Dan för julafton






Systrarna:) dagen innan julafton då vi också fira jul. Alva jag och Felicia!

En dagens


Svarta trashade jeans, Skogshuggarskjortan från ullared:)

Min dag 8/12


Min mysiga frukost på morgonen som mamma kom med:)


pepparkaksbak med lillasyster 7/12






Lillasyster och pepparkakor!

Evelina älsklings fördelsedag 5/12


Haha, jag och Sandy sådär härligt morgonvakna:) Lite fördelsedags frukost till fördelsedagsbarnet fick man väl dra sig upp för att göra!

19år, kärring! <3

Backstreet boys 4/12



Förband, september!



De var grrrryma:) Om jag fattar hur lägger jag upp ett videoklipp!

Lussebak 30/11


Översta raden är min, den under den är sandras och de två nedersta är evelinas:)

Min:)

Sandras:) fin..

Evelinas:) hahahhaha garvar ihjäl mig, ingen talang där!

Sista plåten var mindre seriös!

Goda blev dom iallafall:)

Christmas

Ne jag har inte dött! Hittar bara inte min jävla minneskortgrej till mobilen. har ett sånt där minikort ni vet! Och känns som min blogg inte är så mycket att läsa utan bilder, är ju inte direkt nån superduperskrivare:P Men nu är jag iallafall hemma hos pappa och ska kika här också:)
Nu har jag iallafal hela eftermiddagen slått in sista julklapparna, puuh va jobbigt de är i slutet. Ha även sytt in min julaftonsklänning som va lite stor.. ska ha en enkel svart tight kläning med en arm, sen illröda läppar och ett rött sidenband i min höga vågiga tofs:) tror de bli bra!

..

Har massa nya bilder och skit att lägga in men jag har kommit i nån slags ide här:P!

8 December min dag!!!

 

Fråga


Kan du ta kort på ditt rum så man ser hur de ser ut, ser mysigt ut?

-Klart jag kan:) kommer bilder snart.

Sen ett påstående! - Skrev ju tidigare i veckan om våra fina t-shirtar vi fått av linda, vi tjejer är tydigen misslyckade pga av att vi gillar donken, HAHA! Mest patetiska jag hört. . Men ska hälsa mina föräldrar att de misslyckats när de skapade mig ;D Hahahahah..

hamburger


Nuduschad och ihoppadi min fina sovtröja jag har fått av linda som hon köpt i Egypten.. Alla vi tjejer fick varsin likadan för vu älskar ju donken:) och så vi sover lika fint..


Ullaredthings








Ph1: Lite av småskiten, bra att ha:) Ph2: Trosor Ph3: Aquatexjacka för promenader och springturer Ph4: Skogshuggarfgad flanellskjorta! Sen massa jul klappar då men de kan jag ju inte lägga ut så någon kanske ser..

kiss!

Frisören


Denna lilla söta sak vid namn moa fick för första gången i sitt liv sitta i frisörstolen idag och äran att klippa fick jag. Det var inte lätt må jag säga, hon hoppade skuttade och lät på alla vis man kan. Nu ska jag slå in Evelinas presenter hon fyller på lör. Men först ska jag lägga ut bilderna på de jag köpt..

Up

Uppe och ska nu iväg till Skövde. när jag kommer hem lägger jag inte bilder på de handlades igår:D Sen ska jag köra!


FASHIONTOAST





ullared

Idag blev de tripp till Ullared då:) Hitta endel bra julklappar och lite småskit till mig själv! De får ni skicka på i morgon. Nu rä jag superdupertrött, i morgon blir de en snabbtripp till Skövde.. sen körlektion!

godnatt.

RSS 2.0