Trötta dagar

Usch, vädret nu gör en så himla trött:/ Kunde knappt hoppa upp ur sängen i morses. Den blir så skön när det är mörkt och kallt ute! När jag kome hem fårn min korta dag i skolan, Åkte vi iväg för att köpa grejer till maten, även sånna där smala ostbågar ni vet som är jättestarka, tycker de är så goda. Till mat blir Angeliques potatis och purjolökssoppa! min favvo:) Ikväll är det ju top model, hejjar helt och hållet på Fatima och Anya också:) Det är bäst!
Har så dåligt med pengar så det inte är sant, har aldrig haft så lite! Man går och tänker på sånt hela tiden. Just det, hittade en spricka i tyget på de nya tights-jeansen som jag köpte i Göteborg. Så himla tråkigt. Hade ju inte tänkt åka dit på ett tag. Frågade ett par stycken om de skulle de mjen ingen ska dit:/ Vet inte vad ja ska göra! (Går heller inte laga)
Sen har jag nog den sämsta telefonen genom tiderna! En sak varje dag pajjar typ! Blir så förbannad. Köp aldrig Nokia N95. I helgen är det jobb som gäller, känns skönt så jag får in lite pengar:D


Kommentarer
Postat av: Matilda

Måste bara säga att din blogg är sjukt fin + kul att läsa, :)

2008-09-30 @ 17:26:21
URL: http://matildasundkler.blogg.se/
Postat av: N A T A S C H A

hih okay :D . det gör ja så gärna :)

puss / N

2008-09-30 @ 17:51:09
URL: http://taschaa.blogg.se/
Postat av: Caroline

jag har också varit väldigt trött idag/ veckan :/ Haft din blogg länge?

2008-09-30 @ 18:12:21
URL: http://confashion.blogg.se/
Postat av: Lisa

vart jobbar du? :)

2008-09-30 @ 18:15:54
URL: http://wlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0