Hairfix

Så nu har jag "jobbat" för sörsta gången på jc! det var jättekul:) Massa folk som man kunde hjälpa och så, gud vad kul. Och så färgade jag ju håret förut, det blev faktiskt bra för att vara första blekningen eller hur? Ser ni mina söta rosettörhängen också:D Älskar dom! Medans jag väntade på blekningen förut han jag kika på lite nyheter här i internetvärlden, nåra nyfunna sötsaker har ni här nedan:)

  
FÖRE/EFTER

-

________________________________________________________________________

30553-GREY
Gojane

suede fur slipper
Hur gosiga är dom inte? Och 23%!

30748-BLACK
VILLHA!


Mycket

Just nu ursäktar sig nog alla i bloggvärlden om dålig update! Så det är nog inte bara jag som jhar mycket att göra! Igår var jag iallafal i skövde med min dansgrupp vi köpte dansuppvisnigsklänningar på Gina! de är de där med rosett snett över ärmen1  Sen köpte jag en klänning till på lördag också som jag ska pimpa´till;) Nu äntligen sitter jag och leker slingor, ska göra det två gånger nu! Har ingen praktik som ni märker nu på morgonen, ska nämligen jobba ikväll istället:) Lön! Wohooo:) Igår kom Min EMils syster Linda hem från Kalstad också så sprang iväg dit igår kväll och kramades lite med henne innan hon skulle bort och sova med sin pojkvän, lir fik med henne och emil på fredag!




Kjol från gina med drar upp den över tuttisarna så det blir en klänning:)

Praktik och pass

Jo, igår då skulle jag ju färga håret, men nedå! Där står jag berädd i en jättefin blå "skit-shirt" mattor bortskuvna (så de inte blir någon färg på) och jättenoga genomkammat hår för att öppna färgningen och ta fram den snygga hättan att sätta på huvudet. Den var inte DÄR!!! Åååå, hade ingen skjuts heller så sent på kvällen så de blev ingen blekning:/
idag har det än en gång varit en härlig dag på praktiken:) Efterår hämta pappa mig, vo åkte till ica och bytte så jag fick en hätta! :) När vi kom hem åt vi god färskpasta med skinksås:) Sen åkte jag iväg på ett bodyjam pass på kraftkällan. Fick en gratis gång av Andreas på praktiken! Det var jättekul:) Nu ska jag mysa med min älskling:)

Dålig update

Halloj:) Nu har jag kommit hem från min praktik som bestått av julstädning idag:/ Det var inte så kul:) Mamma kom in idag också, hon vill veta vad jag önskar mig i 18present. Fyller om typ 2 veckor och har inte önskat mig NÅTT!!! Vad ska jga önska mig? Några förslag? Aya, Efter kom pappa och hämta mig vi åkte till ICA för att köpa hårfärg. Vill inte ha detta brunäcklet, trivdes mycket bättre i det andra ljusa. Så nu blir de till och byta tillbaka igen! Lägger in bilder sen på hur de blev. På onsdag blir de skövdetripp med pappa, måste köpa mig en klänning till vår 18fest!!! Wohooo, får se om jag hittar någon abara med min vanliga otur gör jag väl inte de:/ Nu ska jag käka, hej så länge:)

Kika in chicys nya sötsaker, dessa gillade jag! 




Vintage floral jacket - 369kr Gööör´söt!




Fransväskor är sååå heta:)


Skvaller

Åååh vad jag längtar till Victoria secrets! Min favorit är klart miranda kerr, hon är bäst! Hon är nog världens finaste, älskar hennes utseende naturligt och så underbart söt! Visste ni att hon redan vid 13 års ålder blev upptäckt och sen dess har det gått suuperbra för henne! Hon är nu mest känd som en av victoria secrets änglar:) Vilken är eran favorit?


miranda kerr för dolls!

getImage4.jpg
M K för ELLE



Färgsprakande och otrolig!



yngredagarna!



VFS

KAROLINA KURKOVA

Visste ni att hon inte har någon navel? Även "perfekta" VS-tjejer kan se ut som häniga cellulitiga jag vet inte vad?


Sant - Det har hon inte!


BB - Bad body!


Dock cellulitperioder och navelförsvinnanden är hon självklart  jättesnygg också!


Lördagkväll?

Ja nu har jag precis duschat, ska iväg till sandra för att vara med mina tjejer:) ska bara vänta på julia så ska vi gå ihop. Tjejerna ska festa en skvätt men jag är inte sugen medtanke på att jag ska jobba i morgon. Spara mig till nästa helg:D:D:D Vill åka til skövde och köpa mig en klänning till på lördag också, får se hur detta ska ske! Sen på tisdag ska jag till kraftkällan för jag har fått en fribiljett av andreas på min praktikplats JC:) Det är ett bodypump/jam?- kommer inte ihåg pass:P Men det ska bli kul också! Ne nu ska jag sminka över det vinterbleka ansiktet!
PussHej

Idolbesvikelse

Hur fasen kunde Anna åka ut innan johan? Guuud vad är det för fel på svenska folket? Anna har såå mycket ättre röst. Aja det kommer nog gå bra för henne ändå tror jag. Nu ska jag iväg och joba igen, ska faktiskt gå blir nog skönt:/:) Får tänka "Pengarpengarpengar":)




Anna sjunger till sin bästa vän:)


Nellyrea

Nu var det dag för nelly rea! Tänkte dela med mig av rabatten på 40%! Gå in på nellys reavdelning och skriv in koden VIP21NOV Så får ni de mycket billigare:) Shoppa loss!

Tips:

Rehab Bag
Friisväska endast 180kr förr 499kr!

St. Moriz Glam Watch
Jetset klocka endast 900kr förr 1698!
Rose Salve
Rosesalva för läpparna 53kr förr 99kr, tänk på läpparna nu i vinterkylan:)

Hoppas ni hittar något fint!

mys och idol

Idag har vi varit och beställt studentmössor:) Jag valde diamantmössan med äkta läder inuti och tyg som andas och bra skärm så man inte får ett fult röttmärke i pannan:) Blir nog Suuper! Åååh vad jag längatr nu. 
Ivkäl blir det mys framför idol med något gott får se vad de blir:) Det ska nog vara kärlekstema om jag hört rätt, det kommer nog bli såå bra med lite kärlek:) Förövrigt ska jag jobba i heögen igen:/ jobigt! Men nästa helg är det ju 18års fest!!! Wohoooo:) Många smajlisar nu men det är nog bara för att jag är så glad:P  

Om jag hört rätt så kommer dessa låtar sjungas ikväll!




Robin Bengtsson
Låt 1: Let Me Entertain You-Robbie Williams
Låt 2: Fields of gold-Sting


Kevin Borg

Låt 1: If tomorrow never comes-Ronan Keating
Låt 2: In the shadows-The Rasmus


 

Anna Bergendahl
Låt 1: Simply the best-Tina Turner
Låt 2: Over the rainbow-Eva Cassidy


Johan Palm
Låt 1: I'll stand by you-The Pretenders
Låt 2: Friday I'm in love-The Cure


Alice Svensson

Låt 1: Because of you-Kelly Clarkson
Låt 2: Crazy in love-Beyoncé


HEJJA ALICE, HEJJA ALICE!!!!!  :D


lunchning på Kingfisher

Vanlig praktikdag, förutom att jag åt lunch med mammen idag på vår indiska restaurang här i mariestad, Kingfisher! jag åt kyckling med extra gräddig masalasås med cashewnötter, mmmmh vad gott! Efter praktiken kom evelina in och så provade vi dunjackorna vi har på jc. Evelina var supersnygg i den röda, hoppas hon köper den! själv skulle jag vilja ha en svart, men nu har ja ju redan en svat jacka som jag egentigen velat ha i marinblå, men dåkanske man skulle köpe en marinblå dunis? får se. sen var det tvkikande hos linda:)  ja nu ska jag sova men först lite pyssel från igår!

igår gjorde jag mig två par rosettörhängen:)


1. Leta upp stadens sybutik. Välj ut några band i fin färg ca 40cm och örhänges pluppar = 39kr och 4kr
2. knyt små söta rosetter och ladda upp med pluppar och lim m.m.


3. För att de ska fästa måste du ha ett tvåkomponetigt lim (ett lim med två vätskor som blandas) mitt fick jag låna av farfar!
4. limma på både plupppen och rosetten och låt stelna i 30min ungefär:)

     

klappat och klart!

GODNATT!


TV

Lägger in bilder på pyssel i morgon, sitter nu och myser framför oskyldigt dömd med min älskling:) Längtar till Victoria secret fashiojn show, hört att de kommer den 3 dec? stämmer det! Men sovså gott allihopa:) Puss och kram!


Heidi Klum som paket:) längtar!


Snö och pyssel

Wihooo eller :/? Idag har det iallafal snöat. Fast för att snö ska vara kul tycker jag att de måste komma mycket och lägga sig! Så snön idag var bara kul att se fast sen blev man besviken när det bara var så lite:/ Ja nu ska jag äta snart biff och potatis sen lägger jag in lite pyssel som jag grejar med nu:):)

pussHej

Mys

Nu ska jag hoppa in i duschen och spola bort dagen! Sen ska jag gå ort till mina alldeles helt otroliga pojkvän, han är den bästa man någonsin skulle kunna tänka sig har allt en tjej vill ha:) så glad för min Emil! Så då lir de väl filmmys och så!:) Godnatt puss hej!

praktik och planeringar!

Praktikvecka! 1 av 5 avklarade plus en dag:) Ne så illa är det inte, faktiskt kul på JC! Idag har vi gjort om skyltfönstrerna målat och så. Nu är lokalen till 18årsferren klart! Gaah längtar:) Sen fyller jag ju år snart, inte långt kvar nu. Mycket på längarlistan nu! Ikväll kommer emil, han har tidig träning idag så hinner göra lite mer än sova:) Ska nog titta en ny film pappa fixat! Nu ska jag ringa till SjukLina, se hur det är med henne idag! Men kika först de nya hetingarna från Gojane.

colorblock strappy peep toe heel




30353-BLACK
10cm festklack!

30391-BLACK
träklack som gör dig hela 12cm längre!

30400-BLACK

11cm kil i trä! läckert!

30101-BLKBLK
11cm snyggingar, funderar på dessa!


Jobb

Gårdagen var bra, vi var hemma hos kompisen linnea en sväng! Hon fick paket och så. Sen gick vi nästan med en gång. Då vi gick till Carl-filip. Han fyllde 18 och hade ställt till med party. Jätte mycket folk och trevligt var det:) Men med tanke på att jag jobbar idag fick jag tänka på att åka hem runt tolv! men de var trevligt tack till CF:) ne nu måste jag joa.
Pusshej:)

jobb

Ja nu var de jobbhelg igen då:/ Så trist när man ska göra nått! Men men det är ju pengar. Påtal om pengar häromdagen skulle jag klipppa evelinas pappa och syster emelie. När jag klippt dom kommer emelies pojkvän och frågar om jag vill ta honom också i farten. javisst!:) Sen när det är hans tur frågar han om hans kompis får komma förbi och li klippt också:) haha. klart! Pengarpengar snurrar i huvudet:P Så då tjäna jag in 400spänn där:) plus att jag klippte pappa och farmor för någon vecka sen så de lev 600 spän extratjänt där på klippning under en vecka:)

igårkväll var jag hos evelinas syster som fyllde år:) De käka mat och så, och så fick vi efterrätt, marängtårta:) mmm! sen var de idolkikande där.men morötter och dip, gottigottgott! Sen sovmys hos Emil! Ne nu måste jag kila, job som gäller! hörs sen:)
PussHej

Idolkväll

Fick sluta super tidigt idag, änna vid 2:) så skönt! Så jag åkte hem med pappa som hämtade mig och satte mig här. Ikväll är det självklart idolkväll, vad annars? Det blir dip med morötter och en evelina, namnamn! :P Får se hur jag tar mig dit bara:/ aja. I morgon blir det jobb och sen linnea. Skojskoj! ne nu ska jag äta är seg som satan! kika först in dessa skönheter från chicy
Pusspåer!

Nitar, grr! Skor i läder och klackhöjd 9cm!


Nitade skönheter med höjden 10cm!


De bruna kängorna är heta! Den grova sulan gör den till en riktigt het vinterdoja tycker jag!

Torsdag

Hejhej:)
Jaa ännu en dag med praktik. Idag har det vart riktigt kul faktiskt. Massa att göra om och sådära, och så är personalen urtrevlig! Vid halvsex åkte jag ner till stan med mina kära farmor, jag skulle visa hur mina presenter och julklappar ska se ut. De är ju bäst så så man vet att de blir rätt:P Så vi gick och kika lite och köpte aftonbladet och jag fick sofiesmode:) för attsen vid 18,00-20,00 gå till veromoda på clubdag. Skulle önska mig en kavaj där, men självklart var den slut i min storlek. Så prova en annan och den var bra men inte riktigt en sånn modell jag önskat. men köpte den för att prova lite hemma, så kan jag ju lämmna tillbaka den i morgon om jag vill:) Känna efter och så. Och sen iallafal när vi är påväg hem ser vi att LaCami var öppet. så vi gick in där och självklart plockar Cammila därinne fram en mycket snyggare. Så köpte/önskade mig den istället. och gick in till VeroModa och lämmnade tillbaka den andra:P De blir nog bra, måste ju vänta till 8dec bara, de är trist!! Har också önskat mig en päls till luvan, kanske jag sagt?:/ aja det har jag iaf ch den måpste jag ju också vänta på:/

På lördag är vi bjudna hem till Linnea på 18årsgallej. Ska bli kul faktiskt! Ne nu ska jag kika in hos sj för en fågel viskade i mitt öra att resor endast kostar 25kr hos dom i hela januari:):) Göttkött!

PussÅHej

Tisdag

Andra dagen på praktiken var mycket bättre:) var riktigt kul. En annan jtjej jobbade idag också, Susann(a). Så himla dålig på namn. Men försöker:) Ja annars så har de inte hänt mycket i regnet, förutom att cajsa och sandra kom och hälsade på mig en sväng! Så var jag lite med dom. Vi gick till Lindex en sväng.Sandra köpte den där nya mascaran ni vet från Lorea´l med collagen, verkar skit bra. och jag och cajsa köpte trosor för tio kronor:) haha. Det var ta 2 betala för en på rean, så vi tog varsina som kostade 20kr så dela vi:) smarta, vet!

Förövrigt blir de mycket planering av partyt nu, en killkompis ska tydligen ha sitt samtidigt. Får hoppas att han kanske vill slå ihop:) Jag som tatt ledigt och allt! Här har ni skolfotot också. Vi går ju handel så finns inget kul att göra, så vi försökte skojja till de på andra vis:P Vi hade undertexten: Larsa är Farsa!





Larsa längst upp i mitten:) Alla är självklart gravida! haha

Gårdagen

Igår var de då första dagen på praktiken. De var sådär, men det är det väl alltid i början sådär första dagarna? Bra så slutar jag runt halvfyra iallafall:) Sen så fick vi vår skolkatalog i går med:) alltid lika kul och titta igenom den ju, lägger in bilder sen när jag kommit hem. Idag måste jag ta buss för jag få ingen skjuts och då kommer jag 40 min tidigare:/ Gaaah, vad ska man göra! menmen, hoppas jag klarar mig igenom denna dagen också:)
KramSåLänge!


Min praktikplats i 5veckor

Helg

Hej
Igår vart de film maraton med tjejerna:) Jättemys var de! Det blev Taken, Den lilla prinsessan och ps: i love you! Sååå ra filmer! Sen blev det sovmys hos Emil.
Idag är det ingen vanlig dag, det är inte min födelsedag men det är mysfirande för att jag och Emil vart ihop i ett år i morgon:) Så det blir bio och restaurang mat. Längtar! förövrigt hat jag och evelina börjat planera vår 18års-ferre:):):)

Pälskant på luvan!

Hej min kära:)
Hur är det med er? med mig börjar nog förkylningen komma tillbaka för femte gången:/ Fast vet ej kankse bara är allmänt snuvig nu när de börjar bli kallare! Dagen har vart skön, skön skola med skönt slapp hemma. Men snart måste jag sätta mig med en inlämmning tills i morgon:( mindre kul! Men först tänkte jag säja att jag har ju köpt en ny vinterjacka, som jag visa för några dagar sedan! Blev ju en lite biligare kvalisort´än vad jag ville ha. Men det dyrare jackorna iallafal, visst är det de finna fluffet på luvan man vill ha? De är iallafll de jag tycker är fint på dom. Och har nämligen tänkt köpa mig ett löst fluff. Har kikat runt på internet men hittar inge bra. Finns i väsrta fall på NK, har jag hört! Vet ni kanske vart man kan finna dessa?

Kenza har fint fluff på luvan!

Fluff som sitter på en Canada goose som går på 6000kr


Prov


Ja imorgon är de prov, så det är de jag ska sitta med idag:/ Förövrigt har vi haft en riktigt hård dans idag, trodde jag skulle dö! Så nu sitter jag här alldeles svettig och smackar mina snickerskakor jag bakade igår. Självklart är det otroligt goda;)

Missa inte att Nelly fått in skor som är identiska med gojane skor:) passa på!
Kramkram godingar!

Kvällsgott

Har precis gjort snickerskaka, mmmh vad gott! Det är nått av det godaste jag vet tror jag. Därförska jag ge er receptet:)

1. 200gram jordnötssmör
2. 8 dl rice krispies
3. 2dl sirap
4. 1dl socker
5. 200gram choklad


Koka upp soker och sirap, under tiden rör ihop jordnötssmör och puffarna. När de kokat upp rör ner det med de andra. Värm choklad i en skål över kokande vatten. När den smält sprid ut choklade över den utsmetade smeten. Låt stelna, skär i bitar och njut!



  
Namnam!

Men ska spara det goda och tog istället en god skål med flingor och yoghurt! Det är bra att riktigt nyttiga flingor är så goda.



Bubbelvatten - Premier tranbär/lime
Flingor - Fitness
Yoghurt - Yoggi persika/vitt te

Läckert


Riktigt snygg slapptröja, med tryck!


Veratop -  349kr
PINKY

Cocoo.se

Underbara nyheter från cocoo! Självklart snyggingar i läder:)
Ni vet väl att det alltid är fraktfritt! Klicka in dig på bilderna eller på sidan för att komma direkt till cocco!


Läckra klockor!



Läcker i läder!

Snygga, stora ringar med stenar i massa olika färger!


Vill Ha

Skulle så gärna vilja ha så här snygga paljett-tights som Sofie Fahrman har! Tycker de är så läckra!


Sofie med snygga paljettights!
(Bild tagen från
sofies blogg)


Prov

Prov igen då, har bara vart läsning på de efter skolan! Var så himla trött förut så jag somnade mitt upp i alltihopa:P Aja, de största problemet just nu är att jag inte har en aning om vad jag ska önska mig i födelsedagsresent! Några förslag? Börjar få lite smått panik nu:/


Skoldax

Ja, nu ska jag iväg till skolan snart. Med tanke på att det börjar bli så kallt så ska jag köpa mig ett busskort och åka buss nu:) Idag har vi bara dans och svenska, skönt. Kul också för det är den näst sista innan praktiken! får se hur det går på uppvisningen! Så det blir till och prova kläder idag tror jag (tilluppvisningen alltså) Sen blir det provläsning när jag kommer hem, Religion/Hinduism

PussHejSåLänge!


Kvällsfix

När man är rastlös är det sånt här som gäller:)





Vitt nagelack - Något billigt, fast jättebra!


Vinterjacka

Igår efter jobbet hade pappa varit och köpt en vinterjacka till mig, en vanlig Everest! Jättetjock och mysig, imorses frös jag alltminsann inte:) Tack Pappa och Mamma!:):D
(Ursäkta mitt stökiga rum:P)


Winterparkas Everest - Stadium 1299kr


cocoo

Så snyggt med läder tycker jag! Massa snyggingar på Cocoo!








Alla läder armband - 85kr


www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Måndag

Ja, då var det skola igen då, efter ett riktigt skönt lov, tur att sådana finns! Men såklart så var det en kort-dag, två lektioner. Sista var endast en halvtimme för då skulle vi få information om studentmössor av ABC-gruppen:) Längtar nu!!! Efter skolan hämta pappa mig, vi börja prata lite om studenten att vi måste börja planera och så:) Resten av dagen har spenderats här i soffan, i morgon ska en bokrecension in så blir till att skriva på de. 

Förövrigt en riktigt kul grej som hände i helgen. När jag och Evelina åkte hem så gick ju de andra tjejerna ut! Och när det är ute och har skoj hittar L ett par handbojjor. Å va skoj dom provar vi tänkte hon. Men sen när hon skulle ta av de så var de riktiga handbojjor inte några sådana med spärr! haha, så hon gick runt där och fråga om hjälp det slutade med att de fick stänga av musiken där inne och ropa ut i högtalarna - Det är en tjej som låst fast sig i ett par handbojor här, är det någon som har nyckeln? hahahhaha. Som tur var kunde en av vakterna lirka upp låset. :)

Nu ska jag fortsätta med läxan har nämligen 3 till i veckan, för nästa vecka är det praktik! Ni får en dagens innan:)



Tröja - Gina Tricot
Spetstights - Gina Tricot
Knästrumpor - Hm
Mc-Boots - Skopunkten


18 igen

Ännu en 18åring var det att fira igår, Malin! Vi hade en jättettrevlig kväll med lekar och goda skratt:) Och så vanligt får jag och Evelina gå hem runt 12 för att vi inte fyllt 18 ännu:/ MEn vi börjar ju bli vana snart! :P MEn mne förövrigt var det en superduerkvälll, tack till Malin! Idag är det jobb igen, slutar fem då jag ska hämta alla grejer för att flytta till pappa förhoppningsvis, tror nog han kan! 

Sen är det inte långt kvar till min och Emils 1-års dag:) Den 10:onde, vi ska fira den 9:onde med mys och så! Längtar:) Ne nu måste jag åka, hade gott! PussHej

Gårkvällens!



Fodral med djup rygg - Gina Tricot
Spetstights - Gina Tricot
Ridstövlar - Skopunkten
Silverlänk - Ur & Guld


RSS 2.0