Test

Idag har jag inte vart sa bra. Somna nastan pa forsta lektionen. Pa flairingen var jag tvungen att satta mig och kolla pa hade ingen koncentration alls tappa bara flaskan hela tiden! Sen orka jagh knappt sta pa andra lejtionen, satte mig och kaka blodgrape medans de ansra freepoora.

Efter skolan visa jag isabell en skoaffar dar hn kopte ett par skor jattefina gladissar med nitar:) Da blev jag lite piggare. Sen gick jag hem med sanna jag gjorde pasta i ost och skinksas. Vi vilade ett par timmar sen gick vi till internettcafet dar jag lade in lite bilder medans vi drack var frysta chokladdrink, mmm! Sen gick vi hemat och pkuggade pa provet vi ska har i morgon, typ 0-30 drinkar/shotar och sen info om brandy, likor och rom! Onska mig lycka till! :)

Nu sitter jag har med sara, vi tog en paus fran provet! Ska snart ringa till min kara cajsa ocksa, gud va jag saknar er tjejer!

Snart blir de fler bilder ocksa, :) Massa mer att visa er en de lilla forut.

Man ar aven jattekanslig har nere, Harom dagen laste jag tex, min hejdasms fran tjejerna borja stotjuta direkt. usch va jobiggt de var. Sen tappa jag min nya ring forra veckan och var lte smagrinig for de, kunde inte riktigt slappa de for den var sa fin. Och sen i lordags nar vi festade och jag gick pa toa hos isabell och sara lag den dar. Jag sprang ut till alla och sa att jag hittat den och sa borja jag grata, hahaha! vet inte vad det ar for fel:P
Och sa idag nar jag sitter och pluggar ska jag riva ut ett papper ur blocket, sa bladdrar lite langre bak. Stannar till och vantar, da ser jag en lite text. - Alskar dig, puss och kram mamma. Da grat jag, de sluta inte. flickorna fick trosta mig..

Sa nu har ni fatt nagra rader till:) Nu ska jag facebooka lite sen ringa cajsa! Kiss from Spain!

Bartendergirl!



      

Ph1: Underbara Axel o Alex Ph2: Paulatjejen Ph3: Sara, Isabell älsklingarna Ph4: Sara, Me, Emelie o Sanna:) Ph5 HAhaha, Sannig konsekvens alex och spankaren sara!

Fortsättining följer..

spain

Nu har jag lite tid over, sa skriver en bit for er! Vadret ar otroligt har nere minst 35 grader varje dag! Har underbara rumskamrater och klasskamrater. Jag bor ihop med tva tjejer och tva killar. Jag och sanna en tjej som ocksa reste sjalv bor i ett rum sen ar de en tjej, Emelie, Och hennes pojkvan och hans kompis. Det ar en ganska mysig lagenthet mitt inne  stan 1 m fran shoppinggatan och 2 min till stranden. Fast alla forfester halls i isabell och saras lagenhet, tva hels underbara tjejer fran skane, sa nar jag kommer hem kommer jag prata skanska, har redan borjar, haha!

Hitills har vi faktiskt festat varje dag forutom en men nu ska vi lugna oss i 3 dagar har vi sagt. Far se om vi klarar de! tosdagen var de bar drag i. Vi borjade lite lugnt att gora i ordning oss vid tio. Sen drog vi ner for att mota upp varan "lekledare" utanfor porten vid 00.00. Han tog oss pa en spansk barrunda. Massa sma, jattemysiga billiga barer innnimellan som man oftast inte hittar till. Tex ett stalle far man en liter ol for 30 spann. sen drog vi vidare till vart lilla favvostalle goodtimes. Dar traffade vi vara danska vanner supertrevliga killar, varav en ar isabells karlek, haha! Hon blev kar forsta gangen de halsade pa varann, sa sot! Sen blev de efterfest till typ 8 kanske usch va vi var trotta i taxin hem da! sen borjade vi klockan 10:D jippi!

Staden ar jattemysig, massa goa barer och discotek, mysiga restauranger och en laaaang fin strand med ljusblatt vatten, alla solar topless sa efter denna resa blir de inga vita tuttar. Idag har vi varit duktiga och gatt upp vid 10 for att sedan ga till stranden. Dar lag vi till 5, sa ar lite brand idag. Men badar i min aloe vera sa de ska nog bli bra. Vagorna var extremt stora idag lite farligt faktiskt. Emelie skjoldes upp pa stranden enn gang sa hon rullade flera meter, och elaka jag med skadegladje kunde inget annat an skratta. Och jag da, nar jag kom hem och skulle ta av mig bikini trosorna hor jag massa smatter i golvet trosorna var helt fulla med sten man sag den inte hahah, det var sten overallt!

Nu ska jag ivag och sova litegrann har praktik pa goodtimes vi 23-01.30 sa ska vila ut mig lite sa jag ar taggad:) Har ar de ju inte att bara servera drinkar utan vara festlig sjalv och ta nagon grogg da och da:)

hade bra kiss!


suuuuun

Har ar de 35 grader varje dag och de ar super! Kommer tyvarr inte uppdatera sa mycket. langt till intermet och njuter halldre av varmen. Kan bara saga att de ar ett sko paradis. kiss!

Shoes, shoes, lovely shoes!


Det är mycket man vill ha här i värld, tex Nellys hela sko avdelning. Jag blir galet kär i alla dras skor, de är underbara. Surt nu när jag inte får spendera en enda krona innan jag åker bara! Men jag viiiiill!

Kiss!


Packing

Nu håller jag på att packa och ha mig! Fasen va de är svårt att veta va som behövs och va man vill ha med i 3 veckor. Nått typiskt man brukar glömma? Håller på att fixa massa musik till ipoden med den ska vara så gott som smockfull hade jag tänkt mig. Fast de yckas man väl aldrig med, så extremt mycket utrymme i de små sakerna! Nått som jag tyckte var otroligt kul, var att när jag satt här med låttorka kika jag in på  kenzas blog och skumma igenom lite. Där har hon lagt upp gamla favoriter med Staind, hade helt glömt bort dom. Lyssna på dom vädit mycket när jag var yngre så nu är de massa staind i podden:)

Nu ska jag fortsätta! kiss!

Modemackan


Rings!

Hur coolt namn har hon först och främst inte kommit på, lite kul om man översätter till svenkska! Och sen har hon förbannat cool stil, lovee it!

inspiration black


Åhh vill ha den genomskinliga bodyn, men hinner nog inte få den innan jag åker om jag beställer den:/ Kärlek till Gina!

4 dagar kvar, Kiss!

AA





haha, var tvungen att dessa bilder! det var nämligen så att lindas kamera va dum hela kvällen. Linsskyddet åkte lixom aldrig upp helt och de märkte vi ju aldrig förren vi tatt kort, så hälften av alla ser ut såhär! Igår var vi allafall ute igen, på björnes. Mycket kul kväll, började hemma hos mig med gammal backstreetboys musik, mycket skratt och kortspel. det roligaste under kvällen hände även. Jag har ju stuga på gården och har ingen toa än, Linda blev kissenödig och orkade inte gå in till huset så hon satte sig bakom stugan, drar ner brallorna och får bränneslla rätt mellan benen, hahahhahah! hon kommer in skrickandes och säger att hon fått brännessla rätt upp i f*ttan. Trodde vi skulle garva ihjäl oss! stackarn. Senare drog vi vidare till en vän Rickard, där de bjöds på mängder vin och nostalgimusik på hög nivå. The ride med basic element, vengaboys, holyman last universe, byz, mr vain, Fasen va kul vi hade! Sen en oklar utgång, där de inte var några kändisar, ganska dålig musik, tiden sprang iväg och fulla oförståerliga människor! Och jag vi dricker en del, blir att gå med i AA efter spanien! hahahaha!

Kiss!

Torsdagen

Kvällens låt: Creed - Dont stop dancing






I torsdag var vi ju på husaren, Lite bilder därifrån!
Ph1 Angelique, Ph2 Kära vännen Cajsa, Ph3 regn o rusk påväg till husaren i linne från zara och med ful grimas!

Kiss!

Inspiration


Nattsinspirationen fortsätter!

Lack, läder, nitar, tunnstickat, lilla svarta, lappade jeans, kavajer och nästintill de bästa svarta vackra underkläder. Tummen upp. Nu ska jag verkligen sova. godnatt!

Curly sis



Hur söt är inte min Lillasyster efter jag överfallit henne med vågtången. Underbara lilla flicka!

Nu har jag precis kikat film och käkat varma chokladfyllda bananer. Vi kika på den supergamla filmen festival med Ebba Hultkvist. Kul att kolla på filmer som man inte kommer ihåg fast man sett tycker jag.
Nu såhär när klockan är kvart över tolv så kan jag medela folket att de enbart är en vecka kvar tills jag åker, iiii! Jag längtar som ett monster. Är även ledig till torsdag så jag jobbar sista gången innan jag åker. Så hela veckan kan spenderas med min favoriter.

Godnatt!

Housearen

Haha, lite fyndig är ja la ändå. Gårdagskvällen spenderades iallafall på husaren med min fina vänner. Det var än skapligt bra kväll, vädret kunde ju dock varit bättre men annars hade vi skoj:) Fick även en liten present av cajsa igår, jag bjöd henne på en drink ute då fick jag hennes gammla mobil så nu har jag inte en från 1953 längre, utan en lite nyare iallafall. Fick även bältet från gina igår. Lägger i bild på de och gårkvällens senare. Nu ska jag ta en promenad ner till stan med min lillasyster och köpa nått gott. Vi ska ha film mys hos mig. Jag är en snäll syster:)

Kiss!

Kind a random but in my cool bikerjacket

Kvällens låt: Kid rock - Roll on




En sak som alltid kommer upp i tankarna när jag lyssnar på musik är att alla (nästintill) handlar om en själv. De är alltid allt i från enstaksa meningar till hela låtar som stämmer in på en själv. Detta avgör nog även vilka låtar man fastnar för eller hur:)? Musik är livet iallafall, va skulle jag gjort utan den..

Nu ska jag sova för att upp och jobba på jc i morgon igen, fast mellan 12-16, får nog med mig en kjol hem från jobbet med som jag lade undan idag. Efter Jc blir de in ta en dusch, en bit mat kanske, sen blir förmodligen att åka och kika en film. Kiss!



The black belt


Gina

Sitter och har vilat i nästan tre timmar, vet inte vad det är med mig men är så förbannat trött hela tiden. Idag har jag iallafall jobbat på jc, 10-16! På lunchen var jag och köpte mig ett par supersöta trosor:) Kan visa senare. När jag kom hem beställde jag mig ett nytt bälte, de svarta älsklingsbältet jag köpte på gina var ju trasigt när jag kom hem så nu så beställde jag ett nytt liknande. Nu ska jag käka kvällsmat, ciao!


Photo







Ph1 - Jag innan båten hos cajsa. Ph2 - Underbara Evelina. Ph3 - Amanda, besöket Lisa från Karlstad, Cajsa!

Godnight!

SATURDAYs


Jag och min fina vän Cajsa:) Såhär såg iallafall jag ut i lördags!

Vet va dålig jag är på att uppdatera men jobbar som ett svin. Det var en som undra vad jag jobbar med, svaret är då JC Och en grill i min lilla stad vid namn leksbergsgrillen. Stortrivs på båda ställen men är bara så trött påt´ nu. Men ska ju iväg om 11 dagar så Vafan! Woohoo !!
Idag har jag vaknat upp i Sandras nya lägenhet, då jag gick en promenad hem. När jag kom hem var jag så sugen på att göra nått, åkte ner till hamnen med amanda och käka lunch med Evelina och Linda. Jag käka inget För jag har precis käkat frukost tänkte jag. Men senare under dagen (typ 18:00) kom jag på att jag har la fasen inte käkat någon frukost. haha! Aya då trösta jag min antagligen hungriga kropp med en hamburgare på mitt jobb. visst äre så att man inte blir hungrig när de är så varm? De blir inte jag iallafall kan gå en hel dag utan mat, glömmer av att käka då.

Nu ska jag lägga in lite mer kort från vår mysiga sittaibåten-kväll ilördags!

Kiss!


Mellanlanding

Mellanlandat nu emellan jobben. Slängt i mig lite mat ska börja trippa till jobb nr. 2 nu! Påtal om mellanlandning fick flygbiljetten i går  ska mellanlanda i köpenhamn och får gärna vänta 5 timmar där:D Jippi! Såérä! Köpt ny klänning idag med som förmodligen åker på i mrogonkväll. Nu får jag skynda. Kiss!


Nice ass.. Not!


Hahahaha, Sa ju de var hemskt. De är så illa så tyckte de behövdes ses. De värsta är att de är nästan värre i verkligheten. Så nu efter lite underhållning ska jag sova.

Godnatt!


Thanks


Titta sicket fint tackkort jag fick av min bäste vän:) Otroligt vacker!

Idag har jag legat och solat och badat på ekudden hela dagen. Så jädra skönt så jag vill gifta mig med solen! Vattnet var dock svinkallt men efter att ha legat i solen en timma så va de skönt att svalka sig i det. Är även Lysande röd:O hahahhaha, Otroligt alltså, sjukt! Det roliga ar att jag kan vara känslig ibland så jag fråga evelina under hela dagen - Är jag bränd, är jag bränd? Men de var jag inte de kom inte förren typ 2 timmar efter vi åkt från standen. Aya, de försvinner väl innan helgen får vi hoppas.

I morgon kommer jag inte hinna skriva något, börjar på jc 12 slutar 15 då ska jag hem käka för att börja knalla till jobb nummer 2. Där börjar jag steka vid 17 och får tralla hemåt vid 23.30. Kommer vara helt slut på morgonen efter då jag ska upp 10:00 för mer jobb. PENGAR i huvudet är min tröst!

Kiss!

See trough

DSC_0101
Skulle vilja ha en genomskinlig topp till helgen, grymt!
Signe.

Sitter nyduschad i min otroligt sköna säng, lyssnar musik och försöker bli trött. I morgon är jag ledig och tänker njuta av dagen något otroligt för på fredag kommer helvetes dagen 12.00 - 23.30 två timmars rast:/ Ihelgen blir de en galen utgång. Sista utgången här i min kära stad innan jag åker för helgen efter ska jag ju till Halmstads med mina tjejer. Kommer sakna utelivet här hemma tror jag, fast de kommer nog vara ett bra drag där nere också;) I morgon blir de lite nya fräscha slingor, mitt hår ätrpisstråkigt nu! Nu ska jag sova, godnight!


Breakfeast

Morgonens låt: Miley cyrus - The Climb
Frukost, hur stavas de? Hjärnsläpp, haha! Har precis käkat en underbar frukost med cajsa på hennes uteplats. Men flingor, fil, mackor, ägg och allt möjligt som hon plockat fram. Nu ska jag snart vandra hemåt, måste sola också usch har aldrig sett mig så blek, eller ne aldrig sett  någon så blek:P Sen ska jag spika i hop min nya hatthylla/Hängare till min stuga som jag fick av mamma igår. Sen ska jag ta en lååång promenad ända till jobbet, får nog börja gå vid 16! Kan bikinin komma eller? 17 Dagar kvar !!!! iiiiii.

Ciao!

Sister




Igår så hade jag myskväll med min lillasyster, vi käka morötter, gurka och guacumole dipp. Även en skål körsbär som vi plocka innan från vårt körsbärsträd. Detta käka vi framför skönheten och odjuret som min lillasyster aldrig sett och de var min älklingsfilm när jag var liten så tyckte de var på tiden att hon såg den:)
Nu ska jag ta en långpromenad med Evelina och Cajsa!

Ciao!

Day home


Från en dag i studentveckan, beachpartyt om jag inte minns fel!

Inget jobb idag, helt fantastiskt! De börja med en god frukost med familjen, nu sitter jag och väljer de förbannade tackkortet. Är seg jag vet, men finns inget bra kort! Har inte fastnat på nått. Och så när man sitter så här med studentkorten så längtar man något fruktansvärt tillbaka. Studentveckan, alla aktiviteter, klä up sig varje dag med en cider i handen. Gud bästa veckan hitills, det är så ledsamt att veta att man inte kommer få göra de igen.
Sen kan jag ju bara tillägga att det bara är 19 dagar kvar tills jag åker:)

Här skulle det stå nått ja!

Hur lätt är de att komma på rubrik till varenda inlägg? haha! Sitter i min ensamhet i ett mörkt hus. Äntligen fått tummen ur´ och flyttat mig hem till min kära mor. Men så fort jag kom övergav de mig, de har vart borta i snart 2 timmar eller nått. Men så ringde hon nu, fråga om jag ville ha nån mat. Superbra jag som börja bli duktig och tänker på va jag käkar. Men då kom jag å att de finns ju sallad på pizzerior. Så nu är en Amerikask sallad -ost påväg till mig :) I morgon är jag leeedig, gud va skön efter 12 jobbdagar i streck. Hoppas de blir fint väder så jag och Evelina, som också är ledig, kan göra nått i den fina solen. Se om minkära bikini kommer i morgon med. Ett brummande ljud kommer utifrån, de betyder sallad. Så hejsålänge;)


Just do it?


En gammal bild, sen sist jag hade mörkare!
Funderar ju på de lite mörkare, ska jag?

Ciao!

You´r a lier, you´r a cheater and you´r a fool

Dagens låtar: Volbeat - Still counting
                           Creed - last breath

Heej, Vid åtta vet jag om jag kan gå ut. Då kommer julia hem från jobbet och hon var sugen sa hon, klart jag klarar en nykter utgång jag är ju så rolig ändå:) hahah! Sen så har Sandy fått sin nya lägenhet idag, skulle hjälpa henne men får se nu ifall jag ska ut eller ej. Man blir ju om inte annat sugen på grill när detta vädret är tillgängligt! Hoppas på att julia vill vara med mig istället för sin pojkvän, haha!

Kiss!

JC Today

När de är sol blir de kjol:)


Wooohoo de är sol idag, är de inte märkligt. Finns de sol här i Sverige man börjar undra, men idag visar den sig iallafall. Precis kommit hem från jobbet, är svin hungrig så nu sitter jag här och pinas medans maten är på spisen. Idag åker alla mina tjejer till Karlstad, får se om nån blir kvar så jag har nån att vara med. Sen får jag fundera lite på utgången, blir nog inte så men får se:) Skulle behöva packa till mamma och men den kraften har jag inte nu innan maten få se om jag orkar sen.. Kiss!


RSS 2.0