Chique.se

Chique, en jättesöt sida jag var inne på precis! De har jättefina saker och just nu massa erbjudanden, passa på! Här har ni några exempel:)

1.2.   3.  



4.     5. 



1. AsFräck armband med nitar, guldfärgat!
2. Grymma solglajjer.
3. Praktiskt örhängeställ med fin rosett i mitten.
4. Fint peacearmband.
5. Sockersött!




Måste köpas!


Inköpslista!
[  ] Lång, stor skön halsduk, Helst en sån man trär över huvudet ni vet. Vet ni var de finns?

[  ] Skön vinterjacka, med pälskrage! Dock väldigt dyra:/ 

[  ] Skorna på Din Sko

[  ] Mc-Boots

[  ] Vantar + Mössa

[  ] Varma vinter strumpor + knästrumpor

[  ] Silikonfodral till ipoden



Det är mycket man vill ha när det inte finns pengar!




Glöm heller inte bli medlem här nu då! Skitbra sidor ju;)
klicka nedan!

 
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=118821

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=14397

www.gratisbio.se/rss.php?UserID=75741



 

Trötta dagar

Usch, vädret nu gör en så himla trött:/ Kunde knappt hoppa upp ur sängen i morses. Den blir så skön när det är mörkt och kallt ute! När jag kome hem fårn min korta dag i skolan, Åkte vi iväg för att köpa grejer till maten, även sånna där smala ostbågar ni vet som är jättestarka, tycker de är så goda. Till mat blir Angeliques potatis och purjolökssoppa! min favvo:) Ikväll är det ju top model, hejjar helt och hållet på Fatima och Anya också:) Det är bäst!
Har så dåligt med pengar så det inte är sant, har aldrig haft så lite! Man går och tänker på sånt hela tiden. Just det, hittade en spricka i tyget på de nya tights-jeansen som jag köpte i Göteborg. Så himla tråkigt. Hade ju inte tänkt åka dit på ett tag. Frågade ett par stycken om de skulle de mjen ingen ska dit:/ Vet inte vad ja ska göra! (Går heller inte laga)
Sen har jag nog den sämsta telefonen genom tiderna! En sak varje dag pajjar typ! Blir så förbannad. Köp aldrig Nokia N95. I helgen är det jobb som gäller, känns skönt så jag får in lite pengar:D


Kalas


Pappa hämtade mig efter skolan idag, sprang in på en affär som heter farfaragust här i stan:) Köpte två ljusgrejer man kan ha ute. Farmor fyller nämligen år idag. Sen var de fika farmor hade bakat massa kakor och så var de tårrta på de med, dundermätt blev jag! Idag fyllde även min vän Fia år, Grattis Grattis till henne:)

Finns ett par dundersnygga skor på dinsko nu, ni har säkert sett de! Hittar tyvärr ingen bild:/ Vill verkligen ha de ialla fall.
Måste bara säga att denna telen är ju asFräck! På sidan finner du även massa annat skojigt:)


kitsch




Stressig helg


Har inte skrivit på  någon dag nu:/ Har som sagt haft mycket i helgen. Ifredags var jag i göteborg, det var skoj:) Ni kan få se nån bild. Shoppade lite med, kjol, braller, tröja, skärp o klänning! När vi kom till modelhouse var allt försenat så vi fick typ vänta i 2,5 timma:/ Skitjobbigt. Sen så var vi såå nära på att missa vårt tåg hem tack vare de! Om vi missat de skulle vi fått vänta till halv 1! Tur.
På lördagen när jag vaknade var de bara att börja förbereda för dagen. Vid 2 kom Evelina och hämtade upp mig för att åka på kalas hos Linda. När vi kom dit hade hon grejat med massa skojjigt:) Det första var tipspromenad, frågorna var om henne så den som fick mest rätt visste alltså mest om henne. Sen var de ungefär 6 lekar till, den som hade mest vinnster vann:) Det  var mitt lag! Sista saken innan maten var skattjakt, skatten var ett smycket till var och en, jättefina. Sen var det mat, hamburgare med tårta som efterrätt, mmhmm;) 

Innan förfesten började hoppa jag in till mig, duscha, gjorde i ordning mig, packa saker och gjorde iordning en blomma till Emils mamma på 40 minuter!(hon fyllde också år). Sen sprang jag bort till Emil gratta hans mamma i en halvtimme sen bar det av till Evelina. Jättetrevligt var det! Tack alla tjejer. Och Grattis Linda min underbara vän!


     

   

T-shirt mussepigg - Zara  129kr
Jeansbyxa - Only  299kr
Hög kjol - Gina Tricot  299kr
Blommig klänning - H&M  298kr




TILL SALU








400KR

Jag säljer nu som sagt dessa! De är från sidan goJane av märket J:KUO. Det är i storlek 37. Och de är riktigt snygga:) Det är aldrig använda det kom ju nyss:) Det är endast provade en gång!
Så de som är intresserade skriv en kommentar och skriv att ni vill köpa de!

KramKram







Fika


I morses gicka jag upp ganska tidigt, dushade och sydde på nya knappar på min höööga jeans så nu är de bruna istället för röda. (Kan visa sen) Lättare att matcha! efter skolan ska jag ta en fika med Linnea, hon jag ska åka till Göteborg med i morgon:) Sen blir de marknad med mina tjejer, det är nämligen tradition för oss att gå ner och köpa varma munkar. Så goda! Lägger även ut skorna när jag kommer hem så om ni är intresserade så får ni va med;)

Hejsålänge:)




Min


Igår titta jag förresten på Loveguru med Emil, riktigt kul, sjuk humor! Vi käkade lite godis, och Emil drack självklart cola medans jag drack mina älsklingfestisar CapriSonne:)



De finaste jag sett!




Vad tycker ni?


Sitter på accessora nu, tänkte hitta något fint. Har alltid tyckt om dessa armband. Men vilken färg? Vad tycker ni ?





Accessora





Det har förövrigt riktigt söta smycken på accessora! Här Har ni några tillsammans med andra coola saker:)



      

                MsBijoux 99kr        Locher´s Paris 660kr          MsBijoux 99kr           

Den mittersta är en kärleksbrev, I love you är ingraverat. Jättegulligt!
Det är handgjort och kommer från paris!     

 



Detta coola laptopfodralet finns även att köpa för 419kr! Fränt.

Skorna har anlänt:)

Idag var det kort dag iskolan, efter det kom pappa och hämtade mig. Han hade med sig ett brev, det var brevet till skorna:) Så vi åkte ner till Oxen(Vår ica butik) För att hämta dom! Men självklart var det tull:/ 200spänn, men det var värt ändå! När jag kom hem flög jag i paketet. Det bruna passa perfect´men de svarta var mycket högre fast det stod att det skulle vara lika. Så vet inte hur jag ska göra, kankse säljer dem här på bloggen eller lägger ut de på tradera, så håll utskik. De är ju skiiitsnygga!

Vart och handlat med pappa, fick veckorevyn och en maraboukaka med Amigo i:) Den var faktiskt god, men den ska jag spara till senare. I veckorevyn fick man en 75kr rabatt på accessora.se. Nu ska jag äntligen ta mig tid till och titta på topmodel avsnittet jag glömde förra veckan, som sagt går jag alltid ut på you tube, där kan man söka på ANTM cycle 10 episode 9 tex så kan man titta på avsnittet i 5 delar:)




 

Överst - Qupid, de jag kunde ha:)
Underst - J.KUO, Kommer nog sälja dessa, snygga!




Måndagar

Riktigt tråkiga är måndagar. Man är alltid lika seg! Ska sätta mig och greja lite med datorn:) Ikväll kommer nog Emil och sover hos mig! Nu ska jag sätta mig och kolla runt på intenet, lägger ut om jag hittar något:)
Här har ni dagens utvalda ur Angeliques garderob:)
Och ja, det svarta skorna från ksopunkten är mina älsklingsskor det är sååå sköna!




  

Överdragströja - Vero Moda
Svart linne - Rut Mfl.
Höga jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten
Örhängen - H&M
Bälte - Levis (pappas garderob;P)




Skolan


Sitter i skolan har programhantering, riktigt tråkigt:/ Slutar 14,00 så inte långt kvar nu:) Idag ska jag greja med kristins blogg, designa den och så! Sen blir de lungt, Hej så länge!




Trööött


Hello:)
Sviintrött, jobbig dag på jobbet. Jobbar nämligen med den segaste i hela sverige, gör ingenting! Nu ska jag iallafall iväg till Sandra, Kika film och ta det lungt! Och på fredag ska jag och Evelina åka till Gbg med min mammas mans syster:) Vi ska till nått som heter modelhouse! Vi ska ta bilder och så:) Jättekul! Innan de ska vi shoppa lite och äta gott! Kommer bli great! Sen har även mina skor skickats nu:)  Men sätter hundra spänn på att de kommer bli tull: / Har nämligen sån jädra otur jämt! Här kommer gårdagens påklädnad:)





Strumpbyxor - KappAhl
Fodral´- Gina Tricot
Överdragströja - Den nya från Vero Moda
Skor - Skopunkten
Silverarmband - Ur & Guld




Jobb


Sitter och väntar på att tiden ska gå, ska till jobbet! Kvällen igår var super, med allt gott folk, dricka och musik. Outfiten kommer senare efter jobbet, Slutar 5. Då blir de till att bara slappa! Missade top model i torsdags också, sen kunde jag inte titta på reprisen igår för att jag jobba:/ Så blir till och titta 5dels klipp på youtube:) Smart faktiskt!
Ne nu ska jag iväg, Hej sålänge!



Jobb + fest


Sitter och käkar musli och fil, ska snart till jobbet. Jättelängesen jag jobbade nu, hoppas de går bra! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll:/ kommer få panik sen!

Hej så länge:)



Mycket. . .


Har inte bloggat på någon dag nu, ber verkligen om ursäkt:) Har vart jätte mycket och tänka på och göra innan Ls kalas i morgon. Det var en som fråga om bloggande inte var min grej? Bara för man hoppar en dag och haft mycket och göra, betyder det inte att jag gett upp iallafall:/ vet inte hur lätt ni ger upp! Jaja, på väg hem från skolan idag, gick jag och L och E in på veromoda en sväng. Tänkte hitta någon klänning tills i morgon men hitta ingenting! Eller ingenting och ingenting hitta rättare sagt inte de jag sökte för köpte en överdragströja i färgen grå:) en kortare modell med dragkedja. Visar senare. Datorn kom förresten igår:):):):) Jättebra och snygg var den!
Skaiväg och jobba i morgon, halv 12 till fyra förhoppningsvis, om jag inte frå sluta tidigare så slutar jag 5. Vill inte stressa mig till döds i morgon. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tio då ska jag nämligen skölja ur slingorna! Har som sagt sån extrem utväxt som måste BORT!




Tis-Tors

NU är det ju ändrat så top model går 3 gånger iveckan tisadag, onsdag och torsdag! Både bra och dåligt. Säsongen tar ju slut mycket snabbare och blir så mycket på en vecka! Min älskling kommer och sover med mig idag iallafall! Blir ju inte så mycket nu när säsongen har börjat. Han tränar typ minst fem gånger i veckan:/
Sitter och tittar på top shop de har så fina underkläder:) Blir kär!





Topshop.com



Säsongsstart. . .



Haft en lång dag idag, slutade fyra! Dans var sista lektionen, så kul. Efter skolan skulle jag och E och L gå till stan men ser de inte någon stans och de svarar inte på sina mobiler. Det är även låst i skolan så kan inte gå in och titta i klassrummet. Så fick åka hem med pappa:) När jag kommer hem får jag tag i dom, då hade de vart i skolan det gick över tiden lite bara:/ Men men. Påvägen hem iaf så köpte jag och pappa pizza, riktigt längesen nu! Fast det var ändå inte såå gott:/ Idag är de säsongsstart på hockeyn, men krockar med Top model så väljer nog att vara hemma.
 På lördag blir det förövrigt kalas för L:) Så kul, måste bara hitta något nytt att ha på mig, hoppas jag hittar något! Nu ska jag snart hoppa in i duschen! Datorn är skickad idag med förresten.
Här får ni dagens musik : )

Swingfly - singing that melody
Rihanna feat TI - Live your life
Ironic - Stay whit me
Pachanga - Calienta


IIIIih. . .

Precis ätit pappas jääättegod lövbiff med kroketter och bearneisesås:) framför top model så klart! Nu har jag äntlgen beställt skorna. Håll tummarna för mig allihopa! Provade även nagellacket idag om jag köppte för några dagar sedan. Det var en gammelrosa färg, passar bra nu till hösten. Förövrigt har det varit provläsning hela dagen.
Här kommer skorna:




1. stud shield slingback heel






2. slouchy leatherette platform



Beställer. ..


Hoppas min beställning på skorna går väl, Tar dock lång tid innan de kommer:/ men de får man väl ta! Var inne på denna sida med jätte billiga märkeskläder, här är länken för er som är intresserade:)
www.lyxoutlet.se

Är dock lite nervös för skorna hört att de är väldigt små i storleken:/ vet inte vad jag ska ta för storlek, någon som beställt från gojane?

Wooaaaa...

Det där snygga skorna jag skrev om tidigare, som hon inte svara vart de fanns. Nu när jag sitter här och kvällskollar bloggar har min klasskompis Lagt upp ett par sådana på sin sida:) Ska beställa med henne i morgon:) SÅ GLAD!!!!!
Nyfikna på hur de ser ut? :)


Trött. . .

Denna är påväg hem till mig nu:) var även nere i stan idag, inhandlade lite underkläder och ett nagelack. Efter det satte jag mig med prov:( Tååkigt! Nu ska jag gå in och ta en varm dusch, med mitt underara schampoo och balsam, använder alltid herbal essences! Håret blir silkesmjukt. I morgon är de endast dans iskolan, lediga från svenskan för vi ska kunna öva på prov! Hej så länge..









Dator - Asus 5333kr
Topp och trosa lindex - 49kr/69kr
Nagelack - viva la diva 35kr



Sick. . .

Så trött på förkylningen nu:( Men men, .tittade ju på top model igår fatima är klart en av mina favoriter hittils. Så söt i både tseende oc peronlighet. Lite dum sådär, vet inte vadhon ska säga och så:) Idag blir de en lug ag förövrigt ska vara med min Emil. Ska bara ta det lungt sen ska han iväg på träning, när han kommer tillbaka blir film mys:) Såg förresten ett par riktigt snygga skor på en tjejs blogg idag, frågade var hon köpt de men hon har inte svarat:/ 



Fatima top model 10



Läggdags. . .

Dags för sängen snart, är väl bra att sova mycket nu när man är sjuk!
Har bara varit hemma hela dagen:( Skulle egentligen spenderat dagen med mina flickor! Bäst jag stannar hemma så jag bättrar mig till nästa helg, då är det nämligen kalajs för Linda + att jag jobbar:/ 
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=14397 <- - - supersida:)


Dagens spellista!
Miley Cyrus - GoodBye
Usher - Moving moutains

Chris brown feat Keri Hilson - superhuman
Taio Cruz - I'll Never Love Again
T.I ft Rihanna - Live your life



Top model. ..


Ligger och kikar på Top model, missa nämligen alla de nya avsnitten förra veckan!



Top Model 10



Vill ha. . .


Denna vinters Vill Ha!




Inte som vanliga uggs, men lite för mycket pengar
 för en som har "normal" inkomst:(
Går nämligen på ca 2000 med frakt m.m.



Igen. . .

God morgon, Sitter här och käkar mina goda prenium/premium-musli(?) med vaniljyhogurt och tekaka med skinka:) Och självklart har jag blivit förkyld igen, det ör fjärde gången nu sen i sommras:/ Känns inte så kul. Har fått en hög kommentarer sen igår kväll, svarar på dessa här i bloggen istället för i kommentarerna, blir så rörigt. Först och främst förändringarna med bloggen: Jag vet jag är jobbig ändrar och har mig men vill bara få i ordning en snygg enkel design, tycker att det är bra nu? Kommentarer:

Postat av:
Har en fråga röker du ps, fattar att det är mary-kate eller ashley men jag undrar?
Svar:
Nej, Det gör jag inte:)

Postat av: åsa
Men gud gumman sitter du än och designar eller de behöver ja ju inte fråga ser ju de på
blogg koll hur mycket du håller på att  fixar och trixar. Men att du årkar hålla på så länge ja tycker de är jätte fint nu:-)
Svar:
Ja, ja vill ha en enkel snygg design som sagt:) Tack, Jättekul att du tycker om den,och min blogg:)

Postat av: ida

Gud ja såg precis på blogg koll hur mycket du gör me din blogg :-) de blir ju jätte fint
hade aldrig årkat sitta en halv dag :-)
Svar:
:) Ja det gäller att ha tålamod:) Tack så jättemycket!

Postat av: felicia

MEN GUMMAN du måste vara den mest abitösa, herregud. Fixar du så mycket för att få koden till
bloggkoll eller så du kan kolla på alla andra? ja har redan html koden he he.
Svar:
Ne fixar för att det ska se bra ut för alla som läser:) Koden kan vem som helst få?
Annars förstår jag nog inte vilken kod:)

Postat av: en på vadsbo närmare än du tror
Du är dig inte lik på dina kort alltså i skolan är du skit snygg och har grymt
snygg stil men angelique, bilden me jeans jackan ser du ut som en flicka du borde ta lite
proffs kort för du har ju utsendet men här alltså ... :-(
Svar:
Jasså, alla har sina åsikter! Kul att du tycker det iskolan iallafall då:)

Postat av: BESVIKEN LÄSARE
Hur kan du ta me glocant de funkar ju inte ens! Du borde tänka på att lura dina LÄSARE JA KÖPTE DE FUNKAR INTE I MARIESAD MEN I ÖREBRO DÄR JA BRUKAR VA FUNKAR DE MEN INTE I VÅRAN HÅLA :-(
 Svar:
Det är så här att nu i början får man inte välja annonser tyvärr, som ni kasnke förstår. Sen vill jag väl inte lura mina läsare? kan tyvärr int stå för att glocalnet inte funkar, inte riktigt mitt ansvar:P:/

Postat av:
Du tycker om rosa va he he
Svar:
Gör faktiskt inte det, om man syftar i kläder och sånt. Tyckte bara det var en varm fin färg till bloggen:) Och nu är det faktiskt inte rosa, färgen heter indianröd;):P


Skolfoto. . .


Godmorgon:)
Idag är det skolfoto, alla treor har lite lustigheter för sig då:) Vi börjar klockan 12,00 ganska skönt! Sen har vi bara bild, sen var den skoldagen slut:) Idag blir det bara vila, och ta det lungt med brudarna skulle jag kunna tro!
Nu har jag äntligen fått sålt min dator, en stor klumpig stationär. Så nu blir det äntligen en bärbar till mig, som kanske får plats i mitt rum med:) Måste göra lite mer slingor egentligen, börjar bli en 7helsikes utväxt:/ Får se om jag orkar med de sedan. Ne nu ska jag göra mig klar för skolan..

PussHej sålänge!


10 månader. .


Igår hade jag och Emil 10 månader. Så idag ska vi mysa lite med film och sådant:) Annars har det vart en trött dag, när jag kom hem klippte jag farmor, så får man en slant för det!
Försöker fixa bannerserna på sidan men funkar inte riktigt, försöker få i ordning på det!
Bjuder även idag på en dagens!





Byxor - Cheap Monday
Linne med volangkant - Top shop
Svart skinnjacka - H&M
Skor - Skopunkten
Örhängen - Ur & penn
Armband - Pälatsjälv:)
Brun chloe inspirerad skinnväska - ullared! 



Mmmm. . .

Idag har det vart den längsta skoldagen i veckan 08,00-16,00. Fast var lediga från en lektion så dagen känndes lite lättare. Sista lektionen dans, filar på vår ide. Tror att det kommer bli bra. Svettig och jävlig fick pappa hämta mig, raka vägen till dagens mat, Farmorpannkakor namnam! Efter maten blev jag riktigt seg, har suttit isoffan ända sen dess. Fixade klart med annonserna till bloggen. De har dock ännu inte kommit upp. 
Orkade äntligen gå och duscha så nu sitter jag här igen för att uppdatera för dagen. Bjuder er här på en dagens´!:)
Och så att alla vet, de som inte skriver någon email i kommentarerna, svarar jag tillbaka i en komentar:)








Höga jeans - Cheap monday
Linne med djup rygg - Rut m fl.
Bälte - gamalt levis bälte från pappas garderob
Örhängen - Ur & Penn
Gladiatorsandaler - Din sko
Svart överdragströja - Vero Moda



?. .


Förstår inte ens varför man frågar om man inte litar på svaret?
Men den som inte tror på mig, som ställe frågan hur många läsare jag har ska så gärna få sin statistiklista!
Varsogod!





Liten. . .


Det blev en liten föreändring dock:) Men ganska stor för ögat! tyckte det blev lite bättre iallafall, roligare! Även den söta lilla ipoden där med några av mina nuvarande favoriter på, nu vet ni vad jag har för smak på musik. Vill ni veta vad er blogg är värd? Gå in på: http://bloggvarde.se/ Lite kul och veta! Min var endast uppe i 1000 kr :P
Nu ska jag äta god pasta med skink och baconsås:)


Vad tycker ni, bloggen före eller efter?

Förändring. . .



Nu ska jag designa om lite tänkte jag, ni får se sen när det är klart:)



Månadsflytt. . .



Skön dag iskolan, dans och sen svenska b. Är danskläder som gäller då hela dagen! Kom på en jättebra idé idag på dansen, vi ska nämligen dansa upp på julavslutningen, så vi kom på idén nu då, de blir nog super hoppas jag! Efter skolan trippade jag ner till stan, hade ett träningspass på nautilus uppföljt av cykling hem till pappa, bara träning idag! Men väl hemma blir man belönad med tårta min kusin fyller nämligen år så ska fira honom lite nu innan vi ska upp och hämta lasten med grejer hos mamma!

Hejsålänge!



Gratis volymmascara. . .



Fick nyss tipset från karin nygårds blogg att man kan gå in på http://www.glamour.se/tycktill/index.xml?survey-done=1 och tycka till om tidningen som tack får man en volymmascara helt gratis:) Vem tackar nej!
Gör de ni med vetja´:)



Måndaaaag . . .

Idag Började jag tio, skönt! Började med Religon förljt av håltimma följt av programhantering. vi fick gå tidigare från programhanteringen med hade ett möte med Team Sportia angående vårat projektarbete. Sen blev det att fara hemåt med bussen. Måste ta ut alla bra låtar sen bröllopet med bla annat dansband:) Känner att jag inte riktigt vill ha de där! Nu ska jag packa Alla mina grejer, pust och stön! Mina föräldrar är nämligen skilda så är hos dom en månad åt gången, nu är det pappas tur! Så tråkigt att packa bara, Tänk själva och packa ner hela erat hem:/ Men sånt får vi skilsmässobarn ta!
Kan iallafal ge er en dagens outfit innan jag börjar gräva i min garderob:)








Brunlila kofta - Gina Tricot
Gråsvarta jeans - Cheap Monday
Oversizering - Lindex
Svart lackbälte - Mammas garderob:)


I´m back . . .

Som sagt har det varit stressigt, Har inte kunnat skriva något! Men här kommer de dagar jag missat:)

TORSDAG
Har bara stressat ihjäl mig med brölloppet idag inget annat:/
Men kan muntra upp er med en "dagens outfit"!



Svart tröja - Vero Moda
Linne - H&M
Grå Jeans - H&M
Skor - Skopunkten
Klocka - FakeBreitling från Kreta




FREDAG
Idag har jag varit och solat med Evelina en sista gång innan bröllopet, riktigt varmt var det! Och när vi kom ut så hade jag ett JÄTTESKARPT streck under armen vid armhålan, armhålan var alltså helt kritvit! Inte så rockigt med tanke på att jag ska ha tubklänning i morgon på bröllopet, men får väl försöka skrubba bort den översta huden i duschen sen. nu ska jag lägga fram allt tills i morgon!


LÖRDAG, den stora dagen!

Idag gick jag upp tidigt, vaknade automatiskt! Åt jätte god frukost med hela familjen, mamma hade varit iväg och köpt nybakat bröd på morgonen, Mmm vad gott! Sen var det dags att börja, Evelina kom instaplandes runt halvelva, hon skulle hjälpa till! Medans hon tog tag i mina småsystrars hår, gjorde jag mammas. Mammas hår tog nog ungefär 1,5 - 2 timmat, puuh! Och när jag var klar hade Evelina både gjort Alvas och Felicias hår! När Evelina åkt, började jag med mig själv! Då blev de stressigt, vi skulle nämligen åka om en kvart enligt den bestämda tiden, och när jag var klar skulle vi vart i kyrkan för en halvtimme sedan, så blev lite försenade:/
När vi väl kom till kyrkan kom pirret, jag hjälpte mamma att knyta på sig klänningen sen var de dags! Musiken började spela och dörrarna öppnades, det var så fint!

Sen blev det efterparty i lokalen intill, med massa god mat, dryck, musik och folk. Underbart god mat!
Här kommer lite bilder från dagen.

Syster Alva! Så söt var hon.
Jag och mamma:)jag och felicia!
Allihopa

Stressigt. . .

Har inte skrivit nu på flera dagar, vart jättestressigt med bröllopet så det är inte sant, Kommer snart bilder. Idag blir det en slö dag med film bara, Gött!!

PussHej

Idol. .

Nu ska iallafall jag titta på säsongens första idol, uttagningarna som är roliga ju :)  Ny jury och så men de kanske också är roliga, få se! Sen ska jag in ta en skön dusch innan sängen!

Godnatt, PussHej!





Projektarbete. . .

IDag började jag 8.00, pust och stön för de. Vi hade projektarbete hela dagen så det var ju skönt! När vi slutade Trippade jag Evelina och Linda ner till staden Fixade sponsring av t-shirtar från teamSportia. Skippade de där jeansleggingsena de satt inte tillräckligt snyggt. Sen gick vi upp till linda i en halvtimma, spelade ett parti kort i väntan på skjuts hem. Gick av med evelina(50m ifrån mig) Vi slog oss ner i hennes säng med ett glas juice och en kall korv i våra händer. Efter vilan satte vi i gång med läxan så de skulle vara överstökat, Så vi kunde gå ut och sola. Vi är ju smarta då, så vår ide för att det ska blir billigare och sola så delar vi på priset och lägger oss i samma solarium, smart!! Fick även good tacos där, sen kilade jag hem för fortsättning av nedladdning:/ kanske skriver i pausen!

PussHej


Klippning. . .

Idag var det som sagt en kort seg-dag i skolan. Dans och Svenska bara, dansen var riktigt hård idag. Hon körde slut på oss rentutsagt. Gjorde en situpsövning, hade sådan mjölksyra så det känndes som jag skulle spy efteråt! Men efter känner man sig duktig. Därefter knata jag ner till stan´ toppade håret lite på maxmara, drop inn där så det gick snabbt och bra:) Sen gick jag in och provade jeansleggings inne på Lacami, men fick beslutsångest så la undan de tills i morgon! Annars har hela dagen gått åt till att ladda ner den förbannade musiken, riktigt jobbigt! Men snart är de klart. efter jag käkat upp mina otroligt goda "musli delux" med hallonfil som mamma köpte idag ska jag hoppa in i duschen, Sen kommer Emil efter sin träning tror jag. Blir mycket nätter ihop nu bara när säsongen har börjat, lite tråkigt men man tar ju den tiden man får.

Godnatt sov gott, pusshej!




Emil

Överraskning...


Var en sväng bort till pappa förut hämtade ett par guldörhängen som jag fick när jag var liten! Kom och tänka på dom nu, passar ju bra till på lördag. Outfiten får ni se då:) har suttit och skrivit ner alla låtar som ska in på ipoden nu:/ hundra tals!
Och så nu har mamma fått sin överraskning, hennes bästa kompisar kom över nu, utan hennes vetskap med massa gott, vin och grejer! Hon blev såå glad! Nu ska jag vänta till emil kommer, så ska vi ta och poppa upp en popcornpåse och ha lite kvällsmys i soffan:) Blir en skön dag i skolan i morgon två lektioner! Sen blir de ner till city´ och inhandla lite makeup;) Godnatt och sov sött!

PussHej !


Måndag. . .


Hade fruktansvärd huvudvärk i natt så fick ringa och sjukanmäla mig till skolan! Är nog förhoppningsvis för att jag inte käka något igår, vill ju inte bli sjuk nu lagom till bröllopet. Får bara ta det lugn nu idag, ladda in massa musik i ipoden och skriva upp vad jag ska göra denna vecka! Vet inte hur jag ska göra med skorna heller till bröllopet! Har ett par vit tygskor med sån där snörklack (espradillos). Kanske blir bra, får se hur jag gör!
Ska tvätta håret med silverschampoo en gång till innan med. Lots to do!





RSS 2.0