Skövde


Evelinas

Nu är jag hemma, lagom seg, efter att ha varit ute i Skövde igår med några tjejer:) Men vi hade riktigt roligt faktiskt. Bra musik, gott dricka med bra sällskap. Fast Sandra är mindre glad idag med sprängande huvudvärk och 500 spänn fattigare, va hände? Haha! Rolig var hon må jag säga.. Få se om sandra fick några fina bilder. Nu ska jag ta de lite lungt, efter att ha skickat mail till balklänningsjäveln. Vi ska polisanmäla de på måndag om de inte svarar innan helgen. Sen blir de jakt, vill gärna ha tips på va jag ska ta mig till i denna röra:)

Måste förövrigt inhandla mig en bra svart tub, varje gång jag vill ha en får jag låna Evelinas. Kommer ni ihåg de där bra fasta tubarna som fanns på Gina i sommras, sån vill jag ha men de får de ju aldrig in. Alla andra är så himla lösa i tyget så tuttarna far ju åt alla håll:/
Ciao!


Cards and shit



Här är inbjudningskorten till min student som jag gjorde förra veckan. Visst bled de söta:) A jag blev nöjd iallafall trots felstavning och vissa saker glömda, haha! Nu är de bara att vänta in dagen:D

Var förresten med mamma i Skövde i måndags, vi köpte ett armband till baen och balskor. Så nu är de bara klänningen kvar, bara! :/ Hittade mig även ett vanligt linne från gina, ett braha-linne..

Ciao!

Nam nam nam..



De här goda sitter jag och smaskar på medans jag letar fram lite kort. Inbjudningarna och något köp, lägger in de när jag glufsat i mig min yoghurt o frukt:)



Sommar tack!





Hur söta är inte den nya bikinisarna chicy precis fått in? Gööör´söta.
Nu har jag suttit med läxor hela dagen ända sen jag kom hem från skolan, tog en paus förut bara för att ringa till balklänningen ingen svara! Blir gaaalen, va fan håller dom på med? Tänk om den inte kommer då blir de ingen klänning och då ingen bal. Gaaaaaaah! Återkommer..


no prom?

Idah har jag varit i Skövde hela agen med min mor, vi kikade balklänning. Min jävel har ju nämligen inte kommit än!!! kan inte fatta de, de händer bara inte. Så då blev de till och försöka hitta en ny ifall den andra inte ksulle hinna komma. Men tror ni de fanns någon? Nehe, inte en ända klänning kvar i 34. Blir gaaaalen. Godnatt..

Inbjudan

Idag har jag inte vart så pigg, vi firade nämligen 20 dagar till studenten igår. De blev väldigt mycket mer än behövligt. Men gud va kul de var, supekväll. Idag har jag och pappa gett ut de sista studentinbjudningarna. Lägger in bild på de i morgon, har ju gjort mina själv:) Lite kul. Nu ä jag svintrött så ska gå och lägga mig,

Godnatt!


Nylon


Visst är de fräckt med den lilla svarta kanten neranför elins skjorts? Och så enkelt som att klippa av ett par nylonisar var de. Nått att tänka på kanske.. Nu blir de sova för mig, i morgon bli de ännu en dag på jc:) Alltid lika kul. Godnatt!


Studentklänningspanik?

34317-PINK
Finns även i vit, gör´söt tycker jag! klicka

Vissa har säkert studentklänningspanik just nu. Detta kanske hjälper:)

Avalible

ASOS Available Necklace

Hur kul är de inte om man är singel:)? Riktigt grymt tycker jag. Endast 80kr på asos.. Så ni som vill ha er en pojkvän, köp vettja´;) Hahaha..


 

Alexander Rybak


Norske Alexander rybak charmade som sagt hela europa, mne inte mig vill jag säga. Hans låt var faktiskt en av de få låtar jag inte tyckte så mycket om. Kanske är de fel på mig, förmodligen. Vad tyckte ni annars, ja hade några favoriter bla island såklart med sen ar de andra som var bra. Jag vet att de är enormt dåligt uppdatering men ja får skylla prov och stress för de. Nu ska jag fortsätta lite till med läxan. ´Så återkommer jag:) Ciao!

WHANTS

ASOS Premium Side Corsage Satin ShoesDune Plaited Strapped Platform Heeled Gladiator Sandals    ASOS Premium High Platform T-Bar Sandal

Detta är några godingar som gärna skulle få fylla ut de tomma platsera på min skohylla. Alla från asos, de första skulle jag köpt som studentsko om jag inte haft så blaffig klänning kan bli för mycket då. Men för er som har en enklare skulle dessa vara finfina:) dagen har bestått av te läxor så därför de är lite torrt här i bloggen:)

Ha de bra, ciao!

Café



Bild lånad av kenza!

Hej hej, har ni sett bilderna på Kenza som kommer ut i nästa café, grrrrymt snygga tycker jag! Speciellt den längst upp till höger.

Idag har de bara vart provläsning och balfrisyrprovning, de går nog med den frillan jag vill om jag får ett par timmar;) Nu ska jag läsa igenom de fyra kapitel vi har i prov i morgon sen ska jag sova.

Godnatt!

Teater

Dagens låt: Yoanna - is it true!
 


Hej gott folk!
Denna dagen började med teater på statsteatern här istan och de var även de ända vår skoldag inkluderade. Därefter gick jag till jc och lämnade mitt sommarschema, de ska säta in mig lite här och var där jag ej jobbar så nu har jag dubbelt upp i sommar, både hiss och diss! På tal om hiss och diss tänkte köra de någon gån i bland kanske skulle vara uppskattat:)? Aya.. Efter jc sprang jag näst intill land och rike efter grejer till mina studentinbjudningar, och mitt i allt funkar inte mitt bankomatkort! Tillslut efter att pappa kommit ner till stan och vi gått in till banken och frågat vad det var för fel visa de sig att jag var pank!!! 23,90 fanns på mitt konto, ärligt. Men de visa sig att jag inte fått min lön från jc, så där plusades att göra listan på också. Väl hemma efter att käkat jättegod abborrfirre som farfar fiskat, blev det provläsning och pysslande med inbjudningarna. De blir riktigt fina faktiskt:) Ja jag gör de själv!

Nu ska jag lägga mig efter kollan semin till eurovision, Island var väldigt bra hörde ni henne, när hon går upp i slutet runt 2,20? kolla här annars, fast hon var bättre nu än då i hennes land..

Godnatt!

Tests, tests, tests and tests !

Nu är de en stressig tid framför mig. Vi har cirka 8 saker kvar på dessa 3-4 veckor, detta är prov och stora inlämmningar. Kommer då dock inte vara superbra på att uppdatera men gör så gott de går. Idag har jag övat på prov och börjat med inlämnning. Sen diskuterat mycket student. I morgon blir de inhandlande av studentgrejer och så!

Balklänningen har då inte kommit än, Största stressen!

God night!

Sick and tired

Utgång i går med tjejerna då, var inte på bäst humör pga förkylningen. Vi började iallafall hemma hos Amanda där vi drack och njöt ute på hennes altan till fin gittar musik ala´Amanda:) Sen vidare till statt. Efteråt Blev sömn!
Vaknade rätt sent idag och efter sängmys hela dagen blev det kik efter studentskor finner dock inga!

Dad

Dagens låt: Akon - Beautiful

Godmorgon!
Idag blir de förmodligen flytt till pappa, och senare blir de utgång med mina tjejer. Kommer få paniken på vad jag ska ha på mig bara, riktigt tomt i garderoben nu. Hoppas bara förkylningen blir aningen bättre!


Solong!

Steve Madden

Steve Madden - MelissaSteve Madden - TerrieeSteve Madden - Tati Gladiator
Gaaaah, Massa snyggingar från steve madden har nelly fått in just nu, tycker de är urgrymma skor.

Tunisia



Fick en önskan om att jag skulle förklara och berätta lite om tunisien när jag kom hem så nu blir de lite tunisien!

Väder och temp i maj
I maj är de fortfarande vår i tunisien och vädret är dock inte riktigt pålitligt. Nu när vi var där var det fint 6½ av 7 dagar. De övriga fina dagarna då solen var framme så var de klart trettiograder. Så om man har turen att slippa de molninga dagarna så är de ju heltklart godkänt väder:) Vattnet var då inte badbart endast en snabbsvalk gick, men vi hade ju poolen som var skön.

Folk
Folket är ju dock ett stort minus med de finns även ett litet plus. Många är väldigt påflugna, tjatar om att man ska kolla deras butik, Billigbilligt runt 10 gånger innan de ger sig. Men om du träffar någon trevlig är de väldigt trevliga.

Shopping och priser
I tunisien är de skinn som gäller. Allra störst var väskor, väskorna bara flödade vart man än gick! Så gott som alla äskorvar i skinn, först och främst i kamel men även lamm också. Man känner att de är riktigt bra kavlitet och jag är riktigt nöj´d med mina fyra! De var ju självklart superpriser på de också efter envis prutining, väskan i de tidigare inlägget är i kamelskinn och gick endast på 180kr! Andra stora grejen var silver. Jag inhandlade mig ett namnhalsband (de ovan) De är mitt namn på arabiska och de är handgjort i äkta silver, ca 200kr. Och då var de en av de dyrare sortera, du kunde få billigare ända ner till 100lappen, så det var riktigt billigt de med! Priser på de mesta var bra för de är ett prutland så du kan så gott som få allt för de du vill om du är hård..

Mat
Maten var ganksa smaklös men billig. En pizza går på ca 30kr och tex kyckling m strips 40-50kr. Nått jag rekommenderar är absolut deras natinalrätt couscous, de var riktigt gott och det fanns smak idet!

Hoppas alla frågor och funderingar är besvarade, skriv annars gärna och fråga mer:)


Cold


Bralla - Only, Sko - Dinsko, Oversizetröja - Gina, Väska i kamelskinn - Tunisien!
Fortfarande dunderförkyld, snuvig och krassel i halsen. Men idag blir de kurering hemma så jag är pigg i morgon då de blir festligheter. Idag efter skolan blev de promenad till staden, pratade med jc och får förmodligen sommarextra där också priima! Sen´blev de en snabbtripp till Skövde med mina tjejer. Inhandlade mig inget plånboken sviker mig just nu. Nu sitter jag och kikar talang med familjen och snackar student med min mor. Magen spricker snart av panik och nervositet, min balklänning har nämligen inte kommit än!!!

Ett inlägg av min syn på Tunisien kommer ikväll:)
Solong!


Home sweeeet home





Nu är jag hemma gott folk, dunderförkyld och med inte allt för bränd hud må jag säga.

Resan var bra, kör igenom lite kortfattat. Vi har haft en dundervecka som enbart inkluderat chill´, plus lite alkohol såklart! Vi har spenderat dagarna vid pool och på strand med glass och drink i hand, "lägg märke till rim" haha.. Vi har åkt uppblåsbar soffa bakom båt och flygit falskärm bakom en båt, parasyling? Vi ha vart i en gammal del av sousse stad, byggd 100år e.kr. där det var fullt med små affärer innanför murarna. Vi har ätit dock inte så supergod mat varje dag, fått en tunisisk vän med närminnesförlust och blivit kallade svenska fittor (Läs med Grooov tunisik brytning, ungefär något idenna stil - Svieenska Fiettorrr), Inhandlat minst fyra väskor och 10 armband var. Nu ska jag sova och försöka kurera bort dundersjukan med halstabletter, nässpray, te med honung, kallt vatten och host medicin. Skriver mer om specifika saker någon annan dag, och svarar på de frågor om tunisien som velats. Good night!

Fler bilder kommer självklart också;)

RSS 2.0