Fråga


Kan du ta kort på ditt rum så man ser hur de ser ut, ser mysigt ut?

-Klart jag kan:) kommer bilder snart.

Sen ett påstående! - Skrev ju tidigare i veckan om våra fina t-shirtar vi fått av linda, vi tjejer är tydigen misslyckade pga av att vi gillar donken, HAHA! Mest patetiska jag hört. . Men ska hälsa mina föräldrar att de misslyckats när de skapade mig ;D Hahahahah..

Kommentarer
Postat av: Antonia

haha :D vem gillar inte donken ?

2009-12-06 @ 23:55:58
Postat av: Anonym

Det var en av dom sämsta kommentarer jag läst på länge personen ifråga kan ju inte ha ngn självkänsla över huvudtaget eftersom han/hon skriver dessa ord.

2009-12-07 @ 08:57:54
Postat av: Anonym

Smart. Väldigt klyftigt. Intelligent. Du får en T-shirt där det står "Stop staring at me like I'm some piece of meat!". Då undrar man lite varför? Kan det vara för att folk tror att dom ska få ligga när dom ser sig? Att folk ofta klär av dig med blicken? Nej, nej. Det är för att du gillar donken. Bra där.



Jag har inte någonstans sagt att dina föräldrar misslyckats?



Sen har jag en liten fundering om den andra anonyma personen som kommenterade innan mig. Hur tänker du nu? Vad tyder på dålig självkänsla? Nu kanske jag har det, det vet varken du eller någon annan, men det finns inget med kommentaren som tyder på det. Eller?

2009-12-08 @ 01:27:45
Postat av: Angelique:)

Troligtvis är jag väl ett stycke kött pga av att för många burgare lagt sig i min kropp och fettat på mig! på de sättet kan man se de tex. Om du nu vill tro att folk vill Ligga? med mig är de väl din uppfattning men om du nu, dumma människa, har denna uppfattning dela inte med dig av den. Utan låt den dumma tanke vara kvar i ditt dumma huvud. kommentatorn innan var min mor som förmodligen undra va de var för idiot som kommenterar en sån underlig sak om hennes dotter och jag de som har sådana kommentarer har ofta nån slag brist på självförtoende/självkänsla så de måste störa sig på andra! Sluta haka upp dig på andra folk så mår du nog bättre själv och lägger tillslut tid på nått vettigare kanske? tack och hej

2009-12-08 @ 16:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0