Stockholm



I fredags blev de än sväng till skövde med sandras bettan(hennes bil). Hittade en tröja och ett linne fån cubus och ett par svarta jeansleggings från Gina!
I lördags var de fullt upp hela dagen, vi hade vårt projektarbete! En cup för alla stadens fyror, Klingscupen! Linda och milla skötte spelet medans jag och Evelina skötte pengarna:) Efter en stressig dag bland korv och bröd blev de hem och igång med lite vindrickande för att sedan gå ut:) De var riktigt kul faktiskt, massa folk och svinbra musik! Eter timtalsdansande och nån drink blev de hemfärd med taxi, skönt att sova då kan ja lova!
Igår var det en låååång tripp nämligen till Stockholm. Vi hängde med Amanda för ho skulle nämligen påtas för Aftonbladet!! Whoohoo var vår tjej är grym. Efter de blev de lite kik i Globen gallerian! Sen donken sen hem:)
Idag blev de en tripp till till skövde, i morgon är de ju nämligen 100 dagar kvar till studenten så inhandlade mig ett nyt linne till de:) Och så ett par jättesöta trosor från hm:) Nu sitter jag här och titta life of ryan med sandra för att sen myskäka tacos när Lina kommer hem från arbetet!

                                                                                                                                                                  Ciao!

                                                                                                

Kommentarer
Postat av: erika

100 dagar kvar i dag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-04 @ 08:46:48
URL: http://erikasfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Uppdatera oftare.. det är så kul att läsa men tycker du ska blogga oftare med mer bilder =)

2009-03-04 @ 17:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0