Back

Nu är jag tillbaka från vår slappresa:) Vi badade på äventyrsbad, badade på hotellet i relaxdelen och gick ut i Linköpings stad. Det var trevligt! Igår när jag kom hem var jag med Emil, vi kikade sista avsnitten av Lost och käkade popcorn! Jättemysigt! Idag ska jag börja packa för att åka till pappa i slutet av helgen, efter allt jobb! Ikväll blir det mys med tjejerna framför idol så klart!

I onsdags tror jag det var, så tittade vi på make me a supermodel! Där fick det prova att gå i det där ballerinaklackskorna som jag visade för ett tag sen ni vet! Hlet sjukt, en klarade att gå i det helt galant! Alla andra knicka ötterna så det stod härliga te´t!:/

Titta på videon, spola till typ 3,45 så får ni se:/


Sen en cool sak jag så på hemvägen från Linköping, Coca Cola Cherry! Köpte den aldrig, feg då! men De va frnt iaf!





Linköpingsköpen!



  De Efterlängtade spetstigthsen! Gina Tricot - 199kr
(Har ju inte funnits där jag bor!)



 

Görsöta trosor - H&m 69kr


Utöver detta köpte jag och mamma en till sån där skön stickad tröja från Gina Tricot i färgen blå också, de såldes nämligen ut för 49 kr! FYND! Och Äpple/kanel ljus på ikea!






Resa

Ja då är jag uppr tidigt för att snart åka iväg med mamma och tjejerna! Så kommer inte skriva under dessa dagar:/ Så nu blir det mys att se framemot i två dagar:)

Puss och kram sålänge kära ni:)


If i were a boy

Lyssna och njut mina vänner, riktigt bra text sjungen av en riktigt bra sångerska!





[Verse]

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


[Verse]
If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

[Vamp1]
It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


[Vamp2]
But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

Skövde

Idag vaknade jag alldeles underbart med min älskling. vanligtvis vaknar jag av hans väckarklocka och ser honom åka iväg:/ men idag fick vi sova ut tillsammans och ligga och morgonkramas tillsammans! Efter en god frukost tilsammans åkte han till träning och jag till Skövde med Evelina, Sandra, cajsa och linda! Vi gick runt och strosa lite käkade fett! Jag kom hem men en skön tröja som jag letat efter, vill ha någon vanlig längre baströja och de hitade jag! En blågrå, kan nog vara en fin höstfärg, spetstightsen som jag ville ha var självklart slut:/ Får se om jag hittar de någon annanstans !

I morgon åker Jag, mamma, Felicia och Alva iväg till Linköping, ska sova på hotell coh så i två dagar! Bara mysa och ta de lungt! Så ska gå ut och slänga ihop lite saker nu!



Tröja med flätat knytband - GinaTricot 199kr
(Dock inte så snygg så här bara)


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=14397

Registera och få presentkort efter viss poäng!

Svaret

Såklart det är Madonna, det har ni nog sett skvaller om överallt just nu! Ganksa coola tycker jag!


Madonna i chanels pistolskor

Skor

Andra roliga klackar!


Antonio beardi


Aminaka Wilmont


?


De sjukaste jag sett!!!



Sist men inte minst det otroligt populära Marc jacobs skorna, alla kändisar har dessa nu tycker jag!



Klackar just nu!

Hon har gjort det igen, ännu ett par klacklskor burna av Victoria Beckam. Skorna ska enligt tidningen Metro kosta cirka 22 000 kronor och med det kan man också få en sned rygg, enligt experterna.

Vid lanseringen av parets nya parfymer på Macys i New York,



Det är annorlunda klackar på catwalksen som gäller nu, här är ett par sjuka klackar burna av någon kändis, kan ni gissa vilken? svaret kommer senare!


Pistolklack - Chanel





söndagskväll

Det är Söndagskväll och det är kolsvart redan. Är hemma med familjen och har precis ätit baguette till kvällsmat. Dagen har mest gått  ut på att ligga i soffan framför olika program. Fick inte in  min lön ifredags, den måste vara försenad så den kommer nog på måndag! De bästa en sådan här dag är musik enligt mig, här har ni en bra spelningslista just nu! Självklart är T.I Med igen:P


Beyonce - If iwere a boy
T.I - Whatever you like
Hanson -  i will come to you
Agnes -  on and on
Neyo - Miss independet
Miley cyrus - 7 things
Jonas brothers -  Burnin´ up
ironik - stay whit me





Klockan

Ni har väl inte glömt att dra tillbaka klockan? Man fick ju sova en timme längre tack vare det:) Fast man känner ju aldrig av de:/

Casio A168WG-9. Grymt snyggt retro-ur i guld. Ny! Fri frakt!

Casio retro style - Tradera

Myskväll

Ska Snart ta en promenad med Evelinan ner till Linus. Det blir det endast lungt, film med min snygging mfl. oh nåt gott tugg:)  Puss Hej Gott Folk! Hoppas ni får en trevlig kväll som jag!



Dagens

En bortglömd dagens! I veckan på dagen Torsdag såg jag ut så här!
Älskar klänningen!



Klänning - H&M
Strumpbyxa - KappAhl
Bolero - Vero Moda
Och mina läckra mc-boots till;)


Glamourtest

Kommer ni ihåg det där testen jag gjorde för glamour för flera månader sen, då man fick en gratis volym mascara för besväret? Den har i allafall kommit nu efter dessa månader. Provade den förut och den funkade:) Alltid bra att ha en extra ju! Den var faktiskt från ACO, blev lite chockad över de, trodde de skulle vara någon skitmascara utan märke! Så det var ju kul!



Mascara - ACO Cliniderm



Rädda tuttarna!

Genom att klicka på denna länken skänker du gratis och automatiskt 1 kr till bröstcancerfonden! Gör den nu med en gång vettja´!



http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/

Hockey

Hej och godmorgon:)
Sov hos min älskling igår efter att ha haft en myskväll med killarna framför idol! Vi käkade god frukost med familjen innan jag gick bort till pappa! Sitter och diskuterar presenter! Nu ska jag snart iväg och titta på han när han har match:) ska li kul, var jättelängesen jag tittade på han nu! Hörs sen !
PussHejSåLänge



HelDag


Idag blir den en helt underbar heldag med min älskade! Med tanke på att han spelar hockey 24/7 så träffas vi mest på kvällarna och bara sover ihop. Men idag är han ledig och vi ska bara vara med varann hela dagen! Bara mysa och ha skoj. Ikväll blir det något gott framför Lost säsongen nummer 4. Så bra! Om man börjat titta kan man inte sluta, Lovar!



Min snygging, och det är ordet för vad jag inte är
på den bilden, menmen han är så!

Hittad

Ni vet den coola pussmunstelefonen jag pratat om? A den har de iallafall fått in i en liten butik här i vår lilla stad nu! Blev jättechockad. Men de är ju kul för då är de lättare att önska sig den där ifrån ju:)
Den nedan kommer från Kitsch.se,där har de massa roligt!

Kitsch

Provläsning


Som vanligt har jag prov:/ Nu är det personlig försäljning som gäller, fem kapitel tills i morgon! Fråga även praktiks plats idag innan jag åkte hem. Det blir JC, Finns inte så mycket att välja på när man bor i en småstad tyvärr! Men de får väl duga:)

Precis suttit och druckit jättegod smoothie som mamma gjorde till efterrätt. Jordgubbssmak blev de denna gången! Det är verkligen jättegott och inte alls svårt. Recept:

Lite vanlijyoghurt
Vaniljglass
Frystabär tex, Jordgubbar, hallon blåbär. Banan är också jättegott!
Socker
och om man vill kan man ha i i också:)

Man blandar sedan allt med en mixer, mängd enligt smak!


Jordgubbssmoothie, perfekt om man är sugen på något!


Postpaket:)

Idag fick jag hem ett paket från Vitalas, det är naturpost. De jag fick var tabletter som heter solbrun, det är ett naturmedel som gör att man får en gyllenbrun hud:) Sen var det silica tabletter som ger starka naglar och hår:) Ska bli kul att prova! Speciellt nu när man blir vinterblek!



Vitalas naturpost

 

Dagens...

Idag var de kort dag i skolan som vanligt på Tisdagar. när jag slutatade kom pappa och hämtade mig, vi åkte till optikern för att ta sybtest till körkortet. Ja vet att jag är sen men så här ligger de till. När jag skulle ta körkort införde de handledarkurserna så var tvungen att gå på de, och på den körskolan jag tänkt göra mittt körkort på hade inga tider förren ett halvår senareså var tvungen att göra på en annan körskola. Och när vi var där och skulle lyssna på gubben i flera timmar säger han "vår synmaskin är tyvärr trasig". Så då har de dröjt för ingen har varit där någon gång efter när vi varit där. Så nu blev pappa trött på det och beställde en tid på optikern. Dåligt tycker jag när man betalat för de på körskolan och inte får ta det. men men!
Innan pappa skjutsade hem mig gick vi in på expert för att beställa en batterilucka till min Pisstelefon! Som jag sagt förut, få inte för er att köpa en Nokia N95, allt pajjar! Sen har jag bara övat prov:/ Och sörgt´ över att jag fått reda på hos optikern att jag har brytningsdel i ögat så jag behöver glasögon, på HELTID! :´( Tur att vi lever i en tid med linser!

Dagens överdrag, bara dans o Svenska så de blir att gå i danskläder hela dagen då!





Jazzbyxa - Chinook
Sporttopp - Svart?
Rosa träningslinne - H&M, Skitbra!


Done.

Gjorde de jag visste att jag skulle ångra igår nämligen färgarde håret mörkt! De är väl dugligt, men trivs så bra i de ljusa men de är väl bra att låta deta en paus under vintern:)

Förövrigt igår har jag handlat lite med mamma, vi shoppade lite till mina småsystrar. Och så gick vi till självfallet(Salong här i stan) För att beställa tid för naglar till student + bal! Mammas var ju så fina och hållbara när hon gjorde där! Hon var aldrig och fyllde på och ändå har de hållt i 7 veckor! Sen var vi och köpte hårfärg och shampoo och balsam, Hebal Essences såklart!

Before/After


 

              
framifrån :P

Dock är de bruna risigt pga av att de är nyfönat:/


Färga?


Blir så trött på mitt hår, man måste ju bleka slingor hela tiden pga utväxt! Vill inte bleka mer, håret börgar bli så slitet. Men vet inte om jag vill färga heller. Brunt isåfal! Har sånn beslutsångest! Vad tycker ni?

? ? ? ? ? ?

GinaTricot


Missa inte att Gina Tricot äntligen startat igång med webbshop:)


GinaTricot


Jobbhelg

Halloj!
Har haft en jobbhelg igen så de är därför jag inte skrivit:/
Hade en skitkul kväll i Lördags när Antonia fyllde arton, eller hon fyllde på söndagen men hade kalas för henne på lördagen så kund hon ju gå ut efter tolv:) Hon fick snygga underkläder av oss + ett par trosor i strl. 50 som skämt:) HAHAHA! Kan lägga in ett par bilder från helgen senare! Just nu sitter vi och har genomgång av programhanteringsprov vi ska ha på onsdag. så måste lyssna lite nu! Hörs sen!
PussSåLänge!


BLogawards!

Grattis Kenza som van priset för årets blogg! Det var hon värd tycker jag:) Men enligt metro var det skandal av Kenza att ge bort laptopen hon vann, till någon ung tjej i publiken. Men jag tycker de var en fin gest, tjejen som fick den blev nog otroligt glad. Och vad skulle kenza gjort med den annars hon har ju redan en splajdans ny? Bra Gjort eenligt mig!


kenza blogawards!

MC-Boots

Yipiieee, nu har jag vart i väg idag till Skövde med Evelina, Sandra och milla! Köpte äntligen mina boots, Skitsnygga!!!! Vi kikade lite i andra affärer med men pengarna räcker inte till så får hålla mig ifrån shoppingen ett tag! Innan vi åkte hem käka vi på MAX. När vi kom in till stan åkte vi till Sandras mamma, tittade på hennes tvillingar simon och jesper, görsöta. Sen blev de klippning av Pär, 100 kr rikare. Nu sitter jag här och kikar på något grodprogram:/ Måste slå över:) HAHA!
Imorgon är vi lediga och så blir de städ m.m. Nu ska jag umgås med min mor lite, och kanske prova snygg.skorna en gång till:)! PussHej





Mc-boots - Skopunkten 399kr


Dagens!


Idag hár jag haft på mig detta!



 

Stikat - Gina Tricot
Bälte - Mammas garderob
Svarta strumpbyxor - KappAhl
Svarta knästrumpor - H&M
Stövlar - Skopunkten




Godmorgon

Godmorgon!
Nu ska jag kila iväg till busssen för att åka till skolan! Vi har endast ett möte idag med vår handledare sen sutar vi:) Förhoppningsvis blir de en liten shoppingtur till skövde med Sandrisen:) Hittae nämligen ett par mc-boots på skopunkten igår för endast 399kr:D Så ska ha dom!! Ses sen!
PussHejsåLänge


 MC-Boot - Skopunkten 399kr



Onsdagens´


Här har ni Dagens utvalda plagg:)




Linne - H&M
Överdragströja - VeroModa
JeansByxa - Only
Skor - Skopunkten
Rosa nagellack - Depend





Litet inköp

Heej, Idag har vi vart och shoppat lite grejs på stan! Iregn och slask självklart, hata sverige just nu!! Jag hittade iallafall mig ett par trosor, får aldrig nog:) Sen traskade vi upp till Linda en sväng för attt vänta på skjuts! Väl hemma tog jag mig en långdusch, gaah va skönt! Skulle beställa från nelly igår men de gick inte trycka i faktura:/ Och jag har ingen bankkort som jag kan betala med så, använder alltid pappas. Så får väl se om jag kan få låna hans!






Trosa med genomskinligt tyg på sidorna med sött
sidenband i bak på rumpen - Lindex 29.90 REA


stylebystars

Tycker stylbystars har så ursöta klänningar! Här har ni en ny skönhet!



Stylebystars


Glöm inte att det är fri frakt hela veckan hos Nelly!
Här har ni lite vackert!


Trosor - Frank Dandy 179kr


Briefs box - Friis & Company 198kr


Armand - Nelly accessories 49kr
Många fler färger!


Skinnväska - Caia of Sweden 799kr
Axelrem ingår!


Vinterjacka - SVEA 2999kr
VILLHA!


Armband med görsöt text - Nelly accessories 99kr



Godnatt!






Ännu en 18åring..

Nu har de kikats Mamma Mia på projektorn i gårdshuset:) Den var jättebra ju, man blev så glad av filmen! Efter filmen lirade vi brudar lite biljard, så kul! man spelar ju inte de så ofta! Så nu efter en dusch sitter jag här och degar, ska inte upp fören typ halv elva i morgon:) På torsdag ska jag klippa Evelinas pappa och hennes syster kille! Blir förhoppningsvis lite stålar där, det behövs vill jag lova!

I helgen vankas de galaj´igen! Antonia fyller 18 år:)



Mamma Mia!

Käk och Köp!

Tjabba allihop:)
Idag vart de ännu en kort dag i skolan! Efteråt strosa vi runt i vår lilla stad och kikade, ser så mycket jag vill ha men pengarna, GAAAAH! Galen blir jag! Sen tog vi och gick till Bistro där vi käkade med cajsa och Julia för de ska åka till Tyskland snart:/ Ska snart iväg och kika film med de underbara tjejerna med, amma mia blir de! Så många som inte sett den! Till detta har jag köpt naturgodis(yogurtsorterna tycker jag om) och den nya colan med greentea, cajsa sa att den var god:) Villha listan just nu!

Mc-boots från gojane.com

Vinterjacka SVEA!

Glansiga tights

lång vanlig baströja lite oversize (svårt att förklara!)

Uggs!

Jeans från JC - Replay!



Har även önskat mig de första sakerna av mina tjejer! Ny cool ögonfransböjare från Lindex. Den är svart med rosa silikon:D Sen en foundationpensel:) Puss och Hej Leverpastej!



Regn och dysteri


Idag var första dagen på projektarbetsveckan, vi valde att börja halv elva och vi var klara mid 13.00:) Så det var en bra dag! Som vanligt proenad hem med Lina, för att bara va! Så nu sitter vi här och datanördar oss i myskläder till skön music´! Idag är det förövrigt en riktigt dyster dag full med regn och moln:/ Hatar sådana dagar!
Vill ha mc-boots!

Vilka ska man välja?


460kr Gojane.com


Din sko 499kr



Gojanes är snyggare men dinskos går ju prova:/ kluven!



18årsfest!

GodmorgonGodmorgon!
Ja det är det iallafal för mig:) Igår vart det partaj för Filip som fyllde 18! massa trevligt folk. Det började hemma hos Evelina i hennes gårdshus med tjejerna, när taxin kom vid 10 så rulla vi ner till Filip. Vi var de första tjejerna och livade självklart upp stämninngen med en gång:D Först var de sång för filip och överlämning av blommor sen efter en bra fest med gott folk vandrade vi ner till vårt såkallade city! Medtanke på att man inte är 18 än så vart de till och vänta på mina 18åriga vänner som gick in till Björnes, väntan ägde rum på vår nattpizzeria här i staden Babylon tillsammans med Emmelie som jag förövrigt var lika snygg som denna afton (likadanna klänningar)  :). Sen blev de till och gå och lägga sig hos Linda, somna direkt!

Tack för en jättetrevlig kväll Filip och allt folk!



Kort på när jag och sandrisen tar kort på oss:)
Illa bild men den bjuder jag på!


Påväg, i taxin!


Mina älsklingstjejer!


En posebild bjuder vi på!


godmorgon


Godmorgon gott folk:)
Igår hade jag och Emil varit ihop i 11månader, snart ett år alltså:) Gjorde tyvär inget spec. han var på hockey och så, men sov iallafal ihop! På morgonen idag gick hem till pappa kanske kan få skjuts hem snart med! Måste ju bestämma vad jag ska ha på mig ikväl, de blir ju ännu en 18fest:) lägger ut sen vad valet blir:)

Vem hejjar ni på i idol?


Jag hejjar på Alice, såklart:)

Chilldag!

Idag efter skolan cyklade jag och Evelina hem efter att ha vart på kappAhl och köpt svarta strumpbyxor som tagit slut hemma. Vi tog även en sväng in på Skotime(en skobutik i våran lilla stad) där inne har de fått in uggs i riktigt skinn och får ull från Sheperd 990kr. Ringde direkt till Farmor och önskade mig i 18årspresent:) Kan tillägga att jag önskade de sista paren, så hoppas att det är jag och evelina strosar runt i dessa i vinter med tanke på att de bara tatt in en i varje storlek!  Tog en paus i backen hos Evelinas mamma, på hennes jobb! Fick nybakade mackor och mjölk! Då fick vi nya krafter till den sista biten hem. Då sprang vi in till henne hämta kort på när hon var liten så jag kunde scanna in dom på min dator! Sen har vi suttit här sen dess:) Nu ska jag käka sen blir det Idolmys i stugan med henne och jordnöttsringarna! Här har ni na´!



Då hon var liten, söt och fortfarande normal!



Uggarna







Dagens:)


Här har ni dagens outfit!





Svart top med låg rygg - Gina Tricot
Blommig kjol - KappAhl (Barnavd.)
Skärp - Rut m.fl.
strumpbyxor - KappAhl
Knästrumpor - H&M
Stövlar - Skopunkten
Armband - Hemmapärlat






Gojane

Här har ni några nya godbitar från Gojane.com:)


Tycker Mc-boots är så snygga!


För den som vågar:)



För de som vill stå stadigare:)





De högklackade finskorna!



Dragkedjor? Hett!







 


Sista provdag

Promenad hem som vanligt men Evelina man känner sig så hälsosam:) När jag kom hem tog jag mig en clementin, svingoda mamma köpt idag! Så nu sitter jag återigen med provet, sista dagen idag i morgon är det, får se hur de går mycket att hålla reda på! Fick tipset av Erika i våran klass att en tävling på Alex blogg om att vara modell för en dag är detta någon av eras dröm gå in på hans blogg vettja´ och tävla:) Det ända man behöver är att betala resan:) För både killar och Tjejer:)

Dagens senare när adaptern funkar:/


Läggdags


Ja nu var det läggdags, har titta på "Oskyldigt dömd" med mamma:) Här har ni några nyinkommna underbaringar från Stylebystars!













Onsdag

Hejsvejs:)
Sitter nu och tar det lungt ute i stugan min framför Family Guy på 6, efter en heldag med provläsning:/

Idag var de långdag i skolan som slutade med dans:D Promenad hem med Evelinan, och när jag kom hem runt 16,15 blev det Musli med mjölk och en grovamacka emd ost (Grovaste mackan jag någonsin sett, men den var god). Sen har jag suttit med provet sen dess endast en dusch paus! Innan jag gick ut nu masserade jag min lilla sjuka syster, jag ä så snäll:P Så nu sitter jag här med en Yoggi Dröm Jordgubb/smultron och digestive, Så god yoghurt fast det är inte konstigt när de är 4,5% fett!


Min dansoutfit för denna dag!
 (Systers rum)

Jazzbyxa - TeamSportia Chinook
SportBh svart- ?
Träningslinne - H&M De är jättebra!



Skolan


Sitter och segar på programhantering, såå tråkigt! Ska snart ha prov i det också. Efter detta är det dans, älskart´. Va ska öva in allt nu. På våran skola gör dansgruppen avslutningsdanser till jul och sommaravslutningarna:) Så det är de vi jobbar på hela tiden:) Sen blir de promenad hem med Evelina för att komma hem till provläsning:/

HejsåLänge:)



Barnvakt



Haaloo:)
Dagen har vart kort idag i skolan, Bara dans och svenska! Efter skolan tog jag och evelina en promenad hem! Svängde in till henne i ett par timmar för lite juice och snack innan jag gick hem till mig. Vi diskuterade även balklänningar, är ju dags att börja planera allt nu inför studenten:) ååååh, va jag längtar! När jag kom hem hade mamma gjort pannkakor, gott! sen var de bara till och öva prov i rättskunskap:/ Ganska intressant med de vi håler på med nu, äktenskap och arv! Men ändå såå tråkigt med prov. Nu sitter jag ialafall här och är barnvakt åt min lilla Alva fast hon sover lite så passar på här:) Vi har snart APU i skolan och jag har inte den blekaste vart jag ska vara ! Vill vara här i Mariestad med för att slippa pendlandet, men det är även negativt för det är helt dött på affärer så finns inget att välja! aja, nu ska jag sätta mig med Alva, kika barnprogram eller film:)
Hade så länge, PussHej!




Trött

Nu har jag kommit hem till mamma, har suttit och käkat lite kex och druckit te:) Nu tittar jag barnprogram med lillasyster. Har förövrigt gått i skorna från din sko hela dagen idag också, de är jättesköna! Ska ut ocg packa upp alla saker sen med:/
Har också lite beslutsångest över hur jag ska göra med brallorna från Göteborg, Det har ju som sagt sprukit i en söm. Fast självklart hittar jag inte kvittot, men de ska ligga här någonstans. Ingen som ska till göteborg snart? Hejsålänge:)

Skola

Godmorgon mina goda läsare:)
Ska snart iväg till skolan, det är en kort dag idag på endast två lektioner skönt! När jag kommer hem ska jag åka hem till mamma, så kommer vara hemma hela dagen med familjen. Så himla jobbigt att packa bara usch! Kommer nog inte skriva mer idag om inte förens i kväll då.

Puss hej så länge:)

Gud vad du tjatar?



Gud va du tjatar om alla dina reklam och sånna saker du tänker bara på att känna pengar!

Denna kommentaren fick jag idag av e tjej som ägnar sin tid åt att skriva enbart negativa kommentarer till mig hela tiden!  Vill bara säga till er alla då att dessa länkar jag lägger ut tjänar jag inget på! Jag lägger ut det som tips för er, tycker de är tråkigt att folk skriver sånna negativa saker hela tiden! Speciellt när jag gör saker för mina läsares skull! Och har inte bett dig MADDE att läsa min blogg, ingen tvingar dig!

Tråkigt!


Bli medlem!




http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=5699


BÄSTA SIDAN, bli medlem nu!
Det är bara klicka på länken ovan!



Spelningslista

Längesen jag lade ut spelningslistan i IPODEN just nu:) här har ni den:)

Bäst först, så braa!
T.I - Whatever you like (gaah)
T.I Feat rihanna - Live your life
T.I - No matter what
T:I feat Justin Timberlake - Dead & Gone
Swingfly - singing that melody
Hanson - mmmbop
Hanson - I will come to you




Nu har ...

Nu har jag kommit hem fårn jobbet äntligen, Vart mycket idag med men jag överlever:) Tänkte sätt mig och kika lite på internet sen måste jag duscha! Ska även packa tills i morgon då jag ska åka till mamma:)


Tunika



Göörsöta ringar



Jacka



Superfint armband



Halsband

Dessa finfina ssaker finner ni här!



Jobb


Precis käkat och kommit he från jobbet, det var så stressigt så jag tror jag går och dör nu! :P Skulle vart med tjejerna nu men orkar inte är helt slut, och så är det ju en dag i morgon med:/ Tänkte  läga ut bilderna på det inhandlade i Skövde:) Här harnit´! Provade även en jättefin spetsklänning med görsnygg gulddragkedja på Gina, eller torde jag ja! Sen satt som skit. Den var tub men så hade de gjort som ett v-format snitt i tyget, så det blev helt konstigt! Så den var inte så snygg på:/  (Sorry för kvaliten:P )






       

Knästrumpor - H&M 49kr
Skor - Dinsko 399 kr
Halsduk - Indiska 149 kr
TumVantar äkta skinn med fingrar innuti - Gina Tricot 199kr
Fodralklänning - Gina Tricot, utförsäljning 49 kr:)
Bodusplash - H&M 39 kr





KALAS

Har precis kommit hem från Fia har varit på kalas hos henne, för hon fyllde ju i Måndags! Hon fick tröja, underkläder m.m. Hon blev glad:) Först var det självklart lekar som gällde, vårt lag vann såklart;P Efter leket blev det mat och Fia älskar pizza så det blev självklart pizza hembeställt:) Gottigott! Sen var det mys ute på deras altan men tända ljus och "Sanning och konsekvens" spel (De ingick självklart filtar). Kvällen avslutades med den sämsta filmen vi någonsin sett, och när jag kom hem så insåg jag att det var en annan film vi laddat hem med samma namn:/ Får kika på den "Riktiga" någon annan dag tjejer? ;)
Imorgon blir det jobba, har ju väldigt sköna tider så ska väl inte klaga, börjar nämligen halv tolv i morgon och tolv på söndag, går till fem! Efter åt blir det antingen tjejerna om jag är pigg nog, annars film hemma!
Vet har inte lagt ut bilderna på det jag köpt, men alla fyller år nu förtiden så tiden blir knapp om dagarna:/ Men det kommer i morgon. Gick i skorna hela dagen idag, det var riktigt sköna. De var så sköna att när fötterna väl börja värka efter en hel dag kom de som en chock, fast det märkte man knappt för det var ändå så sköna som sagt! (Jobbig mening)Efter helgen blir de till och flytta hem till mamma igen, då år jag ju träffa mina älskade småsyskon jag har där Felicia och Alva. Fast underbara är det ju bara några dagar när saknaden fortfarande finns kvar, sen kommer syskonkärleken fram:P Nu ska jag iallafall sova så jag orkar med jobbet i morgon, ni får sova så gott så hörs vi i morgon! KramKram.



Grattis mina fina vänner Sofia(Fia) & Linda som fyllt år denna månad, ni är så underbara!
Även Farmor, kusin Timmy och Emil mamma har fyllt år, mycket tårta!
    
         Linda   18år                                     Sofia 17år


Vem skulle jag vilja vara för en dag?


Vem skulle jag vilja vara för en dag? och varför?

Den frågan fick jag av en läsare, tänkte att de skulle vara kul att lägga ut de till alla! Om jag skulle välja någon skulle det vara Miranda kerr under victoria secret fashion show, det skulle vara drömmen att få gå i världen snyggaste underkläder på catwalken som en riktigt fin tjej:) Men skulle även vilja prova att vara någon kändis som förföljs av massa paparazzis och se hur jobbigt de engentligen har de, tex Britney Spears:/

Vem skulle ni vara och varför?



Miranda Kerr

Skövdetripp


Efter skolan gick jag och tjejerna till stan, köpte present till Fia. efter det gick jag till mammas jobb för att möta upp henne och åka till skövde:) Med tanke på att det varir fashionweek i Skövde så var affärerna öppna till 20.00, Gött! (Vanligtvis 18.00 här i småstäderna) Efter 18.00 var det även 20% på allt i Gina butiken och 10 % på indiska m.m. Och så bjöds det på bubbel och snacks i varenda butik typ, gottigott! Hittade skorna och det var så sköna att gå fasten den 10 cm höga klacken! Så köpte de, sen köpte jag halsduk(indiska), Vantar(Gina), Baströja(Gina), Bodusplash(H&M) och knästrumpor(H&M) lägger ut bilder i morgon! Efter shoppingen åkte vi till Max och käka, Guuud de är så gott. Sägger bara Crunchy nacho burger! Nu ska jag gå över till Emil, Ska kika film och så:)
Godnatgodnat, sov sött:)




Skorna




Topmodel..


GodmorgonGodmorgon! Sitter här och väntar på att få gå till skolan;) ehhe eller inte! Skulle iallafall vilja åka till Skövde idag, Kika skorna och lite så! Ska till en tandhygienist sen kl 14, Råd och så hur man får finare tänder.

Topmodel Final igår då och vinnnaren vaaaar..

WHITNEY!!!





Det var ju faltiskt lite kul att hon vann, det bevisar ju att om man bara har viljan kan man komma långt fasten man har några extrakilo! Grattisgrattis till första mulliga tjejen som vunnit topmodel!

Din sko


Detta är skorna jag har pratat om nu fanns de på internetsidan! Tycker de är så grymma. Hoppas det finns i Skövde (en stad nära där jag bor) Glad!




Din Sko 399kr



Sjukt eller snyggt?


Victoria beckham har fångats på bild i dessa skönheter? njee vad tycker ni! Jag tycker de är vansinne, hur går man i dessa. Stackars fossingarna! Ramlar man inte bakåt?


Tävling


Är med och tävlar om en ursöt klänning på denna bloggen, var med ni med vetja´man förlorar ju inget:)

www.bettiesgalleria.com
Ett litet tips om en söt sida, typ andrahandssorteringssmycken (långt ord) jättebilligt! plus att de alltid är gratis ´frakt, hur bra kan de va? Några fina/söta Exempel:



Jättesnyggt med peace!
99kr.



Jättefint med sjötema!
79kr.


Jättefint namnhalsband i äkta silver.
Som bla setts på carrie i SATS!
399kr, Billigt!


Dessert treats by jessica simpson.
99kr, kanske vanligtvis går på en 200kr;)




Hårdträning

Hejhej! i morses försov jag mig nästan igen. Sover så himla hårt nu när det är mörkt och kallt, stänger av klockan i sömnen:/ Men som tur var han jag fick dock hoppa frukosten. Som tur var har vi inte många lektioner innan rasten! Skoldagen sluta som vanligt med dans körde riktigt hårt idag. Har snart kommit på hela dansen! Det är så kul:) Längtar tills ikväll, TOPMODELFINAL. Missa inte de gott folk! 20.00 på trean. Jag hejar som sagt på fatima, tror på henne trots att Anya är bra som fasen! Vilken är er favorit och vilken tror ni vinner?


RSS 2.0