång de är ju HALOWEEN ffs;)

Goodnightkiss!

Skinn is the shit!

Kvällens låt: Mr big - To be with you








ph.1. Skinnpaj HM Ph.2. armband Lindex Ph.3. Slängepåstickat Gina Ph.4. Kort tischa med axelvadds Bikbok.


No photos?

Går inte lägga i bilder:/ Ska prova en gång till annars tar vi de andra i morgon:)

Godnatt!

SNAKE






Ph 1,2,3 - Snaketights from Nelly/Only, Shoes From nelly, basicTop from Gina!

Three different photos of my new snake! Love them <3


SVETT

Hemma, nu duschat och nyäten. Säger bara SVETT! Jäädrar, de märks att jag inte tränat på ett halv år, svetten rann. De var förbannat kul och de kändes verkligen som de gav något. Det var väldigt annorlunda, inslag från de mesta, allt från western till hiphop till shakira till indiskt jag allt ni kan tänka er, suuuperkul:) Ännu roligare är att de kommer fortsätta med till våren också, så de blir mer Zumba för mig och mammi. . Nu ska jag vandra ut till min stuga kura ner mig till en film och soova, först ska jag självklart lägga in bilder på de nyinköpta!

Solong amigos..

Just Dance!

Iväg på Zumba nu, lägger in bilder på allt nytt ikväll:)

...

Handlat lite idag:) Visar sen...

De är bla lite stickade tröjor, ett par linnen, en skinnväst, tischa med axelvadd. Sen fick jag även hem nelly paketet. Grrryma ormtights, skorna heelt okej, chokladschampoot lukta skit kanske fungerar bättre, Grrreat!

Snaaaake


Pååååväg! plus ett chokladbalsam. Har ett Schampoo Från bad head men har ju oinget balsam efter så lukten består!

Godnatt


Shopping

Handlar lite:)

ZUMBA!


HOOOOLA! ida har jag jobbat och de gör jag ända till fredag. Sen har jag och tjejerna käkat tacos och sagt adjö till Linda som åker till egypten på torsdag...

Sen har jag och mamma bestämmt att på måndag börja vi ZUMBA! Gud va kul de är lite salsa, latink inspirerat. occh tror de är grym träning! så hoppas de blir bra..


Whaaat

Klockan ingde 06.30, sträckte ut mig och gjorde mig redo för att gå upp! Då ringer mobilen de var peterfrån körskolan som sa att jag tyvärr inte kan ha min körlektion idag för min lärare var sjuk:/ Åhhh, jag som piggnat till kan inte gå och lägga mig då. Så jag oc jocke körde lite själva och nu sitter jag här. Har nog bestämt mig nu, de böir att börja de jag egentligen vill mest, dansa! Vem fan vill gymma egentligen, så dans blir de nog ska bara bestäma mig. Så nämligen att de har fått in kursen ZUMBA ni vet de som de snackas så mycket om nu! De skulle ju vara toppenkul! Jag vi få se. Nu ska jag kika på en telefon måste besämma mig nu! Kan inte gå med den här skiten jag har nu längre..

De var ens om skrev att de är inte kul att läsa min blogg länre pga av dåliga uppdateringar. och de förstår jag skulle inte heller vilja läsa den nu. Men har så jävla mycket att ta tag i just nu känns de som. Skaaaa förbättra de Funderar på en lite bloggdato kanske:)

Kiss!

Vi gick in i dimman igår igen!










Ph.1. Mitt inne i dimman Ph.2. Kortspel Ph.3. Kärlek ph.4. Fräck bild!

Ciao!

brallor

Hittar ingen bild på dom men VILLHA camillas braller. Hur fräcka var inte dom korvskinnstaja brandbilsröda brallsen hon hade idag gärna ett par svarta med! men vart kommer de ifrån??


Underneath my clothes



Vill verkligen ha denna skjorta! Monki tror ja att den finns. försöka inhandla den på nått vis så fort som möjligt!

No photos

Kvällen låt: A Fine Frenzy - Almost lover
Idag har jag vart ledig ännu en dag. Tänkte att den skulle bli precis lika långtråkig som de andra lediga dagarna i veckan. Ne mne vi hitta på lite. Vi gick ner till stan, plugga körkortsteori, Käka mat med familjen holgersson, kika Alaget hockey, Åkte helt spontant till skövde så Amanda fick käka max-burgade. Så dagen bled tillslut mycket händelserik och rolig:) Nu ska jag tusan e mig lägga mig, börjar jobba 11,30 i morgon och de blir förmodligen promenad dit på 55 min! Så upp i tid.

Godnatt gott folk!

Brown





Ny hårfärg och ögonbrynfärg!

...

dåligt ja vet. Har jobbat umgåts och bara haft de skönt dessa senaste dagar. Igår efter jobbet åkte jag och kolla lite hockey med mammas jocke. Alva och hennes hockeyskola hade en liten match i alagets paus, så söt! Sen åkte jag upp och kika de sista på idol med evelina och tjejerna. Idag gick jag upp i någorlunda tid åkte ner till stan med sandra, åkte hem käka lite och sen kika vi j20 matchen. Nu så har jag käkat älsklingsmat. Mammas tacorullar med kyckling nått smojs konstigt. Nu ska jag ner och se om partykänslan kryper fram..



Rutor






Ph.1. MAT! Ph.2. My style for the night Ph.3. Singstar

Lite bilder från i lördags då vi var på förelsedags festen på björnes. Som ni ser valde jag bort den nya underbara klänningen i det äckliga blaskvädret:/ Så slängde på mig min görsnygga ioch nyinköpta "skogshuggarskjorta" som jag säger, lackisarna och ett par gammla heels. Men gud va bekväm jag kände mig i det. Vågade även klena ner mina läppar med rött glans!


Cocoo



Kolla vilka snyggingar cocco har fått in, detta är mina favoriter såklart har de fullproppat med fler snyggingar.
Självklart har jag en liten rabattkod till er som läser:) Så om ni hittar nått fint skriv då in koden Bloggspecial så får ni 15% av mig!

kiss!

Pics





Ph.1: Söta vänner ph.2 Mojito drink by me Ph.3 Jag Ph.4. Älskade vän.


Lite bilder från lisahelgen innan jag lägger mig! Förrförra helgen var detta. Vi hade skittrevligt tillsammans med mina egenblandade drinkar:)

Mojito:
6cl (om jag får bestämma) Rom
½ Muddlad lime
Brunsocker/sockerlag efter eget behag
Myntablad ca 10st
Fyll upp med sodavatten!

Och självklart cocktailens vikigaste ingrediens (som inte är sprit som jag skrev på mitt slutprov, haha!) Utan självklart IS:)!

Nu godnatt!

Kittens and kattspy


Idag har jag vart ledig oh spenderat dagen har jag gjort på bästa sätt, med mina tjejer. Vi har spelat spel, sett evelinas katt rentutsagt spy rätt ut, spelat mer spel, hälsat på sandras mammas katts nya kattungar. Hur söt får man vara? Sen har jag käkat kvällsmat med min familj och kikat film med mamma. Nu ska jag sova för att gå upp och jobba i morgon men först måste jag förklara den äckliga spykattshistorien dock otroligt kul!

Vi sitter helt lugnt och stilla och pratar ute i evelinas inglasade uterum. Till vänster om oss står det en bänk mot fönstret. På ena sidan sitter evelinas pappa och på andra hennes katt. Katten kikar ut på allt som händer utanför glaset. Plötsligt hör vi henne göra ifrån sig ett konstigt ljud, vi kollar dit och helt plötsligt spyr katten rätt ut. Alltså ingen vanlig liten kattspya utan de spruta. De rann nerför hela fönstret! Evelinas pappa bara - Va i helvete? Och vi börja skratta något fruktansvärt och oavbrutet i 5 min! De var de väsrta jag sett, Hahahhaha! De var som på tv ni vet då man ser att de är konstgjort.. Katten skämmdes så när vi börja skratta så den sprang in och gömmde sig i vardagsrummet!

Förlåt för en äcklig historia men tänk er in i siuationen för fan! HAHHAHAHA!

Jaja, nu sitter jag här och asgarvar åt de alldeles själv, dags att sova!

GODNATT..


21


Favoriter från forever21..

Goodnight sweeties!!


Sleeeep

Ussch vad jag är trött, nått förbannat!

Idag har jag flyttat hem till min mamma, skilda föräldrar så bor ju sådär varannan - varannan! För mig månad. Sen har jag absolut inte gjort ett skvatt, förmodligen anledningen till att jag är trött. Deeg har jag vart i dag, usch och fy! Nu ska jag snart sätta på nån gammal bra film som jag inte sett på länge och sova. Funderar på american pie - The weddding. haha! roliga filmer. Vilken är eran favorit? Jag har nog ingen, alla är sjukt kul!

...

weekend


Läste kenzas blogg nyss om att hennes favoritklännig kom från märket lipsy! Så kikade upp de märket och de hade endeel fräcka klännigar och snygga shoes! Detta skulle jag vilja ha på mig i helgen..

Nu vill jag bara he helg, ser fram emot denna som skruttsingen. Fia min vän fyller 18 pch hon och en till har hyrt vårat uteställe innan de öppnar för alla. Så då ska vi dit, bli bjudna på mat och ha en absolut underbar förfest hoppas jag på. Massa folk bjudna och jag håller tummarna för att de ska bli lyckat. Ska ha min nya puderfärgade klänning och massa svart till!

Idag har jag flyttat hem till min mamma så det blir en kväll hemma med familjen! Nu ska jag ut och packa upp hela mitt hem, ussch och fy va tråkigt de är!  Men men, har en ny hatt/klädhylla som ska skruvas upp..

Kiss...

RSS 2.0