Work



Nu ska jag och min förkylning iväg och jobba! Kul, NEJ! Aja, nu måste jag iallafal iväg, Hej så länge:)


Write it down

En påminnelse, en otroligt viktig en! Ni missar väl för guds skull inte Victoria Secrets Fashion Show på Nyårsdagen. Tänkte väl inte det, jag längtar såå´!


Miranda Kerr, en av det snyggaste i världen enligt mig!


Guitarherostar

He think! Haha, Här får mina småsyskon Guitarhero i julklapp vem snor det tro? Deras pappa, här bjuder jag på en smygkort när han rockar loss i sina drömmar!


Guitarherostar of the year!

Christmastime

Det har vait sdå mycket nu, jag har iallafall inte hunnit skriva ett ord! Så först och främst God jul älskade läsare! Hur har er jul varit? Min har varit underbar, massa bra klappar:)
På julaftonsmorgonen var det raka vägen till julstrumpan, där jag av tomten fick jultrosor, trissott och julljus:) Sen var det mysig julfrukost med hela familjen hos mamma. Sen var det klart den efterlängtade julklapps utdelningen. Fick massa bra, rosa fina handular tills jag fllyttar hemifrån, assnygga glas med gamla tryck, hårinpackning, långa teskedar med texten socketsöt intryckt på och massa mer. Sen fick jag även 3 paket av Angelique:P Det var ett par stentvättade jeanstights, en mössa nu i kylan och en klocka:)


Vattenglas och snapsglas - Gamla tryck/Elvis!

Sen var det dags att åka till pappa. Där käkade vi god julmat, har längatat till farfars hemmarökta lax, mmm! Kalleanka klockan tre såklart, alltid lika bra! Sen var det dax för min andra julklappsutdelning, massa bra där med. Silikonfodral till ipoden, nya hörlurar, ny parfym, sidenmorgonrock, jultrosor, steckpanna, smink, biobiljetter och massa mer bra!

På kvällen gick jag bort till Emil och hans familj där min tredje julklapps utdelning var! Jag har nog vart snäll i år, riktigt snäll:) Där fick jag en underbart fin kjol av min pojkvän, örhängen av hans föräldrar och en klocka av hans syster:)


Parfym - Hillary duff With Love


Fin den har blivit va?:) Ny färg och lurar (även blå och grön färg var med)


Ett namnhalsband fick jag av min faster och hennes man. Han har skärt/sågat/slipat ut det själv ur en silverplatta! Så himla bra blev det tycker jag, Mer personligt när det är handgjort tycker jag!

Självklart fick min älsklingsvovve en julklapp också, en var full med skinka och korv hans älsklingsaker! Se så glas han blev:)

   



'

Chirstmasparty/Stress

En sammanfattning av helgen kommer nu, har varit riktig dålig update här:/ Men vem har inte det stressigt nu?


Ifredags var det julstök som gällde, Vi började hemma hos amanda och det var riktigt trevligt! Amanda spelade gitarr och sjöng för oss, så fint så! Sen knallade vi ner till Johan där det var lite folk, det var trevligt och min pojkvän hade fnattet som vanligt. Han kan verkligen bjuda på sig själv, HAHA! Sen in till holmen, dans i högsta nivå, det var så himmla roligt! Det var skitbra musik:)

Lördagen började klockan 12,00 med job på JC, superkul! Det blir ju extrakul nu bara för att man vet att man får betalt också;) Klockan fyra var det dax att skyna hem, Gjorde iordning mig fort som fan´ för det var julfest med JC på G! klockan halv 6 redan kom Susanna och hämtade upp mig. Vi skulle möta upp alla hemma hos chefen bengan och sofia:) Där var det gudomligt fint i huset. Vi fick champange och fick träffa personalen från Cecil i Lidköping (han äger de med).
Efter någon timma, fick vi gå till stockholmsbacken för att få skjuts. När vi står där och väntar tar sofia upp tequila Rose ur väskan, så där står vi och snpasar i backen! Sen gick vi vidare till en lokal här i stan det ser ut som en liten kyrka. Där inne är det helt nersläckt, med stearin ljus Överallt! Och fin lugn musik ed ett långbord uppdukat i mitten! Det va så underbart mäktigt, så himla fint! Här får ni lite bilder från kvällen!



 

Svart tub - Gina
Grå hög kjol - Gina
Kavaj - Saint Tropez
Armband - Silverlänk, Pearlz for girlz, och mitt nya kompisarmband som jag har med Evelina:) Visst är de underbart fint! ?


Det här möttes vi av inne i kyrkan:)

 
Mina underbara arbetskamrater!


Det fina bordet!

På Söndagen gick jag upp för att köpa de sista julklapparna, självklart hittade jag inte allt jag behövde! Men jag hittade två juklappar till mig själv:) På kvällen blev det mys med familjen pettersson!


DanceSHOW!

Igår hade jag de supermysigt med min pojkvän framför tv tillsamans med varsitt glas julmust:) Somnade jättegott självklart! I

Idag var det till att gå pp tidigt, klockan 07,00:/ Gaaah, trodde jag skule dö av trötthet eller iaf dränkas av tårarna som bildades när jag gäspade alla 77 gånger, haha! Sen var det dax för skolan och julavslutning som inkluderar dansuppvisning av dansivalet(JAG). Efter att vi gjort i ordning oss i 2,5-3 timmar:( Så var det dax att gå upp för genrep, sen första uppvisning. Kännde knappt någon nervositet, men sen när kören sjön den sista låten innan vi skulle gå ut så blev jag så nervös så jag var nära på att kissa ner mig:O Men den släppte så fort jag kom ut på golvet som tur var, sen var dte bara att köra. Det  var skitkul, gick ganksa bra! Sen en timma senare var det dax för andra uppvisandet, då var det desvärre lite vingligare pga av att vi suttit ett tag, men skitsamma det var verkligen så kul! Mamma var och tittade och sen Cajsa, Julia, Sandra och Amanda också. Kul att ni kom och titta på mig mina älskade vänner<3

Nu har jag dushat av dansen och ska sen göra mig iordning för PARTYY!:D




Christmasshopping

Stressstressstress! Idag har det var shopping av julklappar i Skövde med Evelinan! Men självklart hittade jag inte alla julklappar:/ Så stressen fortsätter. Förövrigt idag har det vart hårdträning på dansuppvisningen som är i morgon:O Börjar bli jädrigt nervös nu.

Sen STORT grattis till min älskade mamma som fyller hela 37 år idag:) I morses fick hon paket av mig  och Emil, En röd och fin randig morgonrock:)  I detta fina oaket, Haha!



Slog in de på morgonen i min stuga där jag inte hade någon tejp. Så blev det ända jag hade med klister!
Vad tycker ni om årets julklappspapper? Så snyggt tycker jag!


Whants

Tiden nu vill man bara ska rinna iväg.

- Tre dagar kvar till jullov.´
- Julfest med JC.
- En vecka till Julafton och klappar:)
- Ett par veckor till Nyår.
- Jobb på jc, pengar!


Ja massa kul att s fram emot, så snälla kan skolan ta slut lite snabbare? :)
Sen är det mycket man vill ha nu. Och det är ju vid rätt tillfälle, massa födelsedags pengar finns här hemma. Men jag vill även vara lite smart och spendera mina 18årsfödelsedagspengar på rätt sätt, så ska tänka igenom vad jag vill köpa för pengarna!

/Angelique

Christmaspresent

Hejhej, idag var det första dagen i skolan efter praktiken. Det bar kul att komma tillbaka till ala människor. Eftrer skolan gick jag och lina till jc en sväng sen köpte jag det första julklapparna:D Förresten skulle jag vilja ha nya skor, flera par!!!

- cocoo



Läcker i läder!








Snygga klockor!






Fräck i nitar!



Söt i guld och färgglad
Massa nyheter nu på cocoo!


- School

Igår var jag ute för första gången.  Wohoo vad kul det var. Hade så jävla kul, vi började hemma hos sandra! Sen blev de promenad ner till staden då gick vi till björnes tog några drinkar och dansa några låtar. Sen gick vi till statt där vi träfafde massa folk. Träffade hela gänget från jc, dom är så härliga. Fick en cider va andreas och sen dansades de fram till stängning. Jag mötte upp emil och vi åkte hem, mamma hämtade mig! Imorgon är det fösta dagen iskolan efter fem veckors praktk. Ska både bli kul och tråkigt, fast mest kul faktisk! På lördag ska jag jobba på jc, då menar jag jobba! Ska bli jättekul:) Förresten så övningskörde jag för första gången i veckan:D Det var svinkul, jag körde fram och bromsade typ 20 gånger och övade på de (vi var på e parkering). Sen fick jag tillochmed köra iväg på vägen för jocke. Han tyckte det gick så bra så det fick jag. Fick inte ett enda kärringstopp! Nu ska jag sitta och ta e lungt med min familj efter tå dagars slit på jobbet. Hejsålänge!


- Idol + Party

Igår var det idolmys med flickorna och pojkerna:) Grattis grattis till Kevin:) Klart han var en värdig vinnare men Alice är sååååå Jääävla braaa!!!!! Nu är det party med tjejerna sen är det UTGÅNG!!! WOHOOOO:D;) Så nu sitter vi här med partylåtar på högsta volym och smuttar på mitt otroligt goda jordgubbsvin som jag fick av älskade linda (emilssyster) i födelsedagspresent! Hejsålänge! Händer de något kul frö er denna fina kväll;)?

- Winter

Efter min praktik kom mamma vi gich en snabbis till veromoda, där jag köpte den fina vintertröjan:D Hade den sen vid 5 i kalla isstadion invide sammtidigt mina uggs:) Vi kollade på alvas konståkningsträning, och nu har jag käkad traditionella köttbullar och makaroner! Förretsten fick ja lite extrajobbstider från JC idag också, wihooo! Moneymoneymoney;)
Nu ska jag nog åka till min älskling för lite kvällsmys.

Detta hade jag på mig och det kommer vara morgondagens dagens på JC:)



   

Tröja - Veromoda 299kr (just nu julerbj. 199)
Leggings - ?
Ugg - Shepard


- Lucia

Idag gick jag tidigare från praktiken, Det var dans! Vi gick igenom som bara satan, smådetaljer och så. Skitbra gick, fan va bra det var danstjejer! Fast då är det ju det att de ska vara lika perfekt tajming på allt och att man ska vara lika bra:/:P Svettig och jävlig gick jag ner till staden, där jag knalla in på Lacami och provade en skitsnygg tröja jag såg där häromdagen, den blev min efter 5 minuters speglande i provhytten;) Sen gick jag in en sväng till veromoda, hälsade på min kära klasskamrat Erika och så provade jag mig en stickad tröja. En beige med (vad jag kallar) Vintermönster! Vill ha en gosetröja till uggsen:) Får se om jag köper den i morgon!  Sen åkte jag bussen hem för att byta om, vi skulle på luciafirande på alvas skola, så söt var hon sjungandes med rött band i magen och ljus i håret! innan vi åkte bjöds det på fika, lussebulle, pepparkaka och te!
Nu sitter jag här har precis pratat julklappar med pappa i 40 minuter. Här har ni en dagens innan jag drar in i duschen!


Ser ut som jag har en mammatröja på mig från denna vinkel:/

  
Oversizetröja - object
Svart tröja under - gina
leggings - ?
Knästrumpor - H&M
Halsband - presenten från faster, snö.
Silverlänk - Ur&Guld



- Strawberrycake @ Daddy


I morses när jag kom till busshållsplatsen stod evelina där med en fin påse med rosor på, jag fråga självklart med en gång vad det var i:P :D det var till mig från hennes mamma och pappa.Innuti  låg en jättefin tomtelyckta tack föräldrarna holgersson! Efter praktiken åkte jag till pappa för att fira mig:) Det blev jordgubbstårta och mazariner och bullar, namnam! Utav pappa fick jag en kavaj från saint topez och sen pengar:) Av farmor och farfar fick jag uggs från shepard, och av min faster fick jag ett halsband från snö och pengar:) Nu sitter jag här Och mysar med min älskling Rufsan:)


Presents!


Rufsan


- Eighteen

Artoooonjääävlaår!!!
Idag fyller jag 18 år:) wohooo, men först uppdatering, vart dåligt med tid denna helg för att ha hunnut med!

FREDAG:
Då fyllde min bästa vän Evelina år, Vi hade gemensamt kalas för alla tjejerna! Så klockan 5 började vi laga mat, de blev tacos:) Guud vad gott det var! Med proppmätta magar började paketöppnandet, jätte fina paket, av tjejerna fick jag en klocka, linne och ett armband och av evelina fick jag en asläcker väska och ett par trosor:) (se bild nedan) Evelina fick ett fotoalbum med kort på henne och mig sen vi var små, Längstbak var det tågbiljetter till stockholm:) hon blev jätteglad:) Sen blev det efterätt framför idol, vaniljglass med chokladsås bananer och maränger! Vi hejja som bara satan på alice och röstade 3 gånger tror jag:) Bra att hon kom vidare!!! Sen somnade vi allihopa tillsammans på varsin madrass på golvet, det var så mysigt tjejer!

 
Vaknade till ett fint vinterland;P




Trosor - Gina
Linne med spets volangkant - Gina
Klocka - Ur och guld.
Nitväska - Gina
Ljustake av lindas mamma:) - Estrade?


LÖRDAG:
På lördagen så fixade vi för kalas för vår lilla släkt, efter tårthämtning, åkte jag, jocke och alva iväg en snabbis och tittade på Emil när han spelade match. Sen hem igen då gjorde jag iordning mig innan gästerna kom vid halv sex, då började paketöppningen. innehåll:
Mamma och jocke: Pengar
Alva felicia: En jättefin lyckta:)
Jockes föräldrar: Pengar
Gammelfarmomr och morfar med fru Pengar och orkidé.
Gammelfarmor: En stor hög med kort på mig när jag var liten:)
Emil: Jättefint halsband
Emils föräldrar: Matchande armband
Emils syster och pojkvän: Två vinglas, en flaska jordgubbsvin och två ljusstakar!
Och massa blommor:)




Jag och min morfar när jag var liten:)


angelique!

Sen åt vi massa gott, potatisgratäng och kallkött:) namnam! Sen var de dax för min spec. beställda tårta. Den var klart god:) Sen senare när alla gått fick jag överraskning av mamma en utgång där hon bjöd på massa drinkar, jag träffade då jcfokket och var med dom, det var sååå kul! Tack mamma!

SÖNDAG:
Jobb!!!

MÅNDAG:
Blev v'ckt klockan 6, med att min älskling kommer in i rummet sjungandes för mig med frukost på sängen:) Så söt, Världens bästa pojkvän. Har inga ord för honom! Sen bar de väg till JC där grattades jag med kramar och ett paket:D Iden låg den d'r snygga tröjan som jag prata om tidiagre, gud vad glad jag blev:) Tog på den meddesamma! Nu är jag hemma och ska snart äta sen bli de myskväll:)


Min frukost på sängen!



Spetströja - JC
Halsband - Emils present:)






- cake

Blev tidig hemgång från praktiken idag, skulle till skolan och dansa:) Det var så kul, saknar dansen som satan nu när man är på praktik. Så det var skönt att få svettas lite;) Efteråt kom mamma och hämtade mig, vi åkte ut till coop och beställde tårta till mitt kalas på lördag för närmaste släkten. Jag fick välja exakt vad jag ville ha i. Och jag älskar bananbakelsena på fik, så valde min egenmixtrade banan och choklad tårta:) med röda rosor på toppen och texten Angelique 18 år:) Hoppas den blir god! Sen åkte jag in till stan och fixade de näst sista till Evelinas present! Så i morgon blir de bara fix och trix med tejp och presentpapper!
När jag kom hem käkade vi, snabbmakaroner. Var så himla längesen jag käkade de så det var så himla gott!!! :) Nu sitter jag här nydushad i mitt nya chokladshampoo som jag fick i lördags, tack så mycket tjejer:) Luktar förunderbart gott, man står och mmmm:ar för sig själv i dushen, hahaha:) Nu ska jag sitta och titta¨på barnprogram med min lillasyster. Blir även julkalendern kvarti7. Tycker den inte är bra, vad tycke ni??


Skägget i brevlådan?


- Tuesday

Idag har det vart praktikdag, det var inte så mycket att göra idag men ändå har dagen gått fort! Efter prraktiken gick jag och la undan mammas present, får se om de blir den! När mamma hämtat mig åkte vi till karlssons (ett varuhus här i mariestad) Där köpte vi en välkommenskylt till min stuga, det var med gummiundersida så det inte ska bli blött på parkett golvet nu när slasket kommit:/ Nu måste jag göra en storstäd i stugan, gaaah va tråkigt:( Men men sånt måste man ju göra, blir till att sätta på ipoden fullpackat med bra låtar som kommer spelas på högsta volym då:) Har förövrigt komma in en urfin tröja på jc som jag SKA ha! den är spets på armar och lite bröst och så ser det ut som om det är en tub över, den är jättefin! Här har ni gårdagens klädsel, hade min nya klänning som kjol!





  

Strumpbyxor - KappAhl
Klänning/har som kjol - Gina + hemsytt
Topp med låg rygg - Gina tricot
Knästumpor - H&M
Armband - Pearls for girls/En av presenterna sen i lördags, Tack!
Silverlänk - Ur och Guld
Örhängen - Gjort själv:)

Bad update

Ja som sagt har det vart dålig uppdatering, men nu kommer lite genom gång!
I lördags gjorde jag och evelina iordning för vår fördelsedags fest, woohooo, va skoj det var vill tacka alla fina gäster för alla fina presenter och att ni kunde komma! Jag och evelina hade en unerbar kväll, evelina dock 2 timmar mindre, hahahhaha. Men så ska det vara på 18 årsferren ju;) Toalettstolen var hennes bästa vän under de timmarna! Men sen var vi igång igen två snapsar mintu så stod vi och dansade på borden igen! hahah, hade askul, hoppas alla andra hade de med! Jag hade på mig den svarta klänningen jag visade här innan, men med påsydda band! den blev jättesöt tycker jag! idag har jag även lagt undan en present till mamma, men kan inte skriva vad det är för hon är nämligen en av de trognaste läsarna;P Nu ska jag äta mammas stuvade pyttipanna med stekt ägg, supergott sörrni´! Hörs sen!



Fina presenterna
  
Visst blev det fint? Självklart de hemmagjorda matchande rosetterna till:)

Christmas

Ja, inga bilder har lagts upp från helgen ännu jag vet! Men de kommer senare om jag får vara så osocial för min pojkvän! Har nämligen flyttat till mamma idag, så har inte haft tid, igår jobbade jag! Och nu tittar jag på 90210, och det hoppas jag ni också gör för det är såååååå jävla bra!! nu började de, ses sen!


90210



RSS 2.0