Eves place!





Lite helgbilder! Vi hade de mysigt på evelinas uteplats innan vi gick till björnes. Grillad korv med bröd bjöds de på till cidrena. Denna helg blir vit för min del pga pencillnet, alkohol slår ju ut de. Men behöver ta de lilla lugna med de nu, sommarn är galen när de gäller alkohol, efterfester och seeena kvällar!

Sommarn är ju de bästa som finns, fast har vart riktigt besviken på sveriges sommar iår. De har enbart varit 1 och n halv veckas sommar här i mariestad och nu känns de som den är över, som om de inte kommer komma någon mer sol, Inga mer bara ben, inga mer kjolar, inga mer fina brunbrända killar! Då blir man ledsen, tänker inte bo i sverige om de ska vara 2 veckors sommar om året de är ju pina för en som älskar solen! Men man får väl inte vara bitter.. JO de får man så de tänker jag vara!


Buhuuhuu


Sneakpeak!

Fick sjukanmäla mig till jobbet idag sitter här och käkar pencillin nu, har en lätt urinvägsinfektion. Va fan Lätt? Hur fasen känns en riktigt då, för tårarna bara sprutar när jag kissar. (Förlåt för överflödig info) Men de är hemskt! Ska käka de nu i 5 dagar och se om de blir bättre. Hoppas de går snabbt för jag dör snart!

En Ed Hardybikini är påväg hem till mig också! Hoppas den är fin på nu. Sen har jag inhandlat lite saker till spanien, de nödvändiga som shampoo, balsam, ny rakhyvel, plåster m.m. Idag är det 22 dagar kvar till jag sitter på flyget til Fuengirola:D Har skrivit lista nu på vad jag ska ha med mig, de blev en del, fasen måste packa smart!


Godmorning.


Precis vaknat till av att mamma ringde och sa att vi skulle ner till sjukhuset snart. Sen ska jag åka ner till stan och kika present till min kära far som fyller år i morgon. Och så blir de lite inhandlande av saker till Spaninen. Har även en stor fundering, Ska jag färga håret liiite mörkare, typ ljus ljusbrunt, kan inte bestämma mig! Hatar mitt hår!

Aya, Ciao!


. . .

Nu ska jag sova, tänkte kika på någon film först bara tillsammans med min tranbärsjuice, jättebra när man har urinvägsinfektion. Ny header också, what do u think? I morgon blir de sjukhuset, presenthandlande, kika ifall betalningen gick in, provade från pappas konto så nu får vi se.  

Godnatt!


Likes


Foto: Cobrasnake.


Do you know?


Kikat runt lite på bikinisar nu, skulle jättegärna vilja ha denna, men hittar den inte någonstans, att köpa alltså! Någon som vet? Så de kanske blir denna, kanske:) Måste ju ha nått nytt innan Spain;D



Kiss:)

Ed hardy?


Jag tycker märket Edhardy är jädrigt fräckt, men de har aldrig riktigt varit min stil. Men tycker faktiskt bikinisarna är Riiiktigt snygga, skulle jättegärna vilja strosa runt i en sån på gran canaria om nån månad. Men va fan 1700!! Så jääädra dyra.  

Förresten funka inte betalningen idag eller fast vi var inne på bnken och bad om hjälp, va fasen ska jag inte få åka utomlands eller? Och för de andra har jag förmodligen fått urinvägsinfektion, Tjuter floder här hemma. I morgon ska jag och mamma till sjukhuset och kolla de..

Fasen

Fan, nu när jag har resa att betala på närmare 20000kr sammanlagt så får nelly in de snyyyggaste grejjerna nånsin! Ska jag snåla nu eller lägga en 500 på skor:P hehe. Får drömma över de inatt!


godnatt:)

Bad

Jag vet att jag uppdaterar otroligt dåligt, men jobbar som ett svin va fasen! Och et att de är dåligt med bilder men min älkling till telefon är ju död så de blir inte mycket bilder tagna nu pga va de:/

Igår var vu allafall på lindas sommarstuga, de var supermysigt med grillning och filmmys. Nu har jag precis kommit hem och ska snart till mamma för att betala resan och lite räkningar, sen blir de jobb vid fem!

Så himla mycket att tänka på nu också med resan. Ska börja nu och skriva upp vad jag ska ta med, annars kommer jag glömma hälften. Sen strora frågan ska man vaccinera för svininfluensan?

Ciao!


BBQ

Hemmma från jobbet fick jobba till 18 istället, nu ska jag ut till Lindas sommarstuga i Gullsjö för lite grill och mys med mina tjejer!  I morgon blir de betalning av resan sen jobba vid 17.00.

Ciao!

My lovley new yorker!


Den invinklade foten är för att ni ska se min underbaring till sko bättre;)
Även ursäkta min för mitt oootroligt stökiga rum!

Så här skulle jag sett ut i lör, men ånga mig när jag kika in evelinas garderob och såg ett linne där. Vet har inte skrivit på ett tag. Men i Lördags hade jag en av de sämsta ute kvällarna iallafall. Finns verkligen hemska människor i denna värld, tråkigt  när en vän fövandlas till en av dom. Men men, det visar vilka de riktiga är och är så glad för mina fina vänner jag har.

Annars har jag bara jobbat sen i lördags nee lite film har ja hunnit med också, skönt att göra nått annat än jobba! Nu ska jag sova för att gå upp och jobba jc 12-16 i morgon, fast innan ska jag och julia ta en promis på nån timma:)

Godnatt!
25 dagar till spanien:)

Inspiration


Lite inspiraton på kvällskviste, en traditon? Haha..

Nu ska jag lägga mig, har precis kommit hem från jobbet precis. I morgon ska jag upp igen för att jobba, får se om de blir utgång måste ju tänka på pengarna nu! Sov gott!

Home

Nu är jag hemma efter jobbet, i morgo fortsätter mina jobbdagar. Nu jobbar jag 12 dagar i streck, ledig 1 dag jobbar 2 dagar ledig 1 dag jobbar typ 10 till. kommer vara slut sen. Men de positiva ör att dagarna till Spanien kommer gå snabbt!:)

Godnatt!

!

Jag kom in! Spanien om en månad:)



Ansökan


Bild från barkurser.ses facebook!

Nu har jag precis skickat in en ansökan till skolan Marbella Costa Del Sol International Bartender School i Spanien. Kommer inom ca en arbetsdag få ett mail om jag kommit in. I så fall är jag i spanien om en månad, helt själv, nya folk, sol, drinkar, skola och party såklart, Guuud va pirrigt! Håll tummarna för mig:)

Kiss!


Inspiration


Give me old big rings!

Förmiddagen spenderades i stan med mamma, vi lunchade goda baugetter i hamnen med brännande sol på ryggarna. Klockan tre fick jag åka och jobba på Jc det var kul trots att det var på min lediga dag. I morgonbitti ska mamma komma hit och vi ska bestämma vilken skola. Och självklart kommet lite öde in i bilden. De är endast 4 platser kvar nu, finns de kva i morgon är de meningen att jag ska åka alldeles själv till spanien och gå bartenderkurs:)

Nu ska jag sova, goodnight!

SpainSchool





Jagär inne i en fruktansvärd stort tankeställare och funderare. Vill åka utomland och jobba, nu är jag inne på spåret barskola istället! Skulle vara fantastiskt kul och en otrolig upplevelse i 3 veckor nere på gran canarias 30 graders varma kust!. Men de är en bra summa pengar och de kommer bli en resa på egen hand. Klarar jag detta? Ja de är klart men... ja, jag vet inte vad jag tvekar på men!

I morogn ska jag diskutera de med mamma över en fika så får vi se vad de blir, förmodligen en resa i slutet av augusti:D
Nu ska jah käka korv med bröd o ch sen sova, Ciao!

Husaren


Klockren bild! haha.

Var på husaren i Torsdags riktigt kul där jämt! Festsugen har vart extremt denna vecka, det tar aldrig slut! Ha en trevlig söndag, nu ska jag iväg til jobbet!

Kiss!

Work


Fashiontoast
Nu ska jag iväg och jobba till halv 12 idag igen och i morgon upp för att jobba halv 12. Kan fortfarande inte bestämma telefon men funderar strakt på pradan, lite dyr bara. Kan inte sluta inspireras av fashiontoasts stil, älskart! 
 

Ciao!

Phone


Ska snart iväg till jobbet, sitter och funderar över vad jag ska ha för telefon. Blir galen, kan inte bestämma. Vet inte om jag sagt de men min älskade telefon pajjade förra lördagen, skulle lämna in den då hade garantin gått ut för 1.5 månader sen. Så nu är de bara te att köpa en ny. Funderar på Pradan har altid tyckt de är så snygg, men är den bra? Någon som har den. Detta är då den nya pradan, Prada 2!

Åh, idag vill jag verkligen inte jobba, alla mina vänner ska ha jättekul kväll och gå ut och så! Men men..

CIao!

PartyThursday


Blommor i håret!


Vi har Alltid kul! Invigde mina snyggingskor för första gången med:)

Lite dålig update på mig nu men jobbar som ett svin så hinner inte. Nus ka jag iväg om en 20 min kankse. slutar halv 12, då blir de sängen för de han inte blivit mycket sömn dennna vecka!

Ciao!

Inspiration

Image Hosted by ImageShack.us
Nitar är coolt, speciellt de små eller hur?
Lite inspiration innan jobbet, ännu en gång från Fashiontoast. Nu ska jag göra i ordning mig för att åka iväg til jobbet, sen blir det Amanda. Ha en bra dag:)

Kiss!

Partysaturday

Nu drar jag på party! Ha en trevlig lördagkväll:)

Multicolored nails





Lite inspiration på nattkvisten!

Glöm de knallrosa eller oreanga nalglarna, de ska vara alla färger. Och faktiskt tycker jag det är döläckert på nått vis!


Nelly

Kolla i rean säger jag, nått hittar ni säker funderar på denna tänk med de nya svart bältet och massa svart eller varför inte till en hög kjol eller som en vanlig tröja. om den är kvar i morgon blir de den, ödet haha! Måste även tipsa om en klänning från rare fashion som kostat 499kr som nu ligger på 79spänn, finns i blå, rosa o svart. Om jag passat i halterneck hade jag köpt den..

Skynda fynda kiss!

HOME

kvällens låt: Takidas gammla - falling down

Lite sommarväder tack! På törebodafestivalen.

Hemkommen från jobbet. Usch så trött  jag är, bäst att sova så man orkar morgondagens festande som SKA bli lyckad haha. Hoppas på vädret bara.

Sidan jag prata om som jag blivit medlem på heter bloggtoppen. Det är typ som en bloggportal tex som Bloglovin. Men på bloggportalen har man även en massa olika statistikuträkningar..

Nu ska jag kika in på nellys rea innan jag slumrar. Ciao!


WORK


Hur coolt är inte armbandkedjan! Bild tagen från karolin på pause!

Nu ska jag iväg och jobba, nattbloggar efter 12 då jag kommit hem! Ha en bra fredag kväll för de ska jag ha i en grill:)


Statistik



Nåt som är kul med sin blogg är ju att se hur statistiken ökar. Men om ni kommer ihåg sa ju jag för ett bra tag sen att min besöksnivå sänkte radikalt. När jag började blogga hade jag runt 30-50 besökare dagligen sen helt plötsligt, sänktes den till typ 2-10 om dagen och så har den stannat i typ 3-4 månader nu, har tänkt att de måste vara nått fel, eller?
Då blev jag iallafall medlem i en sida där de gör massa beräkningar på bloggen, och enligt den har jag några fler än 5 besökare dagligen. vad ska man tro på? De är ju trots allt kul att se att man har endel besökare:)

kiss!

Nails


Nagelack isadora - Missvisande bild, De är inte rött mer hallonrosa!

Godmorgon, sitter och kikar tv och inväntar jobbet. 5 är en gans ka trist tid för man hinner inte göra speciellt mycket innan så de blir mest dötid. Efter jobbet ska jag sommna direkt dör då blir de lördag snabbare, då jag ska ha den nya svarta snygga klädseln tillsammans med fina tår tänkte jag:)

Ciao!

Nightupdate


Nikon

Nu är jag hemkommen grån Amanda, vi kika två filmer och käka ostbågar. Wild child och en annan namnlös som var förbannat bra. Sjukt bra, förvirrande och spännande, tummen upp för sådana filmer. Har precis kollat runt på kameror,vill ju ha en systemkamera men ska hitta den rätta först. Ge gärna tips och förslag:)
Förresten bältet jag köpte idag var trasigt, man blir så less på sånt. Så nu måste jag pallra mig änna´till Skövde och byta de inom en vecka, Trist! Men får glädja mig med att helgen är runt hörnet, wooho..

Godnatt!

creed + bloggs

Dagens låt: creed - one last breath



Signe
(bilderna är tagna från hennes blogg)

Fått frågan vad jag läser för bloggar om de är typ kenza och blondinbellas. Och då kan jag svara att allra högst upp hamnar en tjej som heter Signe. Hon är en ascool annorlunda tjej med grymt fräcka bilder, älskar att sitta och blädra och kolla bara bilderna. Efter henne kikar jag gärna in med jämna mellarum på mariestadsbon kling, hennes fräna typ syskonbarn? nån släkting iallafall natalie karlssonemsedge, nya spotlifebloggaren linn herbertsson och kenzas smygdubbelgångare iallafall syskonlika på vissa kort fashiontoast. Självklart kollar jag in på kenzas och alla andra på topplistan ibland också:)

Ciao!

Header

Tycker ni om den nya lite mer sommrigare headern, tänkte de passa mer med en shortsbild nu trots regn!

New







Photo1 - Klänning o bälte - Gina, Skor - nelly. Photo2 Tröja bikermodell - hm. Photo3 Allt!
Stor chans till helgens outfit!

kiss v

Shopshopshopshopping!

Hemma från skövde där jag var med Cajsa och Evelina. Vi shoppa lite nytt och käka tjockt! Det fick bli tre par nya trosor, klänning, skärp, tröja i bikernodell as fräck! Och så tänkte jag vara lika frän som Elin med orangea naglar men tro fan att de inte riktigt var oranget när jag kom hem. Aya! Kan lägga in bilder sen, nu ska jag kika lite tv efter en god kycklinggrej jag precis käkat mig propp på..

Regnet öser, ciao!

Love Klingan

semester2

20090706

PH1 - Vill ha lika läckra tår som Elin PH2 - Hur coolt är de inte egentligen med cykelbrallerna, tummen upp för min del!

Ville  bara säga de, godnatt igen! hahah..

Shoes, shoes, lovely shoes!

Dagens låt: Milow - Ayo technology!

Skor från nelly 499kr? ne komme inte ihåg! Super Sköna, gick i de hela törebodafestivalen genom asfalt, grus och kullersten därav slitaget. Riktigt bra sko iallafall. Nu ska jag sova..

Goooodnight!

WORK

Idag efter jobbet har vi bara åkt runt med cajsa, de är så kul att hon fått körkort. nu har jag precis kommit hem ska upp i morgon för att åka till Skövde med henne och tjejerna:)

Fick en fråga om vad jag har för planer nu efter studenten och vad jag vill jobba med?
De är så här, jag har inget direkt drömyrke men vill prova på så mycket jag kan innan jag bestämmer mig vart jag vill stanna och fortsätta. Mina planer just för tillfället är att, Jobba ihop massa pengar nu i höst fö att sen resa utomlands och jobba.. Vet  heller inte där vad jag vill jobba inom men jag tror att vilket yrke man än väljer så kommer de vara en upplevelse och de är de jag vill få ut av själva grejen! Men fick höra om en tjej som jobbat på lyxkryssning i karibbean i 4 veckor och hur grymt kul skulle inte de vara, men sen skulle de vara kul att jobba på nått stort turistställe också, ååh va kul. Träffa massa folk och bara ha kul, en drömupplevelse för mig!

Så de är de jag har i mitt huvud just nu och jag hoppas allt går som jag vill:) tar gärna emot tips om utomlandsjobb. Nu tänkte jag leta fram en il på skorna jag köpt, kiss! v

Nitar


Den nya linnet från lindex, tyckte överflödet med nitar var lite fräckt!

Idag efter jobbet skynda jag hem duscha och bytte om. Sen bar det av till cajsa som fick Körkort idag, Grattis grattis grattis älskling. Vi tog bilen;) Och åkte och kika bio med de andra tjejerna, Ica age 3. Grrrymtt bra, hahahhaha tror jag garvar ihjäl mig. Säger bara Sid!

I morgon är det mer jobb men på torsdag är jag ledig..

Cinema



Hur skön är inte ekorren lixom!

Nu ska jag sova, för ska upp och jobba i morgon. Efter jobbet i morgon boir de förmodligen bio, Ice Age 3:) woho älskar ice age! Godnatt..

Cocoo

http://co106w.col106.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http%3a%2f%2f65.55.40.7%2fatt%2fGetAttachment.aspx&hm__qs=file%3d931fe302-3386-45f5-a957-7b2b7b92b711.png%26ct%3daW1hZ2UvcG5n%26name%3daW1hZ2UwMTEucG5n%26inline%3d1%26rfc%3d0%26empty%3dFalse%26imgsrc%3dcid%253aimage011.png%254001C9FB35.CD48AB60&oneredir=1&ip=10.12.138.8&d=d1081&mf=0&a=01_36d9a61fddff18617cafb896c1f49114575eba41ae6e08abe8969cba8f5226b5
Nu öppnar Cocoo en butik i Stockholm:) Bara för de får nhni en rabattkod "Bloggspecial". Skriv in koden och du får 15% när du hanldar. KISS!

FESTIVAL

Bered er på lite festivalbilder!
Dag 1


I bilen påväg till töreboda, Amanda:)


I baksätet, jag och Cajsa:)


I öltältet hittade ni oss under kvllen, Cajsa, Evelina och linda sjunger med i någon låt:) haaha!


Söta Amanda och hennes Jerker!


Super kväll, avslutades bra med backyard babies!




Det var Grryymt!

Dag 2

Ute Hos Julia i hennes trädgård, mys! Cajsa:)


Fiinfint var de..


Rydell och Quick


Rydell och Quick

Dag 3


De börjades med jc-gänget i ärligt väder!


Innan vi drog hem stannade vi och snacka med EMD;) ! Danny och Elin..

Ciao!



the new


Linne - Gina, Höga korallfärgade shorts - Gina!

- ¨ -


Kjol - Gina

Kjol - Gina


Klänning - Lindex

Klänning/nattlinne - HM

Detta är de jag köpte i Skövde. Festivalkläder blev, dag 1 vita klänningen tillsammans med de nya skorna kögger in bild sen, dag 2 Grå kjolen och vit tub, Dag 3 korallshortsen och de vita linnet!

Ciao!


FESTIVAL




Fick hem Vågisen idag, Ja den funka prima:)

Efter att ha kommit hem från Skövde där jag köpte, klänningar, kjolar, shorts,  linnen, trosor, m.m. Åkte jag hem till Familjen holgersson där jag klippte mamma Camilla. När jag var klar gick och Evelina en prommis ner till stan och hämtade hennes cykel. På hem vägen mötte jag upp Julia vi gick ut och gick i över en timma, duktigt o skönt! Nu Ska jag sova och ldda till i morgon för då är de nämligen Festival i Töreboda. Morgondagens band, Backyard babies tummen upp!

Godnatt!


Thunder and waves


Så härlig bild på mig och mina utkastare, vill tillbaka till studentveckan!
Isabella, Julia, Jag, Amanda, Emmi:)

Usch, idag skulle de ju vara dåigt väder så jag ställde inte klockan. Men blir väckt av att amanda ringer och är galen över att de visst fan var sol. Så upp och hoppa ner till Ekudden. Men Tro fasen att solen är väck när vi precis kommer ner. Då där satt vi i molnen och så börjar de åska, Toppen! Då trampa vi in till stan där vi satte oss på uteplacet på mumma, mysigt! Nu har jag precis kommit hem efter att ha hämtat ut vågtången som jag beställt och hittat efter en lååång jakt. Testa den oc den var jätte bra. Nu ska jag iväg till Skövde med min Kära farmor..

Kiss

RSS 2.0