Whant!

strappy shield peep toe heel

Vill ha! Fanns på Nelly för ett tag sen men fanns inte kvar i min storlek nu har har jag hittat de på en ny sida. Och om de är kvar om ett par dagar så blir de nog mina! Tror ju på ödet, så om de är kvar är de menat att jag ska ha de.. nu ska jag sova i morgon, ledig och stranden med mina tjejer!

Godnatt!

MARSMALLOWS


Titta vilka söta små marsmallows jag hitta hemma, huuur goda som helst också! nam nam nam. Man kan ju ha de antingen som godis eller typ i varm choklad eller glass nu på sommarn! Supersöta..




Michael

Dagens låt: The game - Better on the other side
 

Börjar med ett hedrande inlägg till King if pop Michael Jackson med en Grymt bra låt..

It´s bad, really bad


Evelina och Amanda:)

Ja, de är inte nått flyt på updatear här bloggen nu när solen lyser för fulla muggar. De är faktiskt inte lätt när man jobbar 5-6 dagar iveckan och de man är lediggga på ligger mna ju och pressar på stranden ofcourse! Precis fått första sommar lönen eller lönerna. Så nu kliar de i fingrarna, vill bara iväg till Götet nuuu! Garderoben ekar ärligt talat..




KASS

Jag vet att jag är otroligt kass just nu, men jobbar hela dagarna så hinner inte med nått:( Ska skärpas! i mrogn blir de sol och bad på ekudden med mina älsklingsstjejer:) Godnatt!

Glad midsommar


Jag och evelina, innan vi åkte!


Julia och bästa lina!


Ja och jackan;)

Midsommar var lyckad med mina tjejer, de blev grill hos milla! Senare cyklade vi in till stan där vi hamnade hos cajsas christian, hade faktiskt väldigt trevligt. Tack alla som gjorde min kväll:)

Glad midsommar

Vill bara önska glad midsommar, ska ni göra nått kul:)? Jag ska ut till en vän i hassle där vi ska grilla och mysa! Ha en bra dag! puss!

We love shopping!


Dessa snyggingar kom hem till mig idag:)


Plockade med mig lite braha-linnen och en fräck prasseljacka från jobbet idag:)


Titta va fint de får stå i min hylla, högst upp med favoriterna:)

Ne nu ska jag nog sova för i mrogon är de ju självaste midsommar. Trots väder ska vi ha skoj! En flarra vin, snygga kläder tillsammans med snygga väner så är de väl självklart att de blir bra i alla väder;)

Godnatt!

Fantastic friends






Älskar bilderna!


Hej, nu är jag hemkommen från jobb och träning även lite film tittande med familj. Fasen helt slut efter andreas pass han är galen! Fan va fart de är, nu gäller de bara att fortsätta. När jag kom hem och käkat e bit mat kika jag på film med familjen, Chihuahuaorna i beverly hills eller va den heter. Så himla söt film! Inhandlat mig lite nytt idag med, lägger in bilder snart.

ville även säga att jag har världens bästa vänner, jag kan inte vara gladare och lyckligare. Alla har nått speciellt och är helt underbart rara:) Imorgon blir de midsommar med dem och jag längtar!
Fotona över är från min studentpresentsfotoalbum jag fick av Linda. De är såhimla fint hon pysslat ihop. Så jädrans roliga bilder, haha! v

WORK

Nu är de jobb kommer hem i kväll!

Ha en bra dag!


Goodnight


Jag vet att de blir dålig uppdatering nu, men pga av jobbet! Jobbar til sex hem duscha käka, prata med folk. A ni fattar, haha! Nu ska jag iaf sova, i morgon blir de jobb igen 12-18 sen iväg till Andreas bodyjampass. Jag måste tydligen träna enligt min spegelbild haha, beach 09 here i come!

Godnatt!

Studentveckan!

MÅNDAG

Fyllebrännbollen - Jag, Linda, Mila o evelina:)


Efter fyllebrännbolen på väg till donken..

ONSDAG

Påväg till Larsas poolparty - Ja och Amanda:)


Hemma hos Larsa - Andreas, Larsa, Jag och mickan i min klass:)

FREDAG

En svinhärlig bild på nästan helaklassen på flaket!

SÖNDAG

Jag och milla vid middagen:)


Massa folk - Erik, Mickan, Kristin, Jag, Evelina, Hampus, Milla och Linnea:)


Avslutar med denna, klart man måste rocka dansgolvet dock långklänning! Tyvärr var de nån som rockade hårdare än jag tillsammans med sin öl, de slutade med att hela ölen hamna över mig. Fanns inte en ända torr fläck på klännigen, så nu har jag min fula klänningen här hemma ännu fulare, hahah!

Goodnight sweethearts!




Chips o dip!

Katt adopterade ekorrar
Katt adopterade ekorrar


Nu har jag precis kommit hem, jobbat till sex. Sen blev de chips och dip hemma hos fia framför desperat. Har även fått sandras kamera nu så ska lägga in alla bilder från student veckan nu. Kanske kommer ett litet bildspel här inann jag lägger mig. Men först kolla länken ovanför, kan verkligen fastna för sånna här klipp på olika saker och sitta och kolla hur länge som helst. De gjorde jag nu och kolla va gulligt jag hitta, de är en katt som tatt hand om ekorrbebisar som triklat ut ur sitt träd. Tror jag dör va söta. Puussålänge!

On their way

Tree

En "liten" tjyvkik på nått som är påväg till mig nu:) Godnatt, usch va gör jag uppe!

Summer





JAAa, äntligen har den komit till lilla mariestad, Marabou Sommar. Åh den var faktiskt god, riktigt sommrig och fräsch! Nu har jag precis kollat klart på Mean Girls och ska snart sommna. I morgon ska jag jobba, JC 12-18!

Godnatt!

Prompics












Jag, Linda och Evelina på alla kort, hade inge kort på Milla på denna dator men de kommer:)


Några av hundratals balkort, tack alla för en underbart bra kväll. Minne för livet!


Present is the best


Oljelampa från Evelinas Familj!


Drink och snapsglas..


Spargris av mamma m familj fylld med guldpengar:)


Pengaträdav pappa!

Lite presenter jag fick på student, är faktiskt riktigt nöjd önska mig nämligen inget. Så de var detta och resten pengar så nu ska jag ta och inhandla mig en systemkamera tror jag! kanske några nya skor med, hehe!

Igår var de bal, helt underbar kväll må jag säga. Fantastisk, god mat dricka, musik och sällskap. Lägger in några bilder snart.

Heejsålänge!

prom

Heelt perfekt:)

Student 09


Studenttåget, vi skrek halsarna av oss! (Jag till vänster om de rosa paaplyet, i volangklänning)


Vårat maffiga flak, fasen va skoj de var Skitbra musik, dans o champange:)

Man fastnar inte alltid på bild, hahah! Evelina milla larsa jag o linda i vänstersidan!


Champangefrukost.. Laddar med champange!


I skolan innan maten:)

Fler och bättre bilder kommer snart:) Nu ska jag somna för att gå på balen i morgon. Godnatt!


Studenten

Gaaaah, tar för fasen studenten i morgon. Allt är troligen fixat man vet ju aldrig om man glömt något. Var och gjorde naglar idag och hoppas fan på en super dag i morgon. Det var va jag hade och säga för ikväll. Godnatt:)

Klänningen

Idag har jag hållt på med kläningen hela dagen, iallafall fram till 3. Nu sitter den tajt vid tuttarna och istället för 8 får de enbart plats två nu av min storlek, haha! Nu ska jag sova har vart hos Sandra hela kvällen, vi och tjejerna käka lite sallad och så nere i city en stoor cola blev de med:) Gud va gott! I morgon är de nämligen fest hela dagen. Klockan 11 ska vi vara hos vår bäste vän Larsa där han har poolparty. Sen blir de en snabb hemfärd runt 4 för att göra sig i ordning på nytt för att starta en förfest till beachpartyt som dras igång runt 10 istan. Den kommer bli en hård natt! Dagen efter ska vi ju inte snacka om.

Godnatt!

Klänningen




Idag kom klännigen dock inte alls som på bilden. Men nu har jag ju inget val så de får ju helt ekelt bli den. Den var inte champange utan mer GULD. Inte riktigt min färg. JA den är baotastor vid tuttarna, typ 104 cm. men de får sys in! Nu ska jag sova efter en hård dag med brännboll pch alkohol från kl 4! GODNATT!

Nice pics before bed


Jag och linda innnan vi åkt falskärm bakom båt!


Alla tjejer, Linda, milla, jag och linan innan frukost. Ja vi är glada:)


Jag och min milla:)


En onykter kväll på hotellet!


Vattnet var innte så jättevarmt, men de var fin färg:)


Den får avsluta, underbart tjejer! Ni är bäst..

Nu när vädret är piss går de inte annat än aytt tä nka tillbaka till värmen i Tunisien. Här är lite bilder innan man somnar, så härligt! Har ju faktiskt inte lagt ut några bilder därifrån än:)

Godnatt!

Sista chansen

Lauren Conrad   Kristin Cavallari   Blake Lively

Ifall någon av er läsare läser min blogg så sent som nu och skule få för er att beställa något från stylebystars. Vänta ett slag med beställningen för med denna kod DEVOTED får ni 15% på köpet, hoppas de glädjer någon!

Nu är jag iallafall hemma, har vart och lekt frisör hos Evelina. Så nu med 200 kr tjockare plånka känns de lite bättre, fast bara lite! Nu ska jag kika någon film tänkte jag innan jag somnar. Imorgon blir de solning med Evelina, lite inhandling av spray m.m. och sist men inte minst fyllebrännboll.


Godnatt!

Hangover - NO!


Såhär såg den förra klänningen ut som jag då inte fick! Fast den skulle vara i färgen champange, och utan släp. Jaja, nu får vi hoppas på den andra istället!

Sitter hemma och kollat tv heela dagen, nepp jag är inte bakis. Igår var vi ute, de var ganska kul iallafall. Ganska många glas blev de faktiskt, blev trygg hemfärd med mammsen som jag träffa ute. Nu får vi alla hålla tummarna för att klänningen kommer i morgon, och att den är fin! Nu ska jag hoppa in i en ganska lång dusch för att senare gå bort till familjen holgersson där frisörsalongen tar plats. Ha en bra fortsatt dag, Ciao!

Prom things




    

Ikväll har jag kiKat lite på min balfrila jag skulle vilja ha. Vill ha en väldigt enkel och har då iden att ha en hög svans full av svall, runt snodden sitter sidenband i färg med klänningen. Tror de blir en enkel och fin frill:) Smycken ska jag ha ett par örhängen från barndomen och ett strass armband. Armbandet har jag köpt på glitter för endast 169kt, de glittrar superfint! Hoppas klänningen kommer på måndag nu bara för idag kom den inte..

Bye!


Tooodays


Där slank en dagens in också. Högra bilden är jag en man, haha. Ser så ut när jag klipte den, i verkligeheten stå foten längre bak bara men de blir rängt i denna form. Shit the same..

Tröja m. paristryck - Weekday, jeanslegging - Veromoda, sko - Dinsko!

puss!

Bleach

 
-Före-                                                                                       -Efter-

Kolla vicket snyggt ansikte jag fick ära att bära här i bloggen, hahha! Ne men bilden var förjävlig och ibland får man sudda över sig själv tycker jag. Detta är iaf resultatet av mitt slingande igår. Den äckliga utväxten som varje sekund såg ut som flötigt hår än nu fräscht blondt, dock för blondt:/ Men får se vad som händer med de!

Idag har vi allafall haf mösspåtagning i skolan och de var sista dagen, Woohooo:D Gud va skönt de känns, nu är de bara sista veckan kvar och den kommer bli oootrolig. Dåligt väder får inte stoppa oss, vi ska röjja stan;) Veckan kommer bla vara fylld av, Fyllebrännboll, valsträning, poolparty hos Larsa, Beachparty, annat party m.m. Längtar kan ni förstå va?

...

Two and a half men


SUNE?

Precis varit och solat hos min Lina efter jag blekt slingor som inte blev någon höjdare denna gången. Självkart lagom till studenten, toppen. Får se hur jag gör med de, om de inte jämnar ut sig i färg och mönster innan måndag så blir de antingen lite mörkblonda/Ljusbruna slingor i eller helbrunt.
Nu kollar jag på Two and a half men, sen scrubs så skönt att somna till. På tal om Two and a half men så kika jag på de igår också. Då sa de att de kolla på spongebob squarepant alltså svampbob fyrkant men så hade de inte översatt de på tv, hahahhaa! De översatte de Sune svamp. Tror jag garvar ihjäl mig, Sune svamp hahah!

Nu ska jag iaf sova och drömma om att min balklänning förhoppningsvis kommer i morgon.

Godnatt:)

Hills


Sitter och kikar tv, stanna på mtv för de var the hills. Heidi och lauren var vänner och Heidi så så annorlunda ut. Då märker jag att de är ett av de äldsta avsnitten. SHIT! Bilden åt höger är hur vi är vana att se Heidi, bild 1 är faktiskt hon också. Plastikoperationerna har visst flödat i hennes vardag. Tuttar, läppar, näsa. . Aya!
Nu ska jag äntligen ta ut tummer ur (ja) och bleka slingor.

PUSS!


Chains

yhst-38159722918324_2056_13732545


Vad tycker ni om de nya kedjemodet? Jag tycker de är jävla fränt fast huvudkedjan kommer ta ett tag innan den kommer till vår lilla stad, tycker man får en lite för orientalisk känsla av de. Men halsband och armband som består av mängder med kedjor hissar vi va! I alla fall för min del. Nu ska jag in och käka sen lite slingor:) Puss!

Todays


Längesen de var en dagens nu! så varsogoda. De måste vara något fel på hela internet, igår kunde jag inte logga in på bloggen under hela etremiddag/kväll. Idag akn jag inte logga in på cravings:/ Fa fasen händer? Har dessutom mitt i plånbokskrisen hittat ett par skor på nelly jag skulle vilja ha, illa!

Hejsvejs!

Somarväder i juni?


Vart tog sommarn vägen? De är jú för fasen juni, de märks inte precis. Detta var för några dagar sedan nere på ekudden, nu idag måste man ha halsduk och jacka! Sjukt hur vädret beter sig..
Idag ska ja förmodligen bleka slingor och sen sola igen med Evelina. Måste även fixa min studentklänning, nedersta volangen ska bort för den är förbannat lång.

Visst är bilden fin förresten, tog den på Evelina då vi var på ekkuden, Skalbaggen släppte henne inte den kom tillbaka hela tiden. Tagen med min mobil, love it!

Ciao!

Cravings


Har tatt och blivit medlem på Cravings, en sida för både små och stora bloggar som vill ha chans tjäna lite pengar:) Så nu framöver kommer jag tipsa om erbjudanden m.m. Så klicka gärna för att fylla min plånka;) Haha. Nu ska jag snart ner till Fia förmodligen där de förhoppningsvis blir bröllopsduellen. Har inte sett den ännu!

Ciao!


Birthday


Nu har jag precis käkat pizza, mätt som en plätt som man alltid sa när man var liten.
Idag fyller min syster år så i morses fick jag gå upp tidigt för att ge henne frukost på sängen, hela tolv år! Iskolan har vi hållit på med studentskyltar, å va man längtar då:) Min kära vän Cajsa har även klarat sin uppkörning idag, grattis!
Nu blir de till att vänta in balklänning och hoppas den är fixerlig så man kan fixa de innan sista veckan nästa vecka.  

CIao!


BFF?


Nu har ja precis beställt hem en balklänning, hoppas den passar annars gråter jag floder. Håll tummarna nu:)
Förresten kolade jag på den nya helt skrattretande programmet där paris söker en bästa vän. Kul att kolla på, fast de är ju tråkigt att hon behöver starta ett program för att skaffa vänner. Jag är glad att jag har mina alldeles underbara, de kommer jag hålla hårt i:) Skule ju vara lite trist om man skulle behöva starta en serie för att hitta en. Angelique BFF, Wooho. HHAHAH. Nu ska jag sova, i morgon är de lillasysters födelsedag.

Godnatt!

Besvikelse och nya fynd



I morses gick jag bort till Evelina och solade med henne, måste börja nu om man ska bli nått brun till student och bal. Finns ju inget väder till att bli de naturligt så! Efter att ha kollat lite på mtv awards så åkte vi och hade en lektion i skolan, värt. De hade även tatt ner vårt bus vi hade för oss igår, tråkiga lärare så jag tror ja dör! Vi hade iaf satt upp ca 400 lappar överallt i skolan om att hp3 är bäst och tar studenten, men icke sa lärarna!

Var ju även och provade klänningen i går, och guuud va ful. Bilder kan verkligen vara missvisande! Så de blev till och kika efter nått annat idag. hittade en ny champangefärgad, som jag hoppas passar men med denna otur så vet man ju inte:/ Färgen är ovan och om den passar får ni se den på balen:)







Anmälan

Klicka för att se nästa bild
Idag har vi anmält klänningen, den är borta. Men antagligen kommer inget hända och vi kommer inte få tillbaka pengarna heller, hur surt är de inte? Nu kommer jag få stressa ihjäl mig och få en klänninge jag egentligen inte vill ha och så kommer jag ju få betala dubbelt så mycket för den. aaaarghh! sur jag blir.. Nu ska jag iaf åka och prova klänningen ovan får se om den passar, förmodligen inte! KUL! . . .
Hoppas ni funnit allt till student och bal iallafall:)
CIao!

Bus med Hp3









I eftermiddag blir de bus på skolan med klassen, ni får se bilder inom kort! Hhaahaa, riktigt kul. Nu blir de fika med dataläraren, vi gillart´!

Puss!

En dag på stranden


Har ni sett denna också era marabou-fan? Guuuud va god den ser ut, måste prova den:)

Sitter på Programhanteringen iskolan, gör inte ett skit väntar på att få reda på mitt betyg. gissa va, Sen blir de straaanden:D Gud va skönt, kom igen nu solen.

klockan fyra ska vi tillbaka till skolan, för lite buuus;D

Ciao! sola sola soooola . .


RSS 2.0