The jeans






TRÖTT!

Jeans - Gina, Tröja - Gina, Sjal - ?, Boots - skopunkten!


Peek



Liten förhandsvisning av dagens;) haha! Ne men tyckte bilden blev lite cool. Nu ska jag sätta mig med Provet, idag har jag religionsprov att öva på, islam! Sen får ni en hel dagens . .

                                                                                                                                                          So long!

Strawberry


Denna goda sitter jag och mumsar på till mitt provläsande! Mmm, va gott! längesen man åt jorgubbar nu och ja de var faktiskt supergoda:) Precis vart och hämtat tre glasögon, ni får se sen och rösta. .


Glasögonorm!

Nu ska jag och pappa ner till stan, dags för glasögon:/ Vill inte egentligen, men får ha linser också! Sen blir de religionsprovsläsande resten av dagen! Kul. Visar sen vilka glasögon, så får ni rösta. Tar med mig några hem för att prova!

                                                                                                                                                             Ciao!

Goodnight

Godnatt och sov gott!

Stripes





Gud de här kan vara nått av de tråkigaste som fiinns:( Vill inte ha proov i morgon. Har kommit in i enväldigt anti-skol-period, och de är hemskt man orkar inget! Här är iallafall dagens påklädnad;
Tights - j c, Randig t-shirt - GinaTricot, sjal - ?, Mcboots - Skopunkten, Klocka - Present från tjejerna, Flätat armband - Lindex!


N P

Uuusch sitter här och pluggar till svenska nationella som är i morgon och då är de bara de ena:( Ska ha ett muntligt föredrag om engageman och påverkan! Så nu måste jag sitta med de, men senare komer en dagens! är
 förövigt svinmätt efter mat på Mariestadspizza med pappa ,

                                                                                                                                                       So long!

New heals

Igår var den en kul kväll, Först våffla hos amanda för sen en mysiig förfest hos julia. För i en timma skulle vi ju släcka alla lampor. Det blev riktigt mysigt, massa stearinljus och massa tilltugg julia hade fixat ihop:) Gud va gott de var! Sen efter en rolig förfest med lekar och bra musik for vi ner till statt! De var faktiskt kul, bra musik och roligt folk. Skorna var bra, de värkte bra i fötterna efter bara när man slappnade av:/
Nu ska jag äta mat för att sen åka upp til Evelina för att skriva färdigt vår rapport till projektarbetet..Usch va mycket de är denna vecka, lyssna på de här ,

Idag - Rapport och titta sista minuten.
Måndag - Prov rättskunskap
Tisdag - inlämning av pm och ett muntligt nationella i sv
Onsdag - nationella sv uppsats i 5 timmar
Torsdag - Religionsprov

USCH!



Trashigt



  < -- Trosa:)

Igår va de redigt dåligt med update! kan väl sägga at jag hade riktigt fullt upp. Direkt efter skolan for vi iväg till Skövde, och på bara ett par timmar skulle vi köpa presenter till både julia, amanda och Sandra. Usch va sgtressigt de var.

Halv sex skulle vi infinna oss på skolan västerhöjd där Min vän amanda skulle ha en mosevisning tillsammans med sina klasskamrater. vi skulle hjälpa till och varamodeller. De var kul, första klädseln var väl dock inte så bra men de andra var snyggt:)

Jag inhadlade även lite till mig själv igår, äntligen hade de trasiga jeansen  från Gina kommit in igen, så de blev ett par såndana. Kan tillägga att de är de jobbigaste jeansen jag äger, går knapt att få av de de är så förbannat tajta nere vi fötterna. Men de var tydligen så för alla så de var inte jag som hade feta fötter. Sen blev de den randiga tröjan med ett rep i midjan och så ett oar trosor, såklart:) Allt är från Gina!

Nu ska jag hoppa i i duschen sen bär de av ner till stan sista presenten ska köpas, sen blir de hem en snabbis för att sen åka ivg till amanda där vi ska käka VÅFFLOR!! Sen till julia och sen utgång:)

                                                                                                                        Ciao o ha en trevlig lördag!

Mom


Är fortfarande vaken, har antagligen fått virus i min data! Va sur jag blir. Men blev genast gladare när jag gick in på bloggen och fått denna söta kommntar! Hur söt är inte min mamma! Älskar dig mamma v

                                                                                                                                                      Godnatt Allihopa Ciao!

Forever



Nu sitter jag här med en chic jag fick av farmor tidigare idag, massa tankar om student bal och sommar! Sitter och kikar lite på forever 21 Så söta klänningar, och självklart underkläder! De har nu fått in honedew liknande trosor. De är så underbart vackra ju! Ciao!

Nelly Shoes





Dessa var de jag beställde från Nelly! Visst är de läckra, ursköna med! Ännsålänge. Får se hur de är för på lördag ska jag nämligen inviga de! Får se också då på söndagen om jag tyckte de var sköna att gå i för då ska jag nog beställa svarta till studenten. Men där får ödet ta över lite också, ifal de är kvar får de bli dom:) Ciao!

Curles





Liten tuff dagens!
Skor - Din sko, Jeansleggings - Gina Tricot, Tröja - Cubus, Skinnjacka - Förra året på hm, Sjal - ?, Nitarmband - Lindex, Vågigt hår - Hälften mitt eget:) Nu ska jag äta god mat, Potatisgratäng och kryddkorv, mmm!

                                                                                                                                                              Ciao!

The hat!






Så här glad är jag idag, för vi har fått studentmössan:) Idag på lektionen fick vi reda på att de bara var att hämta ut student mössorna, så vi börja sringa för fula muggar! Man såg massa glada treor över allt med fina kartonger. Å ikväll ska jag prova den till klänningen! Visst har jag fina vågor idag, min högra sida är mina egna. fast den vänstra fick plattången hjälpa. Måste sovit på den sidan. Ble chockad i morses när jag hade så fina lockar! Skorna kom idag med! Så blir en dagens + sko visning sen! Ciao!

Studentmössan

AAAAAAAAAAAAaaaaahhhhhhhhhhh! Studentmössan har kommit! Åh va den var fin:) Nu längtar jag så det gör ont.
Efter skolan hämtar förhoppnigsvis pappa mig så jag kan åka hem så fort som möjligt och prova mössan till kläningen. Tänkte på de att min klänning är ju cremevit och mössan kritvit, de är väl inget man stör sig på? Många som haft cremevita klänningar förr ju! Aya de får vi kika på när jag kommer hem. Ni sitter jag här med Larsa på hans prgramhantering för linda och milla har  idrott och eve jobbar. Så jag ensam här i skolan:/

Idag fyller även min vän
Amanda 18 år! wohoo, grattis till henne:) v

                                                                                                                                                           Ciao!

Idol

ÅÅÅÅÅÅH, såg just en reklam om att idol är på g! Woohooo va glad ja blir! Gud va jag längtar! Alice var min favvo förra året vem var eran? Nått mer jag längtar till är att se om min balklänning kommer bli bra, säkert ej! Men först hoppas jag på att de jag beställt rån nelly kommer passa och vara bra!

                                                                                                                                                     /A

The show


Idag har de vart modevisning på vår lilla stadsteater här i mariestad! Hjälpt till att göra i ordning modellerna:) De var skit kul, sån stämningsmusik och fina kläder! De var så duktiga. (Dålig bild dock, hade ingen bättre nu) Nu tänkte jag titta på nån film om jag hittar någon bra! Längtar faktiskt till helgen då vi ska ta ut våra nyfylla 18 åringar:)

                                                                                                                                                         Ciao!

Happy Birthday

Sitter nu hos cajsa och tittar big brother, så jädra kul! Vi sitter och inväntar sandras födelsedag som är om ca 20 minuter:) 20 jädra år fyller hon:) Systemet nästa! I morgon är de våffeldagen, mmhm:) Aya, Godnattgodnatt!

                                                                                                                                                         Ciao!

Dance


Idag var de en dansdag i skolan! inte så mycket mer att hurra för. Efter skolan kika jag på Evelina mf som ska vara med i mina klasskompisars modevisning i morgon som de har som projektsarbete! De övade alla gångar och sånt! Sen ner till stan en snabbis för att sen ta en promenad hem! Nu ska jag käka grillat, sen cajsa:) '


Promdress

Nu var balklännigen beställd! Snälla allihopa håll tummarna. Har sån otur med sånt här, och kommer nog förmodligen inte kunna gå på min bal:/ :P ! Tänker inte visa någon bild, men kan ge ledtråd och visa närmare balen:)
Ledtråd: Pärlor, champange och chiffongtyg!

Nu ska jag kola på filmen The house bunny, hoppas den är bra! Godnatt och sovgott:)

Nelly

NELLY.COM



Missa inte att nelly har gratis frakt hela veckan! Passa på att handla något:)
De har jag gjort. Visar när de väl kommit!

                                                                                                                                                      Ciao!


Fashion show




Idag käkade vi inge skolmat inte de blev pizza! Efter skolan Blev de ner till staden med mina klasskamrater några av de ska vara med i en modevisning som några i min klass har som projektarbete. De skulle välja lite kläder och sånt i några av våra butiker. Hittade ett par jättefina skor men de passa inte riktigt min pengaflöde just för till fället:( Efter de blv de att åka hem, korv med mos stod på bordet. Efter det blev de lite yttligare kik på min balklänning, den blir nog beställd idag! Har även en annan beställning på g! (Fettovad:P)


Leggnings - jc, Skor - Din sko, Tröja med långa sidor - Cubus, Kavaj - Saint tropez, Halsband - Guldfynd, Nitarmband - Lindex. Smycken -->

                                                                                                                                                              Ciao så länge!


Spring


Nu är allt på bott igen! kan då vara andledning til att jag kanske inte skriver så mycket.
Får pigga upp mig med att de våren nog kommer snart, förhoppningsvis efter denna period snö! För i förrgår så satt denna söta på min ugg:) Nu ska jag sova efter en lång dag. Godnatt!!

                                                                                                                                                      Ciao!

Work





Farzan Esfahani





     

     

     

Ser dock gravid ut haha! Ibland undrar man va fan som händer:P! Här är lite bilder! Den blonda och svarta på bilden längst upp är mina:D Sen måste ni checka in tjejen längst ner i högra hörnets skor. Gud va de var läckra!

                                                                                                                                                                       Ciao!

Peacock club

Gårdagen spenderades då i bil till Göteborg och på cluben Peacock för att kika på mina snygga vänner Amanda och evelina som skulle gå för Designern Farzan Esfahani med temat Jokern i batman. De var grymt mysig club och de hade självklart smyckat den med grönt lila och kortlekssymboler. De bjöds på champange som var svingod, och allamöjliga olika tilltugg. Folket flödade in under kvällen och modevisningen började efter en ganska lång försening. Amanda var först och efter ett par stycken kom Evelina, Det var skitkul att titta på. Det var kritvita ansikten med rött och svart. Stora tuperade hår och röd svarta dräkter av alla möjliga slag. Efter allt tackande och givande av blommor fortsatte festen vi stannade en sväng. Kommer bilder senare:)

Efter en lång väg hem somnade jag på stört ca halv 4 då vi kom hem. För att senare gå upp 4 timmar senare för skola. Guud va trött jag var gick upp en kvart innan min buss gick. I gårdagens hår och smink har jag klarat av dagen:) Nu sover jag halvt som halvt. ska jobba denna helgen så blir en skön hemma kväll idag!


                                                                                                                                                                            Ciao!

Yeeees

Dagens låt: Beonce - forever to bleed
Nu var de fixat! Nu har vi bil, så raka vägen till Göteborg nästa. VI ska på modevising av Farzan esfahani på Peacock club. tror de blev rätt där eller? haha. Två av mina närmsta vänner ska nämligen vara med och gå så de ska bli super kul! Är bara lite besviken på min garderob just nu, finns inget tillräckligt fint! Men får helt enkelt dra på mig nått gammal, kul!

                                                                                                                                                           Ciao!

No fucking car?

Nu sitter vi i värstaste värsta trasseltrasslet:/ Millas bil är inte klar på lagning än!! Vi ska åka till Göteborg om 4 timmar. Ingen som vill låna ut sin bil:) A nu är hjärncellerna i fullvarv! Aya, måste iväg och ringa runt runt runt!

Puss hej / Stressig Angelique..

Sun!





Åhh, va glad man blev i morses när solen sken som bara satan? Klockan halv åtta var de såhär soligt å va skönt de äääär:D! Idag har de ju vart dans dag så detta har vart min sköna klädsel idag!

Jazzbyza - chinook, Linne -  jc, luvtröja - Carlings, Skinnjacka - hm, halsduk - indiska, skor - puma/Team sportia.

                                                                                                                                                           Ciao!

chicy v

Låt: The offspring - The kids aren´t alright!


Chicy utvidgar lagret med dessa snyggingar, tummen upp! Skulle vilja ha alla, måste bara skaffa mig ett välbetalt jobb först;) helst de nedersta eller de översta beiga! kom till mig, hhaha!

                                                                                                                                                              Ciao!


Come to me clothes




Ligger och halvsover i sängen, svintrött efter svinlång dag ink. dans! funderar på vad jag ska ha på mig i morgon till götet, vet inte om jag berättat vad jag ska göra. Ska dit med amanda och evelina som ska gå modevisning för nååån designer! Så då är vi lite "vip inbjudna" haha:) (Y) Måste bara dra fram nått snyggt ur den ekotomma garderoben! Omöjligt.. Skukke vilja ha denna söta från chicy. Nu skulle jag visst med mamma och sola:)

                                                                                                                                                                     Ciao!

The offsprings

Kvällens band: The offsprings!
Ett gammalt och nytt ex; Self esteem och You´r gonna go far kid.


Idag har jag jobbat efter skolan på jc, de var super kul att få träfa andreas och susanna igen:) Efter de blev de klippjobb hos mammen, jocke skulle klippas. Sen blev de övningskörning hem till pappa, gick super. 4:e gången jag körde och då körde jag ute i "trafiken". Innan kör man ju bara på ödevägar däe man kan få femtioelva kärringstopp ifall man vill! Aya...
Nu sitter jag här nyduschad och mätt och lyssnar på The offsprings. När jag var liten (7-8) älskade jag The offsprings men våga inte säga de till någon för trodde inte tjejer skulle gilla sån musik:P haha! Min kärlek kommer även med lite kvällsmys har han lovat! Jag är verkligen kär kan  jag säga, trodde ite sådan stark kärlek fanns och de känns sjukt att säga så i 18års ålder!

Bilden visas pga dag med bildbrist och för att sommaren står på nummer 1 i längtar-efter-listan:)

                                                                                                                                                          Love A! 

Work

Nu är jag påväg till skolan ska ha dans första lektionen, är inte speciellt rockigt med tanke på att ajg ska joba på jc efter skolan. Får smita hem en snabbsväng. Kan ju inte komma dansäckel till jobbet! Ne nu mätt i magen efter kalaspuffar måste jag dra mig iväg till skolan. Ha en bra dag!


                                                                                                                                                            Ciao!

Highlights.


   
Efter
  
  Före                 Efter
Nu ska jag äntligen sova! Har klippt pappa, mig själv sen slingat. Resultatet blev bra och ljust! Mitt hår ser dock så himla mycket kortare ut fast jag bara tar en centimeter. Har väl nån cp-längd:/! Imorgon ska jag jobba på jc, gud va jag längtar! Sov gott nu allihopa!

                                                                                                                                                                     Love A!

Hårlasso


Bild lånad av
Blondinbella!
Vill också ha hårlasso, kommer ihåg när man hade de när man var liten. Det så vardagligt sött ut! Der så slappt men ändå fint ut:) Var finner man dessa, glitter?

                                                                                                                                                       Ciao!

My love?

Fick frågan om vem jag är ihop med?  Och kan ta de någon dag i något inlägg. När vi själva vant oss vid tanken:) Vi har lixom inte sagt de själva än så vill inte skynda på de eller säga något förhastat:) så vänta ett tag..

                                                                                                                                                          Love A!

Pocahontas?



Idag efter skolan åkte vi och handla mat, ag skulle bestämma dagrns mat. Jag bestämmde potatissallad med kryddiga korvar och små pärontomater:) Mmhm sommar mat, gör att jag bara längtar meer till den härliga sommaren! Nu mätt och flösig sittr jag och tar en slapp minut i soffan, ska snart klippa min far! Sen blir de en lång dusch känner jag, efter jag slingat i lite nya fräscha sligor i håret:)

Ihelgen körde jag på mitt bohemoband, i i en sån här liten stad hör man direkt när man är lite annorlunda eller har nått nytt. Vet inte hur många gånger jag hörde bakom ryggen, Pocahontas! haha. Lite roligt..
Jeansleggings svarta - Gina tricot, Linne med lite uringad rygg - Top Shop, Spetsbh - Lindex, Armand med nitar - Lindex, Bohemband - lindex, Skor - Top Shop!

                                                                                                                                                             Ciao!


Wipeout


Dagen strartade med städ hemma hos evelina efter en hetsig melodifestivalkväll igår. Liten sammanställning då; Jag tyckte då att fel låt vann, säger dock inte att den kommer gå dåligt i eurovision för där kan den säkert komma långt. Men för mi del hade gärna sara fåttgått vidare för den hade gått långt också tror jag, låten var så mäktig på nått vis. Sen så älskar jag självklar Alcazar, den ligger redan på våt partyskiva:) aya det var gårdagen. Denna dagen har spenderats med min kärlek. Vi har vart i från varann ett tag men nu är vi igång igen:) Vi har bara umgåtts och pratat och haft supermysigt. Vi tittade på sexdrive, Wipeout som är helt fasansfullt roligt haha. Sen beck såklart tillsammans med nybakad kladdkaka:) Nu ska jag sova, om jag kan det är mycket denna kommande vecka!
Måndag - Frisörerier, pappa + plastpappa!
Tisdag - Jobba på Jc! Ser så fram emot de:)
Onsdag - få in lite egentid och allt annat som behövs göras!
Torsdag - Göteborg:)
Lör/Sön - Jobb!

På allt detta har vi självklart läxor:)

                                                                                                                                                              Love A!

Love


Kärlek är de bästa man har, och man måste ta vara på det! Jag har precis pratat med min. Ville bara nämna de för jag är den mest kära person på dena jord tror jag! :)

                                                                                                                                                                 Love!


Headlines

Kvällens låt: Beyonce - Radio!




Some new headlines, wich is the best? New/Old..
Alla har ju en liten egelsmann i sig eller hur?:)


Sneakpeak


En liten tjuvkik på min studentklänning (mer får ni inte se nu) som redan kom idag, två dagar tog de bara. Och gud vilken kvalite allt över mina förväntningar. Kommer nog bli super får vi hoppas nu är de bara vad man ska ha för skor? Cremevita är svårt att få tag på i fin kvalite och svarta , jaaa! Vi får se vad de blir:) Nu näjd och glader sitter jag här och smaskar godis fö mig själv. Blir en hemmahelg för min del inge jobb och inge utgång, behöver nog vila mig lite! Ska förresten jobba på jc påTisdag med, guud va kul har längtat! Nu ska jag kika runt lite på skor, hoppas ni inte missat nellys underbara snyggingar. Så ni som velat ha skor från gojane får passa på nu när nelly får in deras skor:)

                                                                                                                                                                Ciao!


29

Dagens låt: Beyonce - Halo



Tights - Vero Moda, Svart linne - HM, T-shirt - Vero moda(29kr), Skor - Din sko, Sjal - Fått av farmor (netto?)

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

                                                                                                                                                          Ciao!

Crasch ?

Idag har jag ,efter att blivit upphämtad på skolan av pappa övningskört! De gick väl bra, några kärringstopp här och var men de får man få när man endast kört 2-3 gånger nnan tycker jag:) Och va tror ni inte händer, när jag Angelique, ovann och inte körkunnig sitter bakom ratten? Jo ett rodjurshelvette hoppas öer vägen, så de blev min första svärnit där! Haha, tur hade ja! Pappa tyckte jag var duktig som reagera så fort, sås tor stjärna till mig:D Nu har jag precis käkat mat, sitter lite här ska väl psyka mig lite till med min balklänning:/ Jag vet är den mest segtänkande människa!

                                                                                                                                                       Ciao!

Bohemic



          

Idag efter skolan gick jag ner till staden med mina vänner, vi tog en kik in på jc, lindex  och veromoda! Hitta ingenting i klädesväg rätt dåligt dock i vår lilla stad! Inne på lindex tog jag iaf tummen ur och köpte mig ett bohemband, va jag kallar de! Tycker de är riktigt snygg om man har de rätt. Trodde jag var en person som skulle passa i de men har inte tyckt att jag gjort de. Men nu köpte jag ett vare sig jag passar i de eller ej, hehe! Köpte även ett läderarmband med guldnitar endast 39kr, fanns endel söta armand där nu! När jag kom hem åt jag av en ny plopp jag köpte med mig hem, saltlakris! Den var jättegod, man kan ju inte tänka sig chiklad och lakris ihop men de var super! Den käka jag framför min bildläxa, vi ska måla av nått känt konstverk fast ändra något litet så de fortfarande syns vilket känt konsverk de är! Jag har valt davinci fast bytt ut den nakne mannen mot ej kvinna:)

Sitter här och funderar på min balklänning, mycket tankar i huvudet på en student just nu:/ !
Trosorna var de söta jag fick häromdagen:)

                                                                                                                                                                 Ciao!

GOODNIGHT !

 

Dress to exam

Många har nu stressen att hitta fina studentklänningar, man kikar runt hittar ingenting. Tänke lägga upp lite jag hitttat på internet:) Varogoda!

Chicy:




En enkel söt klänning med svart band, 598kr!


Vit/cremefärgad klänning, 520kr!

Asos:

ASOS Ruffle Front Dress
Väldigt enkel, men söt, 240kr!


Supersöt bakelse, 434kr!  BRA PRIS!

Stylebystars:


Tight modell, jättesöt. 449kr!


Görsöt klänning:) 449kr!


Missa inte att stylebystars har nu en student avdelning:)

                                                                                                                                                               Ciao!


T like Tips

Ett av de bästa tipsen av egen erfarenhet;) haha! Ha alltid de lägsta förväntningarna på ALLT! Då blir man aldrig besviken. Fast jag ska ju inte säga så för då vänder de väl! Speciellt om du har otur ofta, tänk alltid den här klänningen kommer vara skitful när den kommer då är den säkert inte de:) Testa kanske funkar på er med!

Fast de värsta är om man blir så fast i detta tänkande så de blir psykiskt att man skyller sig själv att ha tänkt för positivt när nått går åt skogen! Den svackan har jag nämligen kommit in i nu!

Lycka till!

                                         

The new T



Idag har vi vat på en rättegång´ med skolan, det var intressant men de är förvirrande vem det är som talar sanning om någon nu gör de! Aya efter skolan i väntan på skjuts hem knallade jag in på Jc provade ett par typ klortvättade jeans! skitsnygga men min storlek var redan slut:/ min vanliga otur! Nu ska jag äta nybakad äppelpaj och fortsätta med provet!

PS: Beställde föresten studentklänning igår, men har inga höga förvntningar den kommer nog vara skit!

                                                                                                                                                               Ciao!

Some stuff


Skulle kunna vara en fin Studentklänning - Asos ca 500-lappen!


Snygga skor till om man har orken - Asos ca 500-lappen där med!


Söt sommarväska - asos ca 200-lappen:)



                                                                                                                                                            Ciao!

Dad and shopping


Idag har jag vart hemma från skolan, jag har flyttat hem till min far! Packa lite grann baa orkar inte med packningen! När pappa hämtat mig käkade jag lite sen drog vi till skövde tillsammans med farmor! Vi åkte till Elinesplanad, jag fick ett par jättesöta trosor och en cremvit tröja sådan brun jag redan har med långa sidor från cubus och en taklampa till mitt rum så jag ser nått på kvällen, har bara sådanadär mysiga lampor ni vet:) Sen köpte jag mig ett par nya kängor:) Två sjalar slank även med i shoppingrundan! lägger ut bilder sen! Påvägen hem övningskörde jag lite, farmor var så rädd så hon nästan kissa ner sig sa hon. Fast hon tyckte jag var jätteduktig. Och de är jag för att bara kört 1 gång:D

Nu sitter jag och kikar student och balklänningblir nog beställnig snart!



                                                                                                                                                        Ciao!

Work

Nu blir de jobb fram till 5, usch då! Hade inte så mer att säga:)

                                                                                                                                                            Ciao!

black and white



        

Igår ställde 4 av mina närmaste vänner som sagt till med en fördelsedags fest temat var black and white! Så här har ni några fina bilder i svartvitt på mig om mina fina vänner. De var superkul och de kom mycket folk. Några dock för små:/ Jag hade iaf skitkul och de var den roligaste festen pålänge! Idag mår jag sådär vilar mig lite med toblerone nuts and fruits som jag fick av mamma efter de vart i egypten. Och så sitter jag och titta på life of ryan:) Ikväll blir de förmodligen melodifestivalen med tjejerna, vem tycker nu ska vinna?:)

svarta höga jeans-herravdelningen jc, Brunt flätat skärp-lindex,
linne med korsett-gina tricot, armband- kreta/guldfynd!, väska- vero moda.

                                                                                                                                                              Ciao!

Favorite


Bild från helgen!
Sitter nu här framför tv: då jag är ledig från skolan. Tittar på min favoritfilm Stomp the yard, man blir förälskad! Har självklart en kop te och mörk choklad i min hand:) Har nämligen skaffat mig en y favorit i tehyllan, äpple och tranbär av märket Willys. Rekomenderar de verkligen, de är supergott! Ikväll blir de fördelsedagsfest för 4 av mina närmaste vänner de ska ha black and white tema så får dra i hop nått svartvitt här hemma:) Ska även försöka få bort mitt jobb i morgon kommer bli en anig segt annars! Och måste även tillägga att igår var min otroligt snygga vän amanda med i aftonbladet om ni inte såg leta fram gårdagens aftonbladet och bläddra fram till jeanstightsen! wooho:)


                                                                                                                                                             Ciao!

Clothes


Min garderob behöver mängder med nytt. Give me the money!


                                                                                                                                                         Ciao!

Kitty


Sitter och kammar min kisse lite, visst ä han söt? Måste ta tummer ur och börja städa snart. Orkar inte! Men de måste ju göras. Sen måste jag bestämma mig angående min balklänning.Nämligen hittat den på internet så måste våga! Nu blir de en kopp te och lite mörk choklad namnam!

                                                                                                                                                              Ciao!

100 days




Igår firades 100 dagar för fullt med mina tjejer:) Fatta de är bara 100 daggar kvar! Gud vad tiden går snabbt. Det blev några vinglas tillsammans med chips och dip sen en bilfärd till Skövde och bogrens. Tyvärr var de alldeles fö Mycket folk:/ Gick knappt komma fram någonstans och de var så varmt så de går inte förklara! När vi tröttnat gck vi ut och tog pizzaslice hur gott är inte de? Sen blev de en trött hemfärd. När vi kom hem blev de några glas vatten sen sängen, stensomna direkt!
Idag blir de städa för ikväll kommer mamma och dem hem från Egypten:) Tyvärr kommer jag mötas av magsjuka för båda mina syskon har haft de därnere så vet inte hur jag ska göra, smita hem till pappa kanske:/? Nu har vi även betalat allt från cupen vi hade och gissa vad:)? De blev över mer än 4000 så vi fick 1100 kr var. Skönt med lite extra pengar bara sådär! Här har ni de nyain köpta:

Linne ovan med kulor - Vero Moda, Tröja med långa sidor - Cubus,
Linne med virkad hals - Cubus, Trosor - Hm/Lindex, hur söta är de inte:)?

         

Stockholm



I fredags blev de än sväng till skövde med sandras bettan(hennes bil). Hittade en tröja och ett linne fån cubus och ett par svarta jeansleggings från Gina!
I lördags var de fullt upp hela dagen, vi hade vårt projektarbete! En cup för alla stadens fyror, Klingscupen! Linda och milla skötte spelet medans jag och Evelina skötte pengarna:) Efter en stressig dag bland korv och bröd blev de hem och igång med lite vindrickande för att sedan gå ut:) De var riktigt kul faktiskt, massa folk och svinbra musik! Eter timtalsdansande och nån drink blev de hemfärd med taxi, skönt att sova då kan ja lova!
Igår var det en låååång tripp nämligen till Stockholm. Vi hängde med Amanda för ho skulle nämligen påtas för Aftonbladet!! Whoohoo var vår tjej är grym. Efter de blev de lite kik i Globen gallerian! Sen donken sen hem:)
Idag blev de en tripp till till skövde, i morgon är de ju nämligen 100 dagar kvar till studenten så inhandlade mig ett nyt linne till de:) Och så ett par jättesöta trosor från hm:) Nu sitter jag här och titta life of ryan med sandra för att sen myskäka tacos när Lina kommer hem från arbetet!

                                                                                                                                                                  Ciao!

                                                                                                

RSS 2.0