bigger?


Bilden är suddig men ni ser gott ändå! Har jag gjort läppförstoring? :O





















NEJ! hahahahhaahhaha, där blev ni fundersamma! så här ser jag ut n är jag vaknar min läpp svullnar minst dubbelt under natten, sjukt!
Hahahhahahah!;)


hockeysisters




I coola är inte mina hockeybrudar till småsystrar?


Statt




PH1: Party! Ph2: Jag o Emmi:)

Fasen fick inte  nån bra bild på mitt nya snygga linne, eller som jag gjordde till linne:) Jag hade iallafall på mig svarta strumpbyxor, en svart tub som jag dragit ner som en kjol, ett genoomskinligt linne som jag knöt i midjan och en svart spetsbehå under, och mina vanliga svart heels! Idag vakna jag och var förbannat seg, men de försvann på promenaden till jobbet, vilken tur! Kvällen igår var wierd men jävligt kul!

Kiss!

Idol

Hemma efter Skövde och förhandsvisning! Köpte mig nya underkläder 2 bbh:ar och 5 par trosor. De behövdes nya bara massa tråkiga underkläder. Visar i morgon:) Sen var jag ju på förhandsvisning på back to denim. Suuupergrym affär, sofia har verkligen fått tet´! Roligt med nått nytt i stan. I morgon blir de en stressig dag, upp går till solariet, sola, jobba, hem, duscha, göra sig i ordning, förfesta för att sedan gå ut. och jag slutar runt 7:/ Stress! Men fan va jag ser fram emot i morgon, statt öpnar äntligen!!!

back to denim


Nu har jag kört det gick super idag, är halvvägs nu! Känns skönt på nått vis att höra de. Nu ska jag snart ner till stan med Sandy vi ska fixa betalningen till backstreetboys-skiten:) Sen blir de skövde en snabbis, sen till stans nya butik back to denim ikväll!

Mamas boys

Nu ska jag åka iväg till Sandy för mammas pojkar och paradise. I morgon ska jag köra och sen blir de en sväng till skövde för att kika på idolerna som kommer dit, även lite shopping kankse. Sen blir de en tripp till en ny butik här i staden, slags förhandsvisning skulle jag kunna tro:) ha en bra kväll allesammans!


Christmas around the corner




Ph1: Flaremaster Antonia Ph2: Torkingmaster Angelique

Haha, gud vilken dålig humor jag har ibland. Hoppas det var okej med bilden antonia:)

Precis vart och handlat med min farmor på willys där jag hittade två julklappar. Lite chokerande! Detta var en paus i körkortteorin för mig. Som ni kanske förstår måste jag rappa på med mitt körkort och försöka ta de innan april! Ingen anin om hur detta kommer gå? Men i morgon har jag iallafall en körlektion till och ska försöka kika på teorin ett antal gånger i veckan.

Vill även tipsa om en sak som kommer upp om ett par månader kanske och kommer igång på riktigt en stund efter de. Nämlligen en rese/partyblogg som jag och antonia kommer skapa:) Vi kommer skriva om hur vi har de nere i värmen, hur vi trivs, va vi gör och såklart massvis med sköna bilder. De kommer även vara roliga saker som veckans drink, veckans partylåt, veckans babe m.m.! visst låter de bra?

Kiss!

Angels

 
Åååååh världens bästa fashionshow har precis ägt rum i usa! men frågan är när kommer de på tv i sverige, nån som vet?

En kul grej är att heidi klum är med i år igen trots att hon bara en månad innan showen födde sin lilla dotter. Min favorit hänger i, Miranda Kerr!

Fråga


jag har en fråga angående ditt halsband som du har på din header, det ser ut som att det står på arabiska. står det ditt namn? och var kan man beställa ett med sitt eget namn på?

tack på förhand :)

SVAR:

Hej, De är mitt namn på arabiska ja:) Jag köpte halsbandet i tunisien så vet inte om de går att beställa någonstans tyvärr! Hoppas du hittar ett iallafall...

Kram!

Lostworld


Im stuck in lost world!

Ärligt vi har suttit hela veckan framför lost. De går inte sluta man blir beroende. Så detta har då påerkat min blogg, riktigt dålig update! jaja, sånt händer när lost kommit till vår värld;)

Har en bra nyhet iallafall, flygstolen till cypern är bokad. Den 15 april åker jag och Antonia till ayia napa, där vi har en liten söt lägenhet. Vis ka springa runt som galningar första veckan och leta jobb och sen börjar de:) åh kan ni förstå va jag längtar?

En fråga till, va har ni läsare fått för fnatt. Två dagar är man bort och statistiken har höjts med typ 90 läsare? haha, blev jättechockad med tanke på att jag inte har så himla många läsare er dag:) Kul!

Kiss!

ayia napa

Vill åka utomland nuuuuuuuu nununununu! Orkar inte vänta, pratar med antonia och vi är bara uppspelta kommer ingen vart knappt med planeringen:D


Lostworld


Igår vart de lost-maraton till halvfem så jag är bra trött idag!
Love to LOST!

Town


Hemma från en heldag med familjen holgersson.

Dagen började lite smått med övningskörning, baka runt hörn och parkera. Gick fiint! Sen efter att ha lyckats bra med körningen blev de en tripp ner till staden där jag mötte upp familjen holgersson. De blev ett par julklappar och lite fika. Nu ska jag snart hem till Linda för att ha lost maraton med lite kex, ost och frukt m.m Gott! Hoppas ni har en go´lördagkväll!

Puss!

three ways of yesterdays








...

...

Filmen var super igår, och någon hade tränat lite till denna film. Och kan säga att hela bion tjejdel pustade till när jacob tog av sig tröjan;D haha! man hörde liksom alla tjejer: Ohhhh!

Nu ska jag jobba, ciao!


Min kväll


Såhär kommer min fina kväll se ut!

-Vänta på att Evelina ska sluta jobbet.
-Kika mammas pojkar
-Kika Paradise
-Göra sig i ordning lite
-Köpa nått gott
-Gå på Twilight med mina underbara vänner:)

Twilight

Nu ska jag iväg och jobba snart. Kommer enbart se fram emot  twilight ikväll 23.59:) Iiiih va jag längtar.

Tunga


Angående fråga om min piercing, tar och förklarar lite då!

WHY?
Jag har alltid velat har hål i tungan, de var ett speciellt ställe innan alla börja med de:P Sen är de bra, för ifall man inte vill ha den längre är de bara att ta ut den och ingen ful skada skedd. inte så rockigt att ha är i tex ansiktet.

PAIN?
Ingen smärta alls att ta hål i tungan förutom nervositeten, de var paiiin må ja lova. Men det där med att tången gör inte, skitsnack. Och nålen gör ont när den kommer ut på andra sidan, skitsnack! Jag är nårädd till döds så lita på mig. De ärnda är att de gör jävligt ont i en vecka efter men då siter den ju där så då kan man ju inte göra nått åt de:)

WHERE/PRICE?
I göterborg gjorde jag de, i en butik vars namn jag ej kommer ihåg. Ligger längst ner i nordstan iallafall. 400 riksdaler, så de är som hittat!

Kiss!


Angelique


Ph: Tunisien 09
Idag efter jobbet har jag gjort en storstäd i rummet. Gått igenom alla flyttahemifrångrejjer så jag vet vad jag behöver önska mig mer:) Sen vil jag tacka alla för de fina kommentarerna, de värmer nått hemskt nu. Är i en riktigt hata en själv på alla sätt-period, a ni fattar va jag menar.

Längtar även till att de blir en klarare vy på min och Antonias resa i vår, kan inte bärga mig!

...

Nu ska jag iväg och jobba!

welcome




Ph1: tryck på en oversizetjocktröja Ph2: Cool tröja..
Två godbitar från chicy som skulle få hänga i min garderob!
Godnatt .


Kittens






Ph1: Tjorven sover på knän Ph2: Korven närbild Ph3: Sally närbild!

Haha! Ser ni hur Sandras katt tjorven sover? På Evelinas knän, hon hänger alltså över knäna! sjukt kul katt. På tal om tjorven då, så har jag nått hemskt kul/skräckinjagande att berätta som hände i morses. Jag var på toa och när jag kommer tillbaka till vardagsrummet där evelina och sandra sitter hör vi plötsligt en ivrigt ljud lite plaskande dånande ljud! Evelina får fnattet och kutar till toa, jag och Sandra hänger på. När vi kommer dit drar Evelina upp en skräckslagen, illblöt liten kattunge som tragiskt ramlade ner i toan. Där stod vi och krama och torkade denna skäckslagna katt och tyckte så synd om den då det bröt ut, asgarvet! Kunde ju inte låta bli att skratta åt stackarn:D

Bikershoe




Skinn, nitat, kedjor ni hör ju bara! Dom är perfa:)
Nilson - 1299!

Christmas is around the corner

Hej hej gott folk! Hemkommen från skövde där jag vart hela dagen med min kära farmor och shoppat(mest önskat mig) Julklappar:) Blev enbart 3 julklappar men man ska väl inte jäkta på klappshoppandet. Blev även ett par nya mcboots, äntligen! Skiiiitsnygga, lägger in bild sen. Även några presenter till min vän som snart fyller.. Haha nu ser du att jag köpt nått till dig Evelina;) Precis proppat i mig sketagod mat, är verkligen proppmätt. Nu blir de en dusch sen lite kort på de nya mc:na och sen Paradise ikväll igen, missa inte pinsamheterna!

Hejsålänge!
P&K


Paradise

Hemma precis käkat potatis och purjolöksoppa, namnam! Potatis går bra att äta om de kallnat och sedan värms upp för då sjunker givärdet:)

Nu ska jag hem till Sandy och kika Paradis hoteeeeeeel :D Lite roligt när en från mariestad är med också tycker jag! Ha en bra kväll och missa inte de på tv6!

Kiss

Workweekend

Hemma från jobbet! Nu ska jag äta god mat:) Fläskfilé och istället för potatis äter jag Bulgur, god sås och brocoli till. Ska verkligen försöka håla på den här jävla Gi-skiten nu! Men usch va de är svårt. Hur gott är inte tex potatis och sås, Tekaka med ost och varmoboy? Gaah kommer bli galen. . Efter lite dusch och mat blir de tjejmys hos Linda alltså vit helg! Hejja oss:)

Kiss!

Favo of night


Åh va klockrena calle och mariette var! Börjar få mer o mer positiva vibbar av mariette, tyckte inte alls om henne i början! Fick ett otrolig kallt och drygt intryck. Men ikväll, wow.

Angående barskolan jag gick var barkurser.se, toppen var de så nöjd med utbildningen och tiden där nere. Tveka inte på att göra nått åsnt för de är nått av de roligaste jag fått uppleva.

Godnatt!

Idol <3


Ulf Ekberg ersätter Anders Bagge Foto: Stella PicturesIkväll är de inget annat rogramm än idol. Nu endast sex kvar, de blir duetter! Men va har hänt med bagge? Han är sjuk och har ersatts med ulf ekberg! Men innan idol är de Zumbatime för mig och mamma..

Run bitch!

Idag har jag vart ute och sprungit igen, känner att dett kommer bli en god vana. Nyduschad och slö sitter jag i soffan och kollar på nått riktigt konstigt program på en ännu konstigare kanal nämligen bbc lifestyle. När kollar man på den liksom:P hahah! Ikväll skulle sanna logga in och skicka mer bilder till mig från spanien hoppas hon gör de:)


Nostalgi



Kommer ni ihåg dom?

Bartender!


Precis varit hos min resevän. Vi har snackat resor, ställen, jobba lägenheter och tid ja allt! Står mellan kos, spanien och cypern! Så svårt.. De blir nog iallafall i April:) 

morning

 
Kollar sex and the city filmen, och big har precis sagt att hann inte kommer gifta sig, de möts och carry slor blommor på han. Tårarna slutar inte spruta här! uääääääh:´(

varning för inlägg




Ledsen men det är våran humor! <3 hahahhahaha..

plans

Har snackat lite vår och sommar planer med min förmodligen Framtida sambo för en sommarperiod!


just dance


Iiiih, på Onsdag är de premiär för ett av mina favorittvprogram! So you think you can dance. Missa de inte 21.55 på ONSDAG:)

Drive


Precis kommit hem från körskolan, gick bra men ska inte köra med den läraren igen. Vi passa inte íhop vi rycket på henne! Nu väntar jag på min kära vän Evelina som duschar hemma hos sig. När hon är klar ska vi nog ta en promenad ner til stan, är ledig idag:) Påtal om evelina var de en som undrade om hon har blogg? Och ja men inte som hon uppdaterar längre vad jag vet --> Här hittar ni den!

Solong readers!

Saturdaynight out!










Ph1: Jag och evelina Ph2: Shoes och ben Ph3: moi Ph4: Orange och hemkommna vännen linda! Ph5: konster

stockholmstreetstyle





Ph:1 Grymt! Ph:2 Högertjejen, Coola tights vänster! - Fina hår..


This nights never ends!

Utgång igår, igen! Så trött på denna staden i denna stund. Vi hade väl Allmänt kul och trevligt men de är bara nått så trist över denna staden numera. Vill flytta härifrån framöver, vill verkligen! Inte för hela livet då men för ett tag. Lägge rin lite bilder senare..

Idag är det iallfall pappasdag, och vi håller på att laga kött och gott här hemma. Det blir fläskfile och hasselbackpotatis/sallad för min del. Ska testa GI lite lätt, om jag klarar mig utan dessa goa potatisar, makaroner och Himmelskt goda TEKAKOR, ååh det kommer vara svårt! Efter lite mat tänkte jag kura ner mig i min soffa och börja kika om alla LOST-boxar. De är så bra, riiktigt bra!

Min telefon funnkar hittils bra, i morses fick den dock nått fnatt hoppas de inte fortsätter då blir jag galen. Bra kort i går kväll för att vara en mobilkamera. Kan tänka mig tummenupp för bilder en solig fin dag!


Nalle


Den här snyggingen var de jag hämtade ut till mig själv igår:) Nöjd hitills, suverän! Grym kamera..
Sony Ericsson satio!

Need some selfcaring!

Nu ska jag iväg och jobba sen ska jag hämta min lilla present som jag pratade om tidigare i veckan:) Måste även pressa in en solnig någonstans i schemat! Och så ska jag fortsätta slingningen som jag påbörja igår och hämta silvershampoot hos mamma för it´s oooorange! Fuck brunt hår...


nitad

Bild



Ph1: Tänk dom i svart! ph2: Tröttnat på skinnpajen nita till den!

Källa: Stockholmstreetstyle.


New Moon



Älsklingssandra ringde nyss och sa :
-Gissa vad jag gjort:D
- Ne, vad?
- Beställt platser till premiärvisningen av New Moon till oss:)


Iiiih:) Längtar!

?

Gissa vad jag gör?

Säger inte... än:)

Tuff/fräck/grym


Älskar tuffa saker, som skin och nitar och kedjor och sånt! Du det är grrrymt:)
Vill förresten gärna ha ett par sådana där handbojor. Såg nämligen nånstans att man kan knäppa upp dom och sätta fast den ena i et armband och ha den andra runt fingret s blir de som ett handsmycke. förstår ni? a de va fräckt iallafall..

godnatt!

Worlds most beautiful woman


Utan tvekan är miranda kerr vakrast på vår jord! Har alltid tyckt att hon har ett så fint utseende och en fantastisk utstrålning. Victoriasecretmodellen näckar inför sin nya hudvårdsserie som snart släpps!


Gift to me from me?


Hemma hos far för myskväll med tacos och film, davinci koden. Varken jag eller pappa har sett den än. Har vart runti stan och velat skor idag men har lite bestämmelsesvårigheter över detta! Men en sak är säker, en liten sak är beställd och är påväg hem till mig. Drog till med nått rejält, tänkte att jag fyller ju år snart så de blir en liten födelsedagspresent till mig själv! Ni får se på onsdag då sen förhoppnigsvis kommer:)

RSS 2.0