Tiny sweeeetely sweeet little cat





Glömde nästan. Titta vilka sötelipötesöta vi var och titta på förut. Sandras katt Hilda som förövrigt är den sötaste katten har fått de allra sötaste kattungarna i förrgår. Jag döööör va söta de är, eller hur. Älskar kissebebisar. Nu måste jag fortsäta packningen, hejdå än en gång:)

/A

T U N I S I E N




En ny favorit som den orangea newyork:en! Denna gång en svart med paris, och än en gång för ynka priset 150kr!

          
Svart stort baslinne - Weekday 120kr, Vit hängsläng tröja - Rut m.fl. 149kr, Svart stor baströja - Gina 149kr, Plattång - Klipp-er ca 800kr, Linneklänning - Gina 149kr, Leggnigs med jeanstryck - JC 189kr?



                                                                                                  -   -   -










Gaaaaah, nu åker jag gått folk. Hejdå Sverige Hallååå Tunisien!

Innan jag åker lägger jag in lite bilder på de jag inhandlade i Göteborg  i lördags/ tidigare i veckan och nån bild från helgen då det var Basi element på statt som gällde. För när jag väl är nere i tunisien blir de ju allt minsann inge bloggande, Hade bra i Sverige!

Ciao!

Rabatt




Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, men de är för vårt internet har fått fnatt hemma. Varken telefon eller internet funkar. Men som uppmuntring får ni en rabattkod av mig som gör att ni läsare just nu får 15% rabatt om ni skriver in denna kod när ni handlar på Cocoo.se! Skriv in koden bloggspecial så får ni automatiskt 15% på hela köpet:)

Ciao!








Barbeacue and contest

Tavling
På chicy nu har dom en tävling om att man kan vinna sin studentklänning. Och hur söta klänningar har inte dom? Så passa på och tävla ni som är sent ute med klänningen vettja´! Det är bara att gå in här och gå in på tävling och följ instruktionerna! Hoppas någon av oss vinner, fast helst jag såklart;)

Jag är förövrigt mätt och belåten efter gott och grillat, marshmallows som efterrätt sååklart!

Lycka Till!

linne?

Fått endel frågor om vart linnet kommer från som sandra har på sig på bilden från helgen?


Linnet kommer iallfall från Hm:s organic cotton kollektion, hur fint som helst. Speciellt nu snart på sommarn! Spring och köp vettja´!

Burgers and sunshine


Tygsko - HMbarn, Tröjam. rep - Gina, Jacka - HM.
Igår var vi ju i Skövde och firade att det endast är 50 dagar kvar till studenten. Det var suuperkul, trodde inte de med tanke på att 100 dagar blev sådan flopp. Men hur kul som helst hade vi, de var superbra musik och allt var bra kul:) Idag mindre pigg bestämmde jag mig för att hoppa de två första lektionerna så gick upp runt elva. När jag väl står vid bussen kommer den inte och den är 10 min försen. Tänkte att jag går några hållplatser bort och tar nästa buss då. Ne men vi nästa hållplats sitter en lapp dä dert står att bussarna på denna väg är avstänga idag för att de pågår vägarbete. va faaaan! Så fick ta en promenad till skolan. När jag kommit över halvvägs möter jag Evelina - Va fasen gör du här? säger jag. då berättar hon att lektionerna var inställda idag. KUL! Gått upp i onödan, gåttt i onödan, a allt i onödan! haha.

Gick iallafall till staden och inhandlade mig en ny platttång, två tights ett par av de fulaste slaget jag sett. Bilder kommer inom kort, även från gårdagen. Jag och Evelina tog bussen förut till Lecksbergsgrillen och tog varsin hamburgare innan grillet i kväll sen tog vi bussen hem, haha så sugna var vi! Nu ska jag iallafall gå bort till Evelina igen, kvällen är ju som sagt en grillkväll. Hade bra!




Ciao! 

Fifty days


Idag har jag velat upp och ner, hit och dit. Nu är jag äntligen hemma försöker varva ner lite för att snart börja göra mig i ordning. De är ju femtio dagar till studenten som ska firas idag. Till Skövde bär vi av, jag linda och Evelina! Ingenaning om vad jag ska ha på mig än klockan är ju snart dax så att säga. Hoppas ni treor också firar som bara attan idag. Wohoooo! Skål för oss. Ciao!

Åh, va jag längtar till studenten då jag får ha på mig sötnosen ovan!

Birthday



Bilden är i från helgen!

Idag började dagen med försovning, inte konstigt när man endast sov ca 3-4 timmar:/ Gick bara inte sova! Aya de börjades med dans men våra hjärnor var tomma på ideér idag men lite blev de iaf. Efter skolan blev de bussen hem för lilla lillsyster fyllde ju idag:) Efter lite paket, så blev de mat önskad av alva så självklart tacos. efter de blev de efterrätt daimtårta med alvabakade chokladbollar.

Mät och belåten, ne närmare sprängfull blev de läxläsning. Tog en paus i 20-30 min för att gå ut och gå med Alva. Hon fick sig ett par inlines i födelsedags present så de används väl nu. Nu ska jag kika runt lite om jag hittar mig ett par studentskor!


Solong!





Dance



Idag har skoldagen vart himlans seg, nu ska jag iallafall ner till staden och handla present till min Lilla lillasyster som fyller år i morgon! Sen blir de bara slappt ikväll med lite film.
Imorgon är de dansdag, riktigt taggad för en gångs ksull på senaste!

solong!


Needles and stuff


Studentklänning ? Söt från 
chicy!

ASOS Cut Out Drape Longline Top
Asfräckt linne från asos!
 
ASOS Smocked Bandeau With Ring
ursöt bandeaubikini från asos!

ASOS Leather Pocket Detail Satchel
Asos

Haft en bra helg? Min har vart duglig, födelsdagsfest igår hos patrik efter de statt en sväng. Självklart jobb också.
 Nu så ska ja ut och kika på en film och sova! Hade helst velat titta på en annan av mina älsklingsfilmer som dock är hos pappa nämligen Stomp the yard. Så längese jag såg de nu. Aya blir väl till och gräva fram någon annan film istället.

Förresten så har jag vart på sjukhuset idag efter jobbet, tog spruta inför resan. Usch har nog den värsta sprutfobin så sånt ät heeemskt för mig. Sprutan kändes knappt men ändå får jag panik och börjar tjuta med en gång. haha!

Godnatt sov gott!

Love




Nu ska jag sova fast måste kika lite till på en av mina älsklingsfilmer, Step up! Älskar den, dans, bra muusik, kärlek o snygg kille. För grr va han är snygg? hahah!

Godnatt muppar!

Icecream whit the best


Jeansleggings - Gina, Tröja - Cubus, Skinnjacka - HM, Skor - Din sko, Väska - Kappahl!


Idag efter skolan blev det en snabbsväng hemåt. Jag och Lindis tog varsin macka och gick sedan bort och mötte upp Evelina. Åkte ner till hamnen tillsammans med milla där vi mötte upp Cajsa och Julia. haha många namn där nu ! Eter timmtals med timmar av god glass och sol, drog vi oss iväg til donken. Käkade lite chickennugget och morötter med dip, mmm! Nu sitter jag här ska kika high school musical 2 och ska sova, så jädrans trött. Innan de har ni en dagens. Sov gott.

God natt!

Cards

Sitter här och spelar lite kort med lillasyster Felicia. Ska snart lägga mig till sängs och kika lite tv kanske en film. Fundera lite på resan kanske.

Förlåt men riktig jävla bloggtorka idag känner jag inget att skriva om! Får bli mer i morgon må ja lova!
Godnatt sov sött!


Redovisning

Idag gjorde vi redovisningen, de gick faktiskt bra. Någorlunda iallafall, de var mycket mer folk än vad de skulle vara egntligen. Så skönt att det är gjort nu! Nu är jag så förbannat trött bara, så sitter här smaskar påskgodis som jag fick av farmor igår och kikar tv i ögonvrån.

Undrar när min balklänning kommer måste kika när de var jag beställde den, de skulle ta nellan 4-6 veckor. Usch är så nervös för den. Sen

Slutspurt

Idag har jag vart i skolan och när lektionerna bröts för projektarbete åkte vi hem till Evelina och gjorde de sista! Så i morgon blir te och redovisa, inte min bästa egenskap. Nu sitter jag här och precis betalat frukost på hotellet i tunisien:) Nu längtar jag så de gör oooont. Kommer tjata om detta i ungefär 2 veckor till så ni vet. haha! Nu ska jag öva på min redovisning iaf får se om de blir en dagens sen kanske.

Ciao!

Godmorning

Godmorgon gott folk! Lite soligt idag med, skönt de. Idag blir de tufft pluggande med projektet så kommer nog bli dålig update tyvärr!

Kan ju även påminna om att de bara är 2 veckor och 2 dagar kvar tills jag och mina tjejer ker till TUNISIEN!!! Jag längtar nått enormt. Hoppas allt blir bra coh att de är varmt och skönt och att de är en bra stad vi ska till :)


Ha ännu en bra dag!

Sunday



Pluggandes med projektarbetet, här Evelina med otroligt snygg uppsättning. Den gillade vi!
I morgon är sista dagen då ska allt vara klart för på onsdag ska vi redovisa! Nu är jag supertrött, sov gott allihopa, Godnatt!

Feeling goood





Jävla tjat om projektarbete men de är vårt liv just nu! Idag iallafall så har de vart en skön dag när de gäller klädsel, vi har ju som sagt bara haft projektarbete för oss. Vad är då skönare en ens bästa väns mysbrallor, ett mjukt gammalt brottarline och flipflop i sommar vädret. Tummen upp tycker jag:)

Skorna jag har på mig är mina sommarfavoriter som jag längtat till att få ta fram. De är köpta på Kreta för ett par år sedan och de bästa är att de endast gick på 100 kr! de värsta är dock att jag ångrar att jag inte köpte fler par för de börjar bli slitna!

Solong!

SummerAngelique





Sommar dagar har de vart, och gud vad jag älskar solen!

bild1: Jag och min Cajsa i sommarsolen på trappan, i endast shorts o linne! underbart!
bild2: Grillning med mina älskade vänner, finns inget bättre än tid med er!

Dessa sommardagar har vart underbara! Nu längtar jag till fler de första i tunisien:)

Projekt




Älskar mitt hår när de blir så här naturligt, vågigt och fint.
Men som sagt sker de bara 1 gång i månaden kanske.

Nu ska jag trippa mig bort till Evelina, vi tjejer ska fortsätta med projekt arbetet. Usch va tråkigt! Vill hellre sitta kvar i solen. Aya får ta med mitt påskägg jag fick av mamma igår som vi kan smaska på. Inte på ägget då, utan de som ligger i, haha! Skönt att de är  lovdag i morgon också förresten.



Ha de så bra i solen, Ciao så länge!

PÅSK summery

För att gottgöra uppehållet, blir de bilder!




Picnic på gräset i solen!

Ifredags klockan ett var vi bjudna på påskfika hemma hos Linda. När vi kommer dit möts vi av en lapp på hennes dörr där det står nått i stil med "Hej brudar jag är tyvärr inte hemma så vi får ta fika en annan dag. Men för att inte göra er alltför besvikna har jag gjort en lek. första uppdraget var att titta underr dörrmattan där låg de en tändsticksask med en lapp, på lappen stod nästa ställe vi skulle leta efter en tändsticksask och leken fortsatte vi vela runt i hela hennes område. Till och med in på en pizzeria för att råga efter en tändsticksask i den låg de pengar som vi skulle köpa en pizza för leken fortsatte. Efter att fått köpt pizza och hittat påskägg kom vi till slut fram till en gräsplätt där Linda dukat upp till picknick. vi fick pizza, bullar, kakor, vindruvor och dricka. Jättemysigt i solen:) Hon är för go´den där Linda!


Väska - Kappahl 199 kr, Band - syaffären 6 kr!


Suddig dock, Jag och Linda!


Jag och min mupp-Evelina! Rolig kväll, tack tjejer..


Igår var de en liten stressig dag! Vaknade upp hos Sandra, käkade god frukost för att sen börja dagen. Först upp till min mor hämta alla grejer till kvällen, ner till staden. Inhandlade mig en fransväska, foundation och lite snöre som senare blev ett egetflätat bohemband.
Vi möte upp Cajsa som precis kommit hem från Spanien, gud vad man saknat henne. In på systemet för att köpa en flarra vin för att fortsätta til ica för inhandling a mat. De blev grill spett och potatissallad och paprika till mig och Evelina. När vi var klara åkte jag och Evelina hem till henne tog oss en sol och sen ner till sandra för att börja grillningen. Härligaste dagen hittils, gud va skönt det var! Sitta i skolen med ett glas vin, god mat och älskligstjejerna det var toppen! Gick sen ut där de var smockfullt med folk blev nästan tråkigt mot slutet. Men kvällen får ändå toppbetyg. Hoppas ni också hade en bra påsk.

Ciao!

Goodnight

  

Bad blog


Ja veeet, så kass är den nu! Men man får faktiskt skylla på lov och fint väder. De kan nog vara bloggens  värsta fiende? Yess, Idag har jag iaf varit och jobbat på jc en sväng. Så kul med tanke på att jag inte jobbar där så ofta:) Efter jobbet åkte vi upp till Evelina, hennes mamma hade varma mackor klara till oss när vi kom. Efter dom var vi inne och kika på Moa ( Evelinas Systers nya bebis), sen gick vi och jobba med våran projektrapport, usch va tråkigt de är. Vid 8 blev de en paus inne hos Evelinas syster där fick vi bulle, och blev de självklart massa kik på moa, hon är världens söraste! Sen efter nån timme till med rapport gick jag hemåt och nu sitter jag här som en nyduschad slöfock!

I brist på bilder lägger jag in fyra gamla dagens:)

Ciao o Godnatt!

The notebook



Igår hade jag myskväll med mamma, vi käkade ute och när vi kom hem så satt vi och planera lite inför min utlandsresa:) Senare blev de en av de finaste filmerna som finns, the notebook. Till den käkade vi frukt som vi doppade i choklad, mmhmm! Nu ska jag iväg till jc och jobba!

Ha en bra dag!

Mom

Dagens låt: The offsprings - Whant you bad

Nu har jag packat, usch va tråkigt de är! Nu ska ja iaf hem till mamma, ikväll blir de mys med henne vi ska käka ute, och hemma ska vi kika film och doppa frukt i choklad:) Men först efter jag packat upp hos mamma ska jag ta en prommis med Evelina i solen.

Ska förresten jobba på jc i morgon, ska bli kul. Hoppas även de händer nått mer kul på lovet så de inte bara är projektarbete som gäller:/

Ha en bra dag så länge! Ciao!

Sun

Idag har jag vart i hamnen och käkat glass emd mina tjejer i solskenet, det var helt toppen! Efter det blev de en snabbsväng på stan vi inhandlade bebiskläder för igår blev Evelina Moster:D iiih! Sen blev de Käk på Leksbergsgrillen, namnam. Så nu ska vi åka upp till hennes syster och kika på den lilla bebben som är en tjej och ska heta Moa! Senare blir de några cider i kvällsolen med mina tjejer, de är ju alldeles underbart väder. Ha en fortsatt bra vår dag!

Skövde

Igår efter skolan åkte jag och evelina med sandra till skövde. Jah inhandlade mig en liten klänning från gina, och ett par briller från hm! Super bra nu med tanke på att vi åker snart! Wooohoo va jag längtar. Efter de blev de hem och de var då vi beställde resan:) Sen blev de lite små dricka hos Sandra för att vandra vidare till stan! Vi dansa och drack lite för att sedan gå hem! Nu ska jag duscha och sen blir de en lugn kväll, för i morgon är de jobb som gäller!

Ciao!

Port el Kantaoui





Nu  var resan beställde, jag och mina tjejer åker den 29:e nu till Tunisien. Visst är de fint. Känns alldeles underbart!

Friday

Nu är de äntligen fredag, sitter och har prgramhantering dock mindre roligt! Helgen är en jobbhelg och jag ser inte fram emot den! Se om jag orkar med utgång, är lite sugen faktiskt. .

three types of todays



tröja - vero moda, jeans leggnings - gina, Skor - nya från hm!

Order



I förrgår ringde Evelina mig och sa at vårt paket från hm kommit och att hon provat sitt och alla hennes TRE bikinisar var försmå:/ Igår fick jag min bikini och mina skor men mitt passa faktiskt bra. Bh:n var precis, så de får absolut inte växa till sommar, haha! Den guldiga kedjan var så fin mot huden på sidan och skorna var också bra, sköna söta sommar skor:)

Ciao!



Glasses



      

Vilka är bäst? klicka!
Bild 1 o 2 -  Pilotig form, tunn båge, Björn borg!
Bild 3 - Smygpilotig form, tjock svart båge, Gant!

Tack för hjälpen!

Spain



Riktigt dålig update igår, men hade fullt upp hela dagen! Snyggingen ovan åker till spanien i morgon så de blev en fika med henne! Åt riktigt god bärpaj med vaniljsås på mumma! Sen stod vi ute i den fina vårsolen och kramades hejdå! Gud va fint de är ute nu:) Nu sitterjag och bedrövar mig över glasögonen, vill inte ha några egentligen!


RSS 2.0