FETTO!

Proppmätt! Vart hemma hos fia där det började med tacos framför idol. Hon och linda fick paket och i idol pausen sattevi på en film fia fixat, the proposal. Skitbra, kul, romantisk och gråtig, se den! Sen kom ju Erika och Mariette gick vidare. Min tanke på de - Erika är värd helt klart, mariette är frän och så men moa hade kunnat få koimma före tycker jag! Till allt detta så fick vi chips dip godis dricka, Ja alltså proppmätt!

Vill bara tipsa er som använder dustit från Osis+, man kan nu köpa 2 st för 199kr på forhair.se! De har sjukt bra erbjudanden på bra hårprodukter..

Godnatt!

heels heels



Dessa kommer snart in på skotrend, skulle vilja ha de ståendes i min skohyllla! Fräcka..

Shopping iin Spain














1. Sidenklänning i fint mönster 90kr 2. Ring skitcool 30kr 3. Klänning i underbara färger 90kr 4. sommarrandom klänning 149kr 5. honeydew liknande trosa i söta färger 15kr/st 6. Grym klänning 129 kr!

Först vill jag bara säga, BERSKA! Om ni nu får för er att åka till spanien och så vill ni shoppa lite, leta upp berska. Superduper affär när de gäller vardagskläder och partykläder även om du vill har riktigt snygga skor till bra pris och kvalitet, grr! Sen var shoppingen i spanien utanför berskas dörrar otroligt bra också! Massa småbutiker med roliga saker. Fina små klänningar överallt och mååånga fina smyckesaffärer.

...

Feathers


Sikka fina jag hitta igår va? De ska jag ha i helgen till den nya klänningen tro jag!
KappAhl - 39kr! Greaaat..


Mitt verk!


Tänkte visa vad jag Gjorde häromkvällen när jag blev så irriterad på att jag inte hade några roliga svarta bralloor!
De var enkelt och blev nöjd! Många som gör hål själv tycker jag att de syns så väl att de gjort själv. Så var rädd för att mitt skulle se väldigt b ut men icke! Ta ett rivjärn och riv för fulla muggar..

Nu ska jag vandra med min hund! Sen får ni se lite av de jag köpte i spain:)

kiss!

...

Jag vet att jag, är otroligt kass på uppdatera nu. Men inspirationen ligger i bott, kommer inte upp nått att skriva! nu ska jag iallafall åka i väg och jobba sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka i väg till skövde. Måste köpa mig något  nytt till helgen och sen lite varmare kläder kanske.

Några av favoriterna från gina..

Rusa iväg till jobbet!

Ive gotta a feeling...

I missssss spain! Vi hade en låt som var vår låt där nere som spelades första veckan och hela tiden ut varje kväll. Och visst fan blev kvällen en good night! såklart är de black eyed peas låt lyssna och njut när partyfeelingsen kommer rusandes..



Texten sitter som en smeck på vår resa med, bara ex på ett par rader.

Fill up my cup, Mazel tov!

Here we come, here we go, we gotta rock rock 
Easy come, easy go, now we on top
Feel the shot, body rock, Rock it don’t stop stop

Och de klockrenaste:

Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday
Friday, Saturday, Saturday and Sunday
we keep keep keep keep on going
we know what we say say, party everyday
p-p-p-party everyday


Aaaah!


out






Ph1: Göra sig i ordning Ph2: Amanda är ruffsig och söt Ph3: Cool spontan bild amanda tog!


Kiss!

Favorite


Hur bra var inte dena tjejen igår? Diggar hennes stil som bara den..
De nroligaste var ju när hon i slutet får guldbiljetten och dom hacka hennes bild hela tiden. Trodde jag skulle garva ihjäl mig igår när de gjorde så hela tiden. hahah!

kiss:)

Review

2008

Augusti:

Startade bloggen och var i stockholm på en resa med mina vänner, shoppade lite:)

September:

Köpte mina första riktigt snygga skor. Kunde inte gå i dom så ville sälja dom. Idag atackar jag gud för att jag inte fick de sålda. Idag älskar jag dom <3

Oktober:

Tog min första "Dagens"!

Och färgade håret mööörkt!

December:

-Fyllde år fick massa fina presenter!
- Gjorde om bloggen första gången från den jättrosa till vit med denna header!

2009

Jannuari:
  
- Singel
- Inhandlade  den oreangea snyggingen ovan
- Köpte mina första helt underbara skor från topshop!

Mars:

      

- Ett par till älsklingar.
- Todays

April:

- Inhandlade snyggingen frans:) (Fransväska)
- hade de finaste självvfallet jag någon sin hatf i hela mitt liv så tog ett kort:)

Juni:

    
- Tog studenten
- Balen
- Fick en superfin studentpresent av linda!
- Nya älsklingar.

Resten kommer ni väl ihåg:)

Kul att kolla tillbaka på allt, Haha!


1 år

Vet ni va jag har  missat bara för jag vart iväg på mina äventyr?
Bloggen blev 1 år den 27 augusti. Därför tycker jag det blir ett bildd inlägg de senaste året:)
 kommer strax..

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jobbat på jc idag, som jag tyvärr inte ommer göra mer i höst för de har gått i konnkurrs:/ Så kinkurrsutförsäljning har de varit idag. Och herregud gott folk, Lugna ner er! ! !Jag är helt slut, kroppen huvudet värker!

Nu ska jag snart äta god kasslergratäng, sen blir de idol och slapp!

Även bestämmt mig för att börja leva ett sundare liv, gick nämligen upp endeeeel när jag var i spanien så några kilo och därefter tränad så är jag nöjd. Men frågan är hur de ska gå till för jag äääääälskar mat:D

Nitar


COOOLT! Nästa projekt..

Sverige

Tillbaka till verkligheten! Skönt fast ändå inte. Älskar att vara tillbaka till mina vänner men saknar livet därnere med alla underbara människor. Så därför har jag kommit på en alldeles underbar ide. Om ett par veckor ska jag och ett par vänner åka ner till fuengirola och bo hos isabell och emelie:D Festa slappa och bara ha de skönt! Längtar.

Idag har jag träffat amanda julia och cajsa. Vi har kikat lite film och tippat grönsaker. Gav de lite presenter också, jättefina armband, var nära påatt behålla de själv:) Och usch va jag är trött, nu kommer de. Nu när jag är hemma och slappnar av blir jag helt död. Spanien livet är hårt och de kommer såhär efteråt. Så nu ska jag vila, jobba lite  och tjäna lite pengar för jag är helt pank och sen ner igen:D

Fasen sen har ju idol börjat när jag vart borta, har missat 5 program eller nått. Men de tog jag igen härom natten jag och en av mina närmaste killkompisar satt uppe halva natten och kika, så nu är ja med! haha!
Favoriter:







Nu ska jag kika lite bigbrother på tv 400. Larsa avsnitten, greaaat!

Godnatt snyggingar.

spainshoes





Nya shoesen, kommer frå berska! 399 och 249 äkta skinn och supersköna. va mer behöver jag säga mina älsklingar har fått två nya vänner!

picview



                   



   


jag, isabell, åsa, lykke, sara, sanna o emelie!

Lördag

Hola readers:)

Igar var vi på signes bar. Den var suupermysig, jattefint var de! MEn de var lite sadär där, massa äldre igår. DE brukade inte vara de men den oturen had vi. Efter att ha drucket den dyraste drinken har nere menotroligt god, Strawberry mojito. sa dansa vi lite och for sedan hem till Fuengirola för at fortsatta där:) Vi hoppa av vid goodtimes tog varsin vodka redbull för att piggna till lite. Så fort vi börjar slurpa i oss den kommer Lars fram med shots, de är inte snåla alltså! Så fort vår drink var slut fylldes den pa gratis. Vi träffa vara kära vänner danskarna hade super trevligt med tjejerna från den tidigare gruppen. Gick sedan vidare till Linikers* Och sen underground dar vi mötte upp lars och nikolaj efter de slutat. De köptes in spritflaskor och massa burkar redbull till vårt bord av nikolaj och lars sen var glasen fulla till 7! Så jadra kul hade vi, Tills isabell blev lite för dragen hahaa! Tog oss lite vatten sen vandrade vi hem:)

Nu sitter jag pa internetcafet med Sanna vi skas hem och vila lite för att senare kanske gå ut. Vi får övervägas lite.

Ciao!

Real partynights - fuengirola!

Torsdag: Saaaaa javla kul hahah! Jag och isabell korde en lite drinknight sjalva. Vi borja med att sitta slott pa goodtimes for nan vem de nu var praktisera. Sen sa jkag till isabell va fan vi kor idag. Och sjalkvklart ar min overtalningformaga pa topp;) Vi borjar med drinkar pa goodtimes och chefen  bjuder pa ett antal shots. Vi skoja lite om inga from sweden. Chefen presenterar oss for en han kanner dar nerifran jag lurar han att jag heter inga. Han trodde helt pa de, chefen garva nast intill ihjal sig. De varsta ar att de inte slutat kalla mig de nu, sa pa good times ar mitt namn numera Inga! Sen drog vi vidare till old times goda drinnkar skitbra housemusik. Sen efter de tillbaka till goodtimes for lite mer shots tankte vi och de fick vi riktigt goda. Blev lite bodyshots pa var favorit nikolaj, haha! Fasen va rolig han var.. bra dragen. Sen vidare till underground blir braaa van med en transa, haha. SA javla skon kille. Ikladd riktigt tajta jeans vit tajt troja som han snurrat sa dar sa magen syns ni vet, som man gjorde nar man var liten, shake:a han battre an sin negertjej kompis! Skitkul hade vi med han:) msjukaste natten pa lange..

Igar hade vi riktigt roligt! De borjade med forfest hemma hos oss, men drinkar och chips namnan. Sen gick vi, halva gick till kareokebaren men de var inte jag och emelie dugna pa sa vi gick till goodtimes och fick goda drinkar:) Sjalvklart bjod lars (en bartender dar) pa shots, standard! Alex hade sinb praktik sa fick en del gratis drinkar av han da! Vid tre stangde dom sa da gick vi vadare till heavens gate. Musik har aldrig vart sa bra nagoinstans nagonsin! Love it, men inte vakterna vilka javla svin! usch. Sen blev de efterfest med nagra vanner dar nerefran! hemgang for mig och isabell runt halv 8 vi stanna och kaka burrito, saklart. Godaste stallet finns har, nomnomnom! Upp idag klockan 11 :/ Bra trott da. flaira pa stranden och likortavling. Nu ska jag hem gora mig i ordning for att ikvall oaka till signes bar i en stad intill. Varldens harligaste tjej.

Kiss solong!


RSS 2.0