MAT

Idag har jag vart nere i staden, hälsat på lilla leo och Sandra. Sen vart i Skövde med Filip Amanda och Martin och lunchat lite:)





Ciao!

Påklädnad

 

Nya höst/vinter boots

 


Inspiration


Fashiontoast


Photos

Självklart blev jag förkyld efter igår, vakna med världens snuva och hosta! Igår var jag med Amanda och fotade i nått slags stenbrott, de var kul men svinkallt! Här får ni några smakprov, känner mig dock som en tönt bredvid proffset Amanda :P



   


fotograf: Mattias Malmgren


Bloggstart

Yes, äntligen?

Ja jag har bestämmt mig för att börja med bloggen igen, börjar lite lätt så får vi se om jag fortfarande kan:) Så tänkte först ta en snabbkörare om vad jag gjort den senaste tiden!

Sedan April i år så har jag och antonia bott på cypern, jag har jobbet skiten ur mig på Grabbarna grus, festat som en galning, lärt känna världens underbaraste människor, haft alla möjliga sorters utflykter, solat, ätit gott och legat på sjukhus m.m. De har vart en av de roligaste men jobbigaste sommrarna i livet. Vi har hittat på så mycket kul samtidigt som jag har haft sådan grym hemlängtan till vänner och svensk frisk/nyttig vardag.
Lite genom bilder, vad jag vart med om i sommar:


Har jobbat med, att plocka glas, eller servitris som de så fint heter, sålt t-shirtar, stått i shotbaren, shotgirl, sen har jag även hjälpt till i baren på poolpartyn:)


Gå runt och fråga va folk vill ha och dricka, plocka glas och vara trevlig mot turisterna..



säljer shotar och de gjorde vi ialla möjliga sorters outfits, shit va vi fick dricks..


Cowgirl. Hur coolt är inte shotbältet?


Festat galet!


Steeekt och festat på partybåten!


Gjort min första tatuering, de står minnen på grekiska:)


lärt känna underbara människor !


Haft sjukt kul ihop med en muppig kille som heter Majky:) haha


Lärt känna underbara tjejer som dessa tex:)



Fått besök av mina fina vänner från sverige!

       
Klätt ut mig till alltifrån tjuv till pirat till polis till djävul för att de varje fredag var sexy exit!


Haft bara allmänt skitkul

Och sist men inte minst legat på sjukhus, sabba min kropp så mycket så hade ovanligt lågt immunförsvar så fick en kraftig infektion i min lunga. De gjorde då så att en morgon kunde jag inte andas och fick åka in med ambulans till sjukhuset, där fick jag ligga i tre dagar, jipiiiiii va kul!

Den 23 augusti fick jag nog av de och beställde en flygstol, den 25 var jag hemma. Då knacka jag på hemma hos sandra och överraska henne, sen åkte vi hem till evelina min bästa vän, som jag tidigare under dagen skickat ett sms till och sagt att jag skulle inte få åka hem förns om två veckor, shit v förvånad hon blev :)

Och nu sen jag kommit hem har jag vart mina vänner och min familj och vart arbetslös!

Om de är nått mer ni vill veta är de bara att fråga :)




RSS 2.0