...



  


Skor, T-shirt med ny tryck, jeansleggings köpta igår:)



Undies from Sthlm



3 första - Topshops underbara underkläder!
sista - Ginas vanliga spetstrosa!

Älskar underkläder! Min största kärlek:)


The nicest heels..

Nu har jag det snyggasta klackarna i stan, enligt mig själv då! Efter att ha vart i kilsbergen i 2 dagar åkte jag och evelina hem för hon skulle ju få sin shopping dag i Stockholm av mig idag:) Vi hade jättetrevligt med shopping och mat! Hitta inte värst mycket, inte likt. Så Evelina tyckte jag skulle unnna mig ett par snygga heels! Så tog mig och köpte de snyggaste jag hittade och guuud vad läckra de är, love topshops skor!



 

Tre snyggingar (En vänster och höger sko och Evelina) och
en flös(Jag med hög svans och dåssmink)!


                                                                                                                                                                 Ciao!

Shopping

Idag har jag vart6 och provat byxor efter skolan, köpte mig ett par svarta höga jeans och en stor t-shirt att ha till i stoppad! nu ska jag bara sy in de lite nertill, vill ha det slajmadestuprör med tanke på att min ben inte är de längsta! Nu sitter jag här med slingning i huvudet som snart ska sköljas ur. Sen blir de symaskinen. På onsdag ska vi på klassresa med kurser och gustavsviksbad:) Fredagen blir det stockholm med min Evelina. Måste ta tummen ur också och fixa balklänning, panic is coming! Mycket pengar nu, vill ju självklart ha massa nya kläder med och dessa snyggingar till sommaren. Men blir till att fundera en sväng innan alla handlingar.


tall gladiator sandal


Summer thanks!

                                                                                                                                                                    Ciao!
                                                            

Shoes







Detta är skorna jag beställde som kom hem för några dagar sen! Hade dom igår när vi
 var ute en sväng och dom var ursköna att gå i:)
Snöret kan man ju även byta ut och matcha till vilka kläder man vill!

                                                                                                                                                                         Ciao!

Movienight

Usch, är förkyld som bara den! Känns som jag har en ballong i huvudet ungefär. Har precis klippt mitt hår en bit, har inte tid, ork att åka och klippa mig så det blir att klippa själv. Nu ska jag snart äta, sen ska jag duscha och så för ikväll tänkte jag och min Emil gå på lite mysbio. Vi ska gå på jim carreys nya film Yes man, får se hur den är:) Har även beställt en vanlig enkel svart bikini till sommaren. En bandeu bh med en svart trosa med guldkedja på sidan! H_ar bara massa färgade och jag tycker det är snyggt med enkelt och svart också:)


                                                                                                                                                                  Ciao!


Natural Hair

Idag har jag inte gjort nått med mitt hår och tycker bara mer och mer om mitt naturliga hårsvall ju längre de blir:) Det ända jag gör med håret är att platta en halv centimeter av håret från naken och uppåt, då får man känslan av att det är längre!





                                                


Order

Har inte skrivit på några dagar, detta beror på att jag inte mått bra! har nog förmodligen haft mageninfluensa:/ Så har legat hemma och bara tittat på tv/film i soffan! Idag blev jag glad, vaknade av ett medelnade från oxen att mitt paket från halens har kommiot:) Så jag var nere och hämtade det förut, skorna satt som en smäck (stavning)!! :) Mamma ringde även och sa att jag fått något paket i brevlådan. så jag var tvungen att åka upp och hämta det. Det var litet och stod färsk på. Hade inte en susning om vad det kunde vara så jag bara slet upp det! det var från min bank. Det var en present om at jag fyllt 18 och färsk! HAHA! Och i paketet låg det en minnepinne (USB-minne) i borstat stål, jättefin! Lägger in bilder sen på skor och minne:) Nu ska jag och pappsen äta lasange, sen blir det top model ni missar väl inte!


                                                                                                                                                                  Ciao!


Out

Igår var jag på ljusparty hos min kompis pappa:) Det bjöds på vin och ost och kex! Och det handlades gottluktande ljus. Senare kom Emil och Calle och hämtade mig, jag Idag har det vart säng mys ända till halv ett med min älskling! Nu blir det utgång:)

                                                                                                                                                                 Ciao!

Love

Jag är en riktig shoelover, med en högre inkomst hade jag haft två extra rum som mina skor skulle bo i! Men så är det ju inte, tyvärr! Här har ni iallafall ögon godis i mängder som ligger ute på nätet just nu som gärna skulle få bo i min garderob! Se och njut!

ASOS Leather Tassle Front Platform Peep Toe Shoes
Äkta läder med träklack från Asos!

Faith Platform T-Bar Strapped Sandal
Snake shoe från Asos!

French Connection Leather Court With Studded Heel
Svart sko med nitad klack från Asos!



Så läckra från topshop, självklart har min skoälskade klasskompis köpt dom!





                                                                                                                                                             Ciao!

Order

Idag har vi haft projektarbetsdag hela dagen iskolan. Efter det gick jag och min älskling hem tillsammans! Men han skulle iväg på träning så jag gick hem till mig! Nu ska vi snart käka gott kött och klyftpotatis och sås:) Sen blir det PrisonBreak-kväll men min Emil, Sourcream & onion stjärnor och mörk choklad! Ja det ä nästan konstigt men tycker faktiskt väldigt mycket om mörk choklad redan, från första tuggan! Den jag köper är Lindht helst med min eller apelsikross i, Supergott!

Dessa är påväg till mig med, det måste komma snart nu! det är ju dom från Halens som jag tidigare lade ut. Tycker det är chokerande bra av Halens faktiskt.


Platåsko med snörning 10 cm påväg hem till mig!


                                                                                                                                                                Ciao!

Driversclass

Idag har jag och Evelina äntligen tatt tummen ur * och gått till teorikurs på körskolan. Ett steg närmare!


                                                                                                                                                              Ciao!

Windy fucking day

Idag har det blåst så, så att man till och med har vinglat till av kraften i vinden! Hatar blåst med av allt tror jag, de ä så otroligt jobbigt på något vis. Aya, efter en kort dag i skolan och ett besök hos tandhygienisten med r.kelly/beyonce, Hinder, och andra nyinlagda godingar donandes i öronen, kom pappa och hämtade mig. Vi tog en tur till affären där jag var tvungen att köpa mig en ny rakhyvel. Valde Venus, har haft vanliga "herr" gilette i alla år men nu tänkte jag att jag var tvungen att prova på "tjej"rakhyveln:) Efter jag kommit hem tagit på mig något skönare vandrade jag bort till Emil, snarare flög med tanke på vinden! Där kikade vi 90210, älskar det! Sen var det dax för han att åka på träning så jag vandrade hem,städat lite och nu sitter jag här med mitt naturgodis:)

Någon mer än jag som är så sugen på att åka bort från Sverige och detta busväder? Tror det va:)


Så här mycket blåste det!!!


Jag och naturiset:) Ser ni min helmysiga säng´? Det är ett hål i väggen eller vad man ska säga.
 Där inne i hålet är det i alla fall en madrass bara, så man lixom kliver in i sängen, förstår ni? :) 



Todays

This how i look today!


Sorry kvalitén:/



Svarta  jeans med hög midja - Cheap Monday (Själv bytt knapparna till bruna)
Benvitt linne i organic cotton - Vero Moda
Kavaj - Saint Tropez
Armband - gjort själv o ett från kreta!


Sunday

Det blev inget jobb för min del idag min tumme är helt stel och går inte böja för då känns de som det ska spricka upp:/ Så jag har tittat på Lets dance som jag missade nr det gick. Tyckker det är lite kul att Blondinbella är med, trodde faktiskt hon skulle se mer klumpig ut. Vet inte varför jag fått den bilden av henne, men det känns som hon är lite sån, men hon gjorde ganska bra ifrån sig. Sen åkte jag och köpte mat med pappa. Vi gjorde tacos ihop, och käkade framför filmen pinapple express!

Dagens sounds: Brandy feat the Game - Departed, Så bra!
                               Hinder - bed of roses
                               Pink - Sober
                              


Köpte vecko revyn och mörk choklad som jag ska lära mig att ätta det ska ju vara så nyttigt! Sen avokado med cremefraise och citron meliss det ska ju också vara gott och nyttigt enligt tex storbloggerskan Stina lee. Naturgodis på ett hörn också:)

Accident

Igår jobbade jag, och 5 min innan jag slutar händer nått otroligt klantigt. Jag tar en sån där kniv med rakblad ni vet, heter tydligen mattkniv! Och ska skära upp en låda, den fastnar lite och sedan släpper och glider oc jag skär upp hela tummen/handen. Det var blodskvätt på hela bänke där jag stod och de bara forsade. Jag blev elt illamående i helt yr, det var det äckkligaste jag sett på mig själv, jag blev så himla rädd så ni förstår nog inte! Jag tänker vara hemsk och lägga ut en bild också, så ni ser vad synd det var om mig då:)



Det är en "snitt" från de plåstret längst ner och sen blir det
dubbel så djupt uppe vid knogen där jag fått tejpa i hop det:/
Och sen nudda jag de andra fingret också!


The suprise

Nu är jag tillbaka, som jag nog nämt har jag bara en personlig stressig tid och behövde bara vara med mig själv och bara ta de lungt!När vi fyllde år jag och Evelina så fick vi ju alla presenter, och sist var de ett papper där det stod att en present kommer senare vi vet varken när eller vad eller hur. I fredags kom den! Vi blev tillsagda att vara klara vid sju då Sandra kom och hämtade oss, vi skulle åka till Linda. När vi kommer dit hoppar Linda in i bilen med ögonbindlar. Vi får sätta på oss dom och det blir en 2 timmars bil resa. Gud vi hade erkligen ingen aning om vad det var och gud vad vi diskuterade i bilen!

När vi kom fram blev det problem, men tjejerna fixade det med en gång. Och vi började leta efter en långgata. När vi gick där på en lång gata skämtade jag till och pekade på vad som såg ut som en strippklubb och sa
 -Haha där är de va tjejer, och så skratta jag och Evelina. Amanda säger
- Ja där är de ju! Jag och evelina blev helt stela och stod där med öppna munnar.HAHAHAHA! Det var den sjukaste utflyckten någonsin, men det var så kul för vi var där vi tjejer som gjorde de till en oförglömlig sjuk utfyckt!


Bilder kommer snart!


Detta hade jag på mig vår lilla utflyckt! Bara helt ofixat hår, men !

 

etstights -  Gina
Knästrumpor - HM
Armband - Pearlz for girlz
Namnhalsband - Handgjort


Bloggpaus

 

Wardrobenews

Det nya jag köpte idag:)




T-shirt i fulsnygg färg - Vero Moda 29kr
Tunika i organic cotton - Vero Moda 199kr
Lång svart tröja - Vero Moda 159kr



   




CIAO


Todays

en dagens var längesen!






Jeans - cheap Monday
Linne i organic cotton - Vero Moda
Flätat skärp - Lindex
Läder armband - hemmaknutet
Läderarmband med guldplatta - Kreta
Pärlarmband - ?
inge smink´


 

Gooood!

Gud var är det för fel, en människa har varit inne på bloggen idag:/ Måste vara nått riktigt fel?

Idag har jag vart på stan en sväng handlade lite reafynd, lägger in bilder sen! Sen var jag och fika på Mumma med min underbara vänner, dom är de bästa jag har! Gick in på ur och guld också där jag förortade min klocka jag fick i fördelsedagspresent av tjejerna, så nu kan jag använda den:)

Imorgon är det skola igen och det betyder ju att idag är sista dagen på lovet. Man vill ju bara stortjuta:´( hehe! Nu ska jag gå upp och lägga fram kläder tills i morgon sen ska jag sätta mig här igen och sen ska jag sova tidigt! Har en dålig tid just nu, men tycker inte man ska ta det ibloggen. Det ska ju inte påverka den! :)

PussAngeliqueSpjuth

Move

Idag har jag flyttat till min far:) Har precis tatt en långdusch med min pojkvän! Jag har tvingat på han ansiktsmask och hårinpackning, Kul att göra nått ihop som jag tycker om! Nu sitter jag här nyduschad och proppmätt, vi har käkat potatisgratäng, fläskfilé och vitlöksbröd, mmm!

Nu har katalogstiden kommit, alla kataloger kommer från hm, halens m.m. Det är inte ofta jag köper nått ur dem men det är alltid lika kul att titta:) Det jag brukar beställa är underkläder och bikinis till sommaren från hm, men denna gången shockerande faktiskt hittade jag riktigt snygga skor i HALENS katalogen?!


            Platåsko från lovelabel med 11 cm klack!


          Platå sko med frill från lovelabel med 10cm!
Love Label Platåsko
Jättesnygg vardagssko med snygg träklack och en 9:a klack!



Nu ska jatg kika lite till, missa inte nelly shoes nya skönheter heller på Nelly

Bad counter


Igår
var jag och hämtade min provition på jobbet, ett par extra tusingar där så himla gött. Det får vi två gånger om året och denna gången var det den lilla delen!

I morgon blir det städ i stugan och sen flytt till pappa:) Så nu blir det bara slö i soffan för min del, efter en kylig match i ishallen! Det måste förövrigt vara nått fel på min besöksräknare idag det har nämligen bara vart inne tre pers på bloggen idag:/ Haha! Måste vara nått felräkn där:P

På torsdag börjar skolan för min del, gud vad mycket med projektarbetet de kommer bli nu, längtar bara till den 30 jan nu. Då ska jag och Evelina till Stockholm på hennes födelsedags shoppingtur från mig:) Ska bli så himla kul tycker jag!


Makeover



En liten uppiffning fick bloggen idag, va tycks? Nu ska jag kika madagaskar 2 med Emil, har köpt en STOR godispåse det ä jag värd:) Godnatt kära läsare!



The repeat

Igår var det förferre hos fia, jättefint hade hon det i nya lägenheten, för att senare åka på 18årsfest hos Elin och Simon:) Det var gör´trevligt! Massa trevligt folk, tack så mycket Elin och Simon för en bra kväll! Framåt 12 åkte vi inåt staden, vi gick en snabbis in på buffalo för att sedan gå vidare till statt. Det var inte alls mycket folk men det var supetrevligt ändå, mer plats till oss!

Sen vill jag påminna er små människor som missade otroliga V S F S på nyårsdagen att det är repris idag på trean 19,00 missa inte de denna gången:)


Just like berries

Är det bara jag som tyckte att Doutzen Kroes i V S F S var väldigt lik Denice richards?

Doutzen Kroes
Denice?


Doutzen?

V S F S

Hoppas ni inte missade victoria secret fashion show igår på trean? De gjorde inte jag och Evelina iallafall. Vi satt uppladdade med varma mackor godis och julmust framför tv:n redan vid halv:) Det var väldigt bra men tyckte att det att det var bättre förra året? eller? Miranda är iallafal underbart vacker som sagts tusen gånger.

Adriana Lima
Adriana Lima med 5 miljondollar bh:n :O !

Miranda Kerr photo 1
Mirandra!

VS photo 3
Svenska Caroline Winberg var med:)

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio

Update

Nu har det varit redigt med dålig uppdate! Nu kommer det iallafall:) Jag har hunnit med att vara sjuk, vara i skövde och shoppat, jobbat, haft nyår och jobbat mer:)
Min nyår var suverän med älsklingar till vänner både av mannligt och kvinnligt kön, Haha! Fram till 12 var det perfekt, då spåra det ut, tråkigt att folk inte kan sköta sig när de druckit lite! :/ Men men,
Måndagen innan nyår var jag i Skövde med min mamma, shoppade en till vinter jacka värsta kapet först kostade den tusen spänn och de är ändå billigt för en dunjacka sen var det 25% på alla vinterjackor, men på min var de redan en röd pris lapp så gick fram förr att betala 699kr då de säger 470kr då  ar det 25% på den röda också! Woho sen, två par knästrumpor,en mascara och glitterspray till nyår! På tisdagen skulle jag ner till staden för att köpa strumpbyxor till nyår då slank även en foundationborste, två bälten och fyraa par trosor ner i korgen:)



Glitterspray - HM
Mascara loreal - FYND! Rusta 25 kr, KÖP!

Inte speciellt vacker med det är bra att den nya vinterjackan väger upp skönheten;)
På tisdagen på väg ner för shopping av strumpbyxor!


Jeanslegging - Julklapp av Angelique;) Köpta ppå veromoda!
Nya knästrumpor - HM
Dunjacka - Everest

 

Bälte - Lindex 40kr REA även ett ljusare brunt!
Trosa - Lindex även lila och rosa 49kr REA
Sen köpte jag också ett par på lindex med rosa och röda tomtar!


 

Så här fina naglar hade  jag på nyår:)
Först tog jag rosa nailhardener från hm den ör skitbra och skitbillig. Naglarna på en fin anturlig rosa förg! Sen la jag på ett lager med glitternagellack från hm också, med både små och stora glitter i!

New year

Happy new year wonderful readers!

(Engelskan har alltid varit på topp)

RSS 2.0