Weeksummary






Som ni märkt  har jag inte skrivit vrst mycket denna vecka, det har vart mycket i skolan och spec med projektarbete så här kommer en liten sammanfattning.
 Veckan började med prov läsning hela måndagen, det blev en liten paus för att åka ner med mamma till stan jag köpte mig en ny skitskön träningströja i en fin brun färg. På tisdagen fortsatte provläsningen direkt när jag kom hem från en svettig dansdag och projektarbetesdag. Halvsex dax för körkortteori sen hem tillbaka till provet:/ Onsdag provet, de gick väl sådär. Skoldagen avslutades med en hårdare än hårdast dansträning, puuuhh! Idag torsdag träffat far och diskuterat en balklänning jag hittat på internet, hjälpt Evelina på jobbet hem, lagat mat. skulle visa evelina klännningen då den var borta!!! Gud vill inte att Angelique Spjuth ska gå på balen!

Evelina




Nu var första dagen avklarad med Evelina, Vi har matat djur och lagat vår egen mat:) Bilderna ovan är från lysekilssemstern våra familjer var på ihop( Från vänster Evelina, Angelique/jag, jockes syster, lillasyster felicia, evelinas syster). Visst är vi söta:) Och har snygga platådojjer :P ?
I morgon blir det en färd till skövde får se om jag hittar något tt ha på mig i helgen, får vi hoppas! Sen blir de lte matlagning hemma hos mig.
Lördag Blir de fotbollscupen vi har som projektarbete, sen utgååång:) Riktigt sugen faktiskt! Nu ska jag och evelina kura ner oss i sängen så vi orkar upp till skolan i morgon:) Godnatt!


Living together


Nu sitter jag här och skaskriva ett inlägg efter att ha flyttat runt h:et i together hundra gånger vet fortfarande inte om de sitter på rätt plats, haha! Och så väntar jag på pappa, ska ta ett snack med han om balklänning om massa nu! Förövrigt fick jag en liten skymt sol i ansiktet i dag på väg till skolan:) hoppas värmen kommer snart! Ikväll efter sitt jobb kommer min nya inneboende och hemmafru Evelina:) Fast i hennes tankar är de hon som är mannen och jag som har lagat mat med tända ljus när hon kommer hem:P Den saken får vi väl fundera över.

Test


Sitter här och tar en snabbgenomgång av provet, ska snart iväg till körteorin. Sen blir de hem och mer övande:/ ååh jag orkar inte! Här är en bild från helgen, en helg som får citatet never more alcohol! fast det är ju en lögn och de vet alla.

                                                                                                                                                               Ciao!

Much

Ska skriva snart det har vart mycket bara!

                                                                                                                                                         Ciao!

Future

Nu blir de ett sånt tråkigt endasttextinlägg men, stå ut! Idag har vi haft högskoledag i skolan, vi fick springa runt och höra på olika linjer på högskola och sånt. Blir så nervös när jag börjar tänka på vad som kommer hända i framtiden och att jag kommer göra tabben att inte göra vad jag verkligen vill tex fastna på nån jädra butik och plötsligt få fast jobb och fastna här i mariestad för att snart bilda familj m.m. Jag vill nämligen ut och resa, prova massa olika jobb och hitta mitt drömyrke. Skulle gärna vilja gå på typ collage i usa eller någon annanstans och skaffa mig äventyrliga minnen. Men kommer jag få tummer ur? det är frågan.. Mina tankar och planeringar hitils är:

- Klara av stressen och göra klart projektarbetet.
- Ta en sista minuten med mina klassisar Evelina, Linda och milla bort från all stress i skolan.
- Fixa allt med student och bal.
- Ta studenten!
-  Ha en jobbspäckad men underbar sommar.
- Lista ut var om och i såfall var jag ska studera.
- Åka till Usa (förmodligen miami) med några av mina tjejer.

Ser verkligen fram emot dessa saker nu!

                                                                                                                                                                 Ciao!

Just Dance ,

Dagens låt: Leona Lewis -  Run!


Idag var de upp och hoppa till klockan åtta, dagen började med dans. Nu har vi flamenco/Rumba, inte den roligaste delen enligt mig men de är väl kul att kunna. Snart ska vi ha egenkoreografi vi ska välja låt och göra en dans själva i vilken stil vi vill jag och en till har nog valt moderndans/fridans , ska bli kul!
Idag fyller en av mina fina vänner år , Cajsa 18år! Så nu så ska jag snart ner till stan och gå ut och äta med min tjejer och fira henne lite:) Grattis älskling!

Jazzbyxa - chinook, Vitt linne, Tunn baströja - HM!


                                                                                                                                                                  Ciao!

Short hair


Tittade igenom bilderna sen allahjärtansdag och på en avbilderna har mitt hår lagt sig bakom axeln så de ser ut som jag har kort hår:) Man blir lite sugen men det går ju inte nu när man väntat så länge på att de ska växa ut någorlunda..



Valentines day

Dagens låt: Westlife - My Love;)

Alla hjärtans dag tillbringades som sagt med min bästa vän här ovan och alla mina andra bästaste singelvänner:) Vi drack fina drinkar och titta på melodifestivalen tillsammans med en underbart god tacogömma med sallad, namnam! Senare blev de sovplats hos Sandra..

                                                                                                                                                 Puss och Kram på AHD! 


Cookies


Dagens låt: Beyonce - forever to bleed




Nu blir de en fika nere på stan med mina tjejer och sen lite födelsedagspresentsletande! 
Ikväll blir de en lugn kväll för att i morgon gå upp till arbetet. På kvällen blir det ju en mys kväll med mina Singleladies med mat och utgång?:) Ha en bra dag kära läsare..

                                                                                                                                                                Ciao!

Bankmeeting and shit!


Idag skulle jag hänh med mina tjejer och haft lite pulkaåkning, man är barn längre än vad man tror! Men istället fick jag åka ner till banken där jag hade möte. Ändrade bank och fick internetbank och sånt där nödvändigt:) När jag kom hem blev det supergod fiskgratäng (sånn där färdigmat, tycker de är svingoda) ! Ikväll blir de väl en film i min lila stuga antar jag har några nya att välja bland här, bla, barnfilmen bedtime stories med adam sandler. Sandrisen kanske kommer och gör mig sälskap?

Ja, jag har brist på bilder, nu är de lov och då går man bara runt i mysbyxor som är 3 år gammla och nått linne man grävt fram!

                                                                                                                                                               Ciao!  

Order?


För ett bra tagsen nu beställde jag och evelina lite grejer från hm undra om de kommer snart:) Jag inhandlade mig ett par sommarfina skor i siden ed kilklack och en vanlig svart bikinit ill sommaren det är bra att ha, tycker de är snyggt med helsvart. Blir nog ingen mer bikini i sommar har så många favoriter jag köpte förra året i massa olika fina färger.
 

                                                                                                                                                               Ciao!

Promdress



Har precis kommit hem från Skövde där jag provat balklänningar. och som jag sa fanns inte många som föll mig i smaken + att service var den sämsta jag  vart med om! Jag provade 3 klänningar och en var bra och jag skojar inte fast de var storlek 34 så hade de  D-kupor, och mina är långt ifrån D. Skulle inte ens funka att sy in!  Blir att leta på internet och kanske sömmérskor om de har några tider kvar annars blir jag klänningslös på balen. Nu ska jag ha myskväll hemma med film och tacos.

Den här klänningen har färgen jag skulle vilja ha:)

                                                                                                                                                                   Ciao!


Valkyria




Igår var de biovll med mina vänner, det blev filmen Valkyria. Den var inte så bra som vi trott men den var självklart bra! Efteråt hjälpte vi evelina på hennes jobb litegrann, sen åkte jag hem. Skönt att sova i sin egen säng.
Idag ska jag nog fömodligen åka iväg och prova balklänning med pappa, kommer säkert inte hitta någon känner e på mig.
På lördag är de ju alla hjärtans dag, det blir en kärleksfull kväll med min bästa vän Evelina och fler singelvänner. Det blir nog mat ute någonstans möjligvis Skövde!


                                                                                                                                                                 Ciao!

Summerlover


Jag älskar sommarn nått hemskt! Sommar är de bästa på hela året och de är de man längtar efter resten av året. Man längtar ännu mer nu också bland all stress med skolan och de kalla vädret här i sverige.

Solbrändhud, lättklädda kvällar, långa soldagar på stranden, ljust målade naglar, Solblekta slingor, värmen, goda drinkar och gräsavtryck på benen efter att ha suttit i gräser en hel kväll. Dessa saker kan vara de bästa som finns och ja sommarn du får gäna komma snabbt!

                                                                                                                                                          Ciao!


Taconight


Igår var de filmkik med Lina, cajsis och sandra, efter solning med mamma. Till filmen hade vi sällskap av choklad, turkiskpeppar, cola, morötter och dip! Det blev filmen Skeleton key, de andra ahde inte sett den. Rekommenderar den ifall man vill ha en spännande film. Bara för att den var så läskig så var jag och Evelina tvungna att somna till en barnfilm, vi alde high schoolmusical.

Idag vaknade jag och Evelina av ett starkt sken rätt i fejan´! Solen ar extremt stark mot snön, vi slet oss upp och gick in och käka frukost, sen satte vi oss framför melodofestivalreprisen, stör mig fortfarane på att marie inte kom vidare, tyckte hon va bra! Ikväll blir det tacokväll med tjejerna hos Fia!


                                                                                                                                                               Ciao!


Out + Work


Ifredags var det utgång med mina bästa tjejer. Börjades hos Lina med sång, musik och spel:) Här har vi Tant brun, tant svart och tant blond;) hehe!
Jeans - jc herr, flätat skärp - lindex, Storhäng t-shirt - Evelinas garderob!

Lördag och söndag har bestått av jobb och jobb! Nu är jag helt slut, ska ansart möta upp Linan på hennes jobb för en prommis sen en film hemma hos mig!


Chic from chicy


Dessa paren frå chicy vill jag verkligen ha men min ekonomi bara skriker NEJ!

Dagenslåtar:
Rihanna/Akon - Emergeny room, Grymt bra låt!
Flo rida - Rihgt round
Leona Lewis - Run
Brandy feat: The Game- Right here (Departed)

MUSIC MAKES THE DAY!

                                                                                                                                                                    Ciao!

Organic cotton


Har precis bakat, de blev nån egenpåhittad "kaka"! Jag smälte choklad och rörde i polly, dumle, digestive och nötter. Okej helt eget var de inte har ätit en liknande sak på ett fik här i stan. Nu väntar jag på att de ska stelna. Ska snart ner och sova med tjejerna hos Fia. Får ta med några godingar och bjuda på då.
Tunika organic cotton - Vero Moda, Glansiga leggings - Jc, Skor - Topshop.


                                                                                                                                                             Ciao!

Summerwants



I sommar blir de mycket jordnära färger för min del. Älskar de mot den brunbrändahuden! Detta är några fina saker som jag skulle vilja bära uhnder sommaren. Kom sommaren kom!


Back in the days


   
              
13 september 07     -   5 november 07               -       12 december 07

                                   
                                                  4 maj 08

Fick en kommentar om att lägga in lite bilder för nått åt sen, för att se om jag förädrats något. Här har ni några bilder, får bli några ännu äldre när jag plockat fram några!


                                                                                                                                                                Ciao!

The Saturday



     

I lördags var det ju utgång här har vi lite finfina bilder på mig och mina snyggingar till vänner!

Vänner är det bästa man har, ta vara på dem! v



                                                                                                                                                              Ciao!


Rollingstones & Kids


Fortsättning på projektarbete, vi har varit ute och informerat de små barnen iskolorna idag! Tog en matbrejk i skolan sen vidare till den sista skolan. Nu sitter jag här i väntan på körkortteori.
rollingstoneslinne - HM, Jeansleggings - Gina, Skor - Din sko!


                                                                                                                                                               Ciao!

Godnight sweethearts!

  

shoes


Får inte nog, dessa skulle gärna å sitta på mina fossingar i sommar. Men har köpte skor till förbannelse redan denna månad så blir att lägga en  tankje på dessa!

New head


Idag har vi haft projektarbetsdag och ringt runt som galningar till folk! När jag kom hem gjorde jag supergod potatis och purjolöksoppa.
 Nu har jag precis kommit hem från en promenad med mamma och sitter och surplar juice! Va tycks om nya headern?
Tröja- weekday, Svarta jeans - hm, Skor - Topshop!

                                                                                                                                                                 Ciao!

RSS 2.0